- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Senin için olur canım aşılama. Bir de sen de okumuşsundur, bir sürü gebe kalan var aşılama ile. Belki o sebep olur bilinmez. Evde de kendini yormadan beklersin biraz inşallah tutar o da. Hiç moralini bozmadan yüksek tutarak bence dene. 1500 2000 lira gibi bişeye mal oluyormuş. 3 yıldır deniyorsun artık bi de bunu dene. Benim içimde nedense olumlu bi his oluştu. İnşallah sana çare olacaktır diye düşünüyorumBiz evi kendi benim memlekette tuttuk evlenirkeneşim burada çalışıyordu iş yeri kapandı buradaki bu kış o da trabzonda buldu iş maddi açıdan bize iyi gelen orasıydı. sonra taşınmak istedim kışın hiç istemedim biraz o düzen oturtsun birde kirada duruyoruz orada uygun ev bulur yazın taşınırız dedim bende çalışıyordum birde o sebeble taşınmadık pandemi işden çıktım Normalde 3 saat ben ordu da o trabzonda geliyor hafta sonları izinli oluyor ama böyle düzenli ilişkimiz olmuyor bu durumda. Kendisi şoförlük yapıyor özel makina var onu kullanıyor. Ben yaptıracam ya canım aşılama istiyor sıkıldım artık atıp tutamalardan belki bu tutar
PozitiiiiiiiffKızlar acil bakar mısınız pozitif mi bu simdi çok düşük değil mi
Kıııız 4. Haftasındasın işteeee 9.2 den büyük yaaaa tebrik ederimmmmmKızlar acil bakar mısınız pozitif mi bu simdi çok düşük değil mi
Ama dediğim gibi diğer sonucun 8miş sanırım bu 10 doktor gördü müPozitiiiiiiiff
Aha çöktük tepeneKızlar acil bakar mısınız pozitif mi bu simdi çok düşük değil mi
Hayirli olsun canimm :)) önemli olan 2 gün sonra da iki kat artmış olması o zaman için rahatlarKızlar acil bakar mısınız pozitif mi bu simdi çok düşük değil mi
Bence yükselecektir daha çok minik annesiAma dediğim gibi diğer sonucun 8miş sanırım bu 10 doktor gördü mü
Kız o şubattaymış bunla alakası yokAma dediğim gibi diğer sonucun 8miş sanırım bu 10 doktor gördü mü
AhahhahaAha çöktük tepene
Hı okey o zaman hiç tarihe bakmadımKız o şubattaymış bunla alakası yok
Iki gun sonra da artışı görürsen dua zinciri başlıyorAhahhaha
Ayy çok şükür Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsinHayirli olsun canimm :)) önemli olan 2 gün sonra da iki kat artmış olması o zaman için rahatlar
Yiaaaa arka arakaya ne güzel haberler. Tebrik ederim canım. Darısı başımıza inşallah. Bu topiğin hepsi hamile kalsın tez vakitte. Sağlık sıhhatli evlatları olsun inşallah amin. Ay ben yine ağlıyorum. Bugün iyi değilim valla yaAhahhaha
Aminn insallahhAyy çok şükür Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsinbana da sağlıklı ilerleyen bir hamilelik
Gizem senin bat ne zamandi ya?Yiaaaa arka arakaya ne güzel haberler. Tebrik ederim canım. Darısı başımıza inşallah. Bu topiğin hepsi hamile kalsın tez vakitte. Sağlık sıhhatli evlatları olsun inşallah amin. Ay ben yine ağlıyorum. Bugün iyi değilim valla ya
Amiiiinnnn bak unutma 5 mayıs 2021Ayy çok şükür Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsinbana da sağlıklı ilerleyen bir hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?