• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yiaaaa arka arakaya ne güzel haberler. Tebrik ederim canım. Darısı başımıza inşallah. Bu topiğin hepsi hamile kalsın tez vakitte. Sağlık sıhhatli evlatları olsun inşallah amin. Ay ben yine ağlıyorum. Bugün iyi değilim valla ya
Amiiiinnnnn. Ağlama sıra hepimize gelecek rabbimin izniyle hepimiz o güzel haberi vericez inşallah❤️
Ayy çok şükür Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin 🙏😘😍 bana da sağlıklı ilerleyen bir hamilelik
Amin amin amin çok amin❤️ Bizlere dua et olur mu hamişşlerin duası kabul olurmuş annem öyle derdi hep😌 önce hayırlısıyla sonra sağlıkla hepimiz hamiş olalım🥰 sende su gibi bi hamilelik geçir kuzum😘

Amiiiinnnnn. Ağlama sıra hepimize gelecek rabbimin izniyle hepimiz o güzel haberi vericez inşallah❤️

Amin amin amin çok amin❤️ Bizlere dua et olur mu hamişşlerin duası kabul olurmuş annem öyle derdi hep😌 önce hayırlısıyla sonra sağlıkla hepimiz hamiş olalım🥰 sende su gibi bi hamilelik geçir kuzum😘
Amiiin hepsine amiiiinnn

İnşallah canım dualarımdasiniz ama sevinsem mi üzülsem mi bilemedim doktoruma attım değer düşük iki gün sonra tekrar bakalım ve yarın sabahtan mutlaka gel buraya diye yazmış yine biyokimyasal olacak muhtemelen demiş bilmiyorum 😟☹️

🤣🤣🤣🤣🤣 Allah hepimize tez vakitte hayırlı evlatlar sağlıklı yavrucaklar nasib etsin inşallah canım. Duanın daha ayrıntısı var da yormayım insanları diye şeeetmiyorum
Duan gayet güzel kii daha gerek yok hayırlı zaman da hayırlı bir evlat siye dua ederim bende 😂tabi istediğim cinsiyet de var ama nasilsa rabbim gönlümde olanı biliyor diye eklemiyirum😂

İnşallah canım dualarımdasiniz ama sevinsem mi üzülsem mi bilemedim doktoruma attım değer düşük iki gün sonra tekrar bakalım ve yarın sabahtan mutlaka gel buraya diye yazmış yine biyokimyasal olacak muhtemelen demiş bilmiyorum 😟☹️
Üzülme hiç olumlu düşün önemli olan iki günde bir 2 kat artışının olması 😍 evet duaları alalım canım 🤗🤗 bide belirti vs varsa bilgi alalım

Hic üzülme gönlünü ferah tut artış düzenli olmalı onu kontrol edecektir doktorun mutlaka

Moral bozmak yok balım. Belki geç döllenme oldu. Ondan düşük. Sen stresten uzak dur, yediğine içtiğine dikkat et inşallah sağlıklı bi gebelik olacak. Hepimiz dua ediyoruz bak sana

Moral bozmak yok balım. Belki geç döllenme oldu. Ondan düşük. Sen stresten uzak dur, yediğine içtiğine dikkat et inşallah sağlıklı bi gebelik olacak. Hepimiz dua ediyoruz bak sana
Allah razı olsun lütfen çok ihtiyacım var Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin 🙏🥰😘

Kız yok yA bu doktorlar hep böyle kötüyü söylüyor en düşük ihtimali bile söylüyorlar. Hem daha çok küçük kız haşhaş tanesi kadar 😍 ondan bu kadar düşük çıkmıştır değer 2 gün sonra katlaya katlaya büyür ferah tut içini

Back