• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet bitiminden sonra kaçıncı günde tam koyulaşma gördün canim ben 4.gundeyim suan
Ben adetimi bekledim 6. gün teste basladim aşağıya bırakıyorum örnekleri cumartesi pazar pik günümdü pazarteside çatlama oldu tekli olanda bugunki testim 😍

Eklentiler

• 20210426_205415.jpg
    20210426_205415.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 27
  • 20210427_150341.jpg
    20210427_150341.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 27
Ben adetimi bekledim 6. gün teste basladim aşağıya bırakıyorum örnekleri cumartesi pazar pik günümdü pazarteside çatlama oldu tekli olanda bugunki testim 😍
Sen tam 13.gün yumurtlama görmüşsün canım ovulasyon yapmasanda artık anlarsın bellli ki düzenli yumurtluyosun

Sen tam 13.gün yumurtlama görmüşsün canım ovulasyon yapmasanda artık anlarsın bellli ki düzenli yumurtluyosun
Adetten 1 hafta sonra hep akinti ve agrım oluyodu ama iste ya denk getiremedik yada vardır zamani bu ay da boyle deneyelim dedim canim

Adetten 1 hafta sonra hep akinti ve agrım oluyodu ama iste ya denk getiremedik yada vardır zamani bu ay da boyle deneyelim dedim canim
Aynen canim bizimde gün aşırı hep ilişki oluyo ama ben yumurtlama zamani 3 gün denemek için aldım bide 13 16 arası yumurtluyomuyum görmek için

İnşallah canım inşallah 🙏 adetin 3. Günü letrol diye bir hap ve gonalf 450 iğne kullandım 8 gün günlük 75 doz 13 Nisan da çatlatma iğnesi yapmıştım bugün 14. Günüm işte 1. 5 yıldır evliyim çok fazla korunmadim açıkçası polikistik overli olduğum için bı düşüğüm var Şubat ayında öyle işte canım inşallah sağlıkla ilerler bu sefer
Kaç yumurtan oluştu canım? Ve en önemlisi hangi pozisyonda seviştin haha 😂

Biz evi kendi benim memlekette tuttuk evlenirken 😝 eşim burada çalışıyordu iş yeri kapandı buradaki bu kış o da trabzonda buldu iş maddi açıdan bize iyi gelen orasıydı. 😏sonra taşınmak istedim kışın hiç istemedim biraz o düzen oturtsun birde kirada duruyoruz orada uygun ev bulur yazın taşınırız dedim bende çalışıyordum birde o sebeble taşınmadık pandemi işden çıktım 🙈 Normalde 3 saat ben ordu da o trabzonda geliyor hafta sonları izinli oluyor ama böyle düzenli ilişkimiz olmuyor bu durumda. Kendisi şoförlük yapıyor özel makina var onu kullanıyor. Ben yaptıracam ya canım aşılama istiyor 😂😂sıkıldım artık atıp tutamalardan belki bu tutar 😁😁
🤣🤣🤣🤣🤣 İnşallah canım sen bize güzel haberler verirsn belli mi olur 💜💜💜 ben tüp Bebek düşünüyorum eğer bı sure daha böyle devam ederse 😐😐😐 en azından o döllenmiş yumurta tutma ihtimali daha fazla diye düşündüm 😍😍😍

Kızlar gebelik testi sipariş vericem netten bir sürü marka var sizce hangisi daha doğru sonuç veriyor?

Kaç yumurtan oluştu canım? Ve en önemlisi hangi pozisyonda seviştin haha 😂
Kuzum kontrole gittiğimde sordum kaç ml olmuş dedim 18 dedi ama kaç tane olduğunu ne ben sordum ne doktor söyledi 😂 kontrol günü yine iğne yaptım 12 Nisan da. normalde iğne 11 Nisan sondu ama o gün yine yap bı doz dedi ve o gün ilişki de olsun dedi ertesi gün 13 Nisan da çatlatma iğnesi yaptım hemde 2 tane bugün de 14. Günüm işte . Evet diğer soruna gelelim +18 😂olan valla biz bu süreçte hep aynı pozisyonu denedik genel olarak misyoner pozisyonu normal günlerde değişik pozisyonlar olabiliyor ama yumurta takibinde hiç riske atmıyorum ve ilişkiden sonra yarım saat 40 dakka uzanıyordum hiç kalkmadim sonra kalkıp duş alıyordum mecbur ramazandan dolayı böyle işte 😊 inşallah değerim de yükselir ya dua edin kızlar

Back