Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olur bilgilerini yaz ekliyeyim 200 kişi olana kadar önü var d
Merhaba bu konu hepimize Uğur,şans getirsin
1- 15 Mayıs
2- 23
3- 8 aydır
4- şuan kullanmıyorum

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Merhaba bu konu hepimize Uğur,şans getirsin
1- 15 Mayıs
2- 23
3- 8 aydır
4- şuan kullanmıyorum

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Yusra-61 kuzum bilgilerim burda

Merhaba beni de ekleyebilir misiniz acaba Ramazan hürmetine inşallah hepimiz bebekleniriz
BAT 24 mayıs
24 yaşındayım
2,5 senedir istiyoruz
Bu ay bişey kullanmıyorum şimdiye kadar Femara, Gonal-f, bitkisel kürler vs kullanmıştım
PCOslu olduğum İçin tarih tutmayabilir :/

Son düzenleme:
Himm anladım canım eşin asker falan mı sen onun bulunduğu şehre gidemiyor musun?

Amin kuzum inşallah

Canım rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah ama prolaktin yüksekse incir ve havuç önerilmiyorduk tüketmemeye çalış
Aynen kuzum ya ona dikkat ediyorum artık ondan önce haberim yokken çok tükettim ters tepti işte

Yumurtlama başlangıcı ilk gelen yoğun kıvam tam başlangıç oldu bende ovulasyon testi ile netlestirdim sonra ince ince az az geliyor hala

Yumurtlama başlangıcı ilk gelen yoğun kıvam tam başlangıç oldu bende ovulasyon testi ile netlestirdim sonra ince ince az az geliyor hala
Bende her ay sadece 1 gün çok kaygan ve akışkan olarak geliyor.Adet döngüm 25 günde bir, takvimim uygulamasına göre daha var ama merak ediyorum acaba o sıvı artışı olan günler mi yumurtlama günüm diye?

Senle baya baya aynıyız kuzum ben tüp bebek te yaptım ama kimyasal gebelik oldu

Çok mantıklı, bu kese yırtılınca olgunlaştığını düşünebiliriz o zaman

İnşallah bu ay gebelik sevincimizde aynı olur Rabbim mübarek Ramazan hürmetine hepimize nasip etsin hayırla kolaylıkla inşallah
Amin kuzum inşallah ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda

Hahaha yalnız bana en çok adet dönemi ve döneminden az önce geliyor bu aşk. Son 3 aydir böyle. Aradaki dönemde unutuyordum. Normal miğğ
Yumurta giderken içimiz de gidiyor demek ki bende öyle bir dönem hadi artık bebek istiyorum oluyorum heyecan yapıyorum vardır hormonlarla bir ilgisi

Arkadaslar hıc yakı yapıstrmayı duydunuzmu ben yumurtlama zamanı onu yapıstrmak ıstyrm bu ay onu denıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…