- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Ben üstüme düşeni yapıyorum balım. Sen hastanedeyken yasinimi okudum sana da bana da hepimize de dua ettim.. Akşam bi daha okuruz inşallah. Dualarımızla kalbimizdeki sevinçle seni hastaneye uğurlarız. Sen de mutlu gelirsin inşallahAllah razı olsun lütfen çok ihtiyacım var Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin
İnşallah canım ben Şubat ayında bir düşüğüm var artış da iyiydi keseyi gördük varla yok arası bir lekelenmem oldu doktora gittiğimde düşük yapıyorsun dedi beta ya baktırdım gerçekten en son ki beta degerimden yarı yarıya düşmüştü ve iki gün sonra parça düşürdüm o yüzden biraz gerginimKız yok yA bu doktorlar hep böyle kötüyü söylüyor en düşük ihtimali bile söylüyorlar. Hem daha çok küçük kız haşhaş tanesi kadarondan bu kadar düşük çıkmıştır değer 2 gün sonra katlaya katlaya büyür ferah tut içini
Aaaaa di mi yaaa cücücüüüükkkkKız yok yA bu doktorlar hep böyle kötüyü söylüyor en düşük ihtimali bile söylüyorlar. Hem daha çok küçük kız haşhaş tanesi kadarondan bu kadar düşük çıkmıştır değer 2 gün sonra katlaya katlaya büyür ferah tut içini
Ayy inşallah kızlar lütfen dualarınız da beni eksik etmeyin bu ramazan ayının hatrına Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahCanım sen birde listedeki ilk kişisin inşallah hepimize uğur getirirsin hepimiz pozitif sonuçları alırız inşallah
Ne bileyim öyle hissettim birdenYaaaa inşallah balım yaa. Allah söyletiyordur inşallahnasıl mutlu oldum birden valla hepimiz sağlıklı sıhhatli hamile olalıö inşallah amiiinnn
Canımmmm hayırlı olsun. Evet değer düşük kimyasal da olabilir, ama yeni başlayan erken gebelik de olabilirİnşallah canım dualarımdasiniz ama sevinsem mi üzülsem mi bilemedim doktoruma attım değer düşük iki gün sonra tekrar bakalım ve yarın sabahtan mutlaka gel buraya diye yazmış yine biyokimyasal olacak muhtemelen demiş bilmiyorum
Hiç gerilme bugün eve git, ceviz fındık ye kendini rahatlatacak ne varsa onu yap. Sonra da bebişini sev. Ben seni çok seviyorum orda kal minnak falan de.İnşallah canım ben Şubat ayında bir düşüğüm var artış da iyiydi keseyi gördük varla yok arası bir lekelenmem oldu doktora gittiğimde düşük yapıyorsun dedi beta ya baktırdım gerçekten en son ki beta degerimden yarı yarıya düşmüştü ve iki gün sonra parça düşürdüm o yüzden biraz gerginim
Ahh ne güzel bir kalbin varrBen üstüme düşeni yapıyorum balım. Sen hastanedeyken yasinimi okudum sana da bana da hepimize de dua ettim.. Akşam bi daha okuruz inşallah. Dualarımızla kalbimizdeki sevinçle seni hastaneye uğurlarız. Sen de mutlu gelirsin inşallah
Amin kuzumAyy inşallah kızlar lütfen dualarınız da beni eksik etmeyin bu ramazan ayının hatrına Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Ay inşallah yaaa. Günler geçmiyor bi geçseNe bileyim öyle hissettim birdeninsallah vardır zaten az kalmış 5 mayısa da
Ah kuzum ya hepimiz kalbi çok güzel. Baksana birimizin sevinci hepimizin oluyor. Nasıl mutlu oluyoruz hep birlikte. Allah daim etsin mutluluklarımızıAhh ne güzel bir kalbin varr
Valla çok haklısın iyice zaten ev kuşu oldukAy inşallah yaaa. Günler geçmiyor bi geçseevde sıkıntıdan patlıyorum.
Aminn insallahAh kuzum ya hepimiz kalbi çok güzel. Baksana birimizin sevinci hepimizin oluyor. Nasıl mutlu oluyoruz hep birlikte. Allah daim etsin mutluluklarımızı
Ahh o belirtiler yok mu yolunu beklediğimizAmin kuzumsen pozitif düşün inşallah güzel artışların olucak belirti falan olduysa bizede bilgi verirsen çok seviniriz
gurubumuzun sabırsız kuşu esra testin markası ne bacım adetinin kaçıncı günündesin testte bişey yok gibi gözküyorSabırsız ben yine test yaparsa
Canım inanki bugün karnimda sürekli birşeyler oluyor stres yaptım ondan galiba dedim ama adet olacakmışım gibi hissediyorum adet belirtileriyle aynı hemen hemenAmin kuzumsen pozitif düşün inşallah güzel artışların olucak belirti falan olduysa bizede bilgi verirsen çok seviniriz
Malesef ya. Kitap okuyayım dedim. 3. Cümlede sıkıldım. 3 cümle ne ya 3 sayfa oku bari. Film izleyim dedim 15 dk dayanabildim. Örgü örüyordum ondan da yıldımValla çok haklısın iyice zaten ev kuşu oldukeğer odaklanabiliyirsan film falan izle :))
Ayy canım ya çok sağol yüzümü güldürdün moral motivasyonunuz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hepimize yaşatsın o duyguyuHiç gerilme bugün eve git, ceviz fındık ye kendini rahatlatacak ne varsa onu yap. Sonra da bebişini sev. Ben seni çok seviyorum orda kal minnak falan de.Seni dinler annesi
Çok sağol canım Allah razı olsun inşallah değildir yaCanımmmm hayırlı olsun. Evet değer düşük kimyasal da olabilir, ama yeni başlayan erken gebelik de olabilirkendini çok kaptırmadan 2 gün sonra hemen tekrar test yaptır. İnşallah katlar değerler, dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?