• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugün oğluşumla güneşin tadını çıkardık neler kaçırdım bir hamişimiz daha olmuş S Sblgnr hayırlı olsun cnm inş.sağlıkla kucağına al bizide unutma duanda😘

Ayy inşallah kızlar lütfen dualarınız da beni eksik etmeyin bu ramazan ayının hatrına Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏😘😍
Anneeem sen kalbini ferah tut güzel düşünelim güzel olsun Rabbim yüzünü güldürsün inşallah hayırlı sağlıklı evlat versin sana ve hepimize🙏🙏

Kız sürekli adet olacakmışım gibi oluyor benim de. Sanki kasığım benim değil de birazdan löp diye düşecek gibi geziyorum.
Bnde böyleyim ama henüz yumurtlama bile olmadı neden ola ki bu ağrı ya yarın kontrol günü bunu bi sorayım doktora bakalım o ne dicek bi de ben de uyku yaptı heralde bu sürekli uykum var

Bnde böyleyim ama henüz yumurtlama bile olmadı neden ola ki bu ağrı ya yarın kontrol günü bunu bi sorayım doktora bakalım o ne dicek bi de ben de uyku yaptı heralde bu sürekli uykum var
Yok kuzum ben de aksine çok uyuyamamıştım o dönem. İştahımı falan kapatmıştı. Kuş kadarla doyuyordum. Şimdi bi pide yiyorum yine doymuyorum 🤣🤣🤣

Yok kuzum ben de aksine çok uyuyamamıştım o dönem. İştahımı falan kapatmıştı. Kuş kadarla doyuyordum. Şimdi bi pide yiyorum yine doymuyorum 🤣🤣🤣
Senin ki bebektendir belki canım benim iştahın maşallahı var da her zaman uyku olayı sorun gözüm kapanıyor resmen demek ki herkeste başka yan etki gösteriyo

Senin ki bebektendir belki canım benim iştahın maşallahı var da her zaman uyku olayı sorun gözüm kapanıyor resmen demek ki herkeste başka yan etki gösteriyo
Ayyyy kız öyle diyorsun beni heyecanlandırıyorsun bak haa 🥰🥰🥰ya gerçekten tuttuysa diye tüm belirtileri ona sayacağım. Demin gözümün çnü karardı yere oturuverdim. Şekerim düştü heralde diyip kalktım. Bi gram ona yorasım yok

Ayyyy kız öyle diyorsun beni heyecanlandırıyorsun bak haa 🥰🥰🥰ya gerçekten tuttuysa diye tüm belirtileri ona sayacağım. Demin gözümün çnü karardı yere oturuverdim. Şekerim düştü heralde diyip kalktım. Bi gram ona yorasım yok
Olcak canım olcak bu ay mutlu olcaz inşallah yatıp kalkıp dua ediyorum cümlemize 🥰

Kızlar dün çatlamam meydana geldi bugun de böyle artık test yapmayı bırakayım mi birde ne kadar süre sonra test yapmam lazım genelin varmı yokmu diye haftasonu yumurtlama pik yapmıştı 2 gündür çatlama veriyor test

Eklentiler

• 20210427_150341.jpg
    20210427_150341.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 19
Back