Bunu bende duymuştum acaba deneyimleyen varmıArkadaslar hıc yakı yapıstrmayı duydunuzmu ben yumurtlama zamanı onu yapıstrmak ıstyrm bu ay onu denıcem
Canım bazen testte çıkmayabilir. Geç döllenme olmuştur belkiSabırsız ben yine test yaparsa
Belkide canım 7 gün var daha 4 gün önce yapılabilen test aldım ama yok gibi bişeyCanım bazen testte çıkmayabilir. Geç döllenme olmuştur belki
1 hafta bar canım dahaAdet gününe kaç gün vardı canım
Yumurtlama günününu geçti çatlama yi bile geçti diyebilirim kuzumYumurtlama döneminde normal olması yani bende oluyor
7 gün için çok erken kuzum testler %90 ihtimal veriyor %10luk bi yanılma payı var yani. O yüzden mutlaka gününü bekleyelimBelkide canım 7 gün var daha 4 gün önce yapılabilen test aldım ama yok gibi bişey
Biz evi kendi benim memlekette tuttuk evlenirkenHimm anladım canımeşin asker falan mı sen onun bulunduğu şehre gidemiyor musun?
Bel bosluguna yapıstrymusn kalan olmus ama belkıde tesaduf insan herseyı denemek ıstor çaresiz oluncaBunu bende duymuştum acaba deneyimleyen varmı
Canım bekle biraz daha geç döllenme olabilir evet bazı kişiler adetine 10 gün varken de öğrenebilir ama sen bi kaç gün bekle1 hafta bar canım daha
Tamam kuzum teşekkür ederimEvet kuzum aman dikkat et yumurtan çatlamazsa yumurtladıktan sonra bi kaç havuç tüketirsen çatlar onun haricinde çok tüketme
Bekliycem inşallah canım ama sanki hafiften bi çizgi oluştuCanım bekle biraz daha geç döllenme olabilir evet bazı kişiler adetine 10 gün varken de öğrenebilir ama sen bi kaç gün bekle
Bu ay bende test yoktu akinti günü denedim sonra ki gün gelmedi sonra ikinci gün gene geldi beyaz test yapmadığım içinde 3gun denedim ne zaman pik denemeliyim aceba keşke test yapsaydım bulaşmayım testlere diyorum sonra pişmanlıkYumurtlama başlangıcı ilk gelen yoğun kıvam tam başlangıç oldu bende ovulasyon testi ile netlestirdim sonra ince ince az az geliyor hala
AyyBekliycem inşallah canım ama sanki hafiften bi çizgi oluştu
Evet kuzum pik değil hala bak benim pik olan testimi koyuyorum öyle olması lazım eski testim bu t çizgisi c den daha koyu olmalıEki Görüntüle 2835404 bugun 14 gunum hale olmamıs dımı arkadaslar yumurtlama
Canım bir kaç ay test ile dene sonrasında ne zaman yumurtladığını vücudunun yumurtlama döneminde nasıl belirtiler verdiğini öğrendiğinde testtede gerek kalmıyorBu ay bende test yoktu akinti günü denedim sonra ki gün gelmedi sonra ikinci gün gene geldi beyaz test yapmadığım içinde 3gun denedim ne zaman pik denemeliyim aceba keşke test yapsaydım bulaşmayım testlere diyorum sonra pişmanlık
Yumurta giderken içimiz de gidiyor demek kibende öyle bir dönem hadi artık bebek istiyorum oluyorum heyecan yapıyorum vardır hormonlarla bir ilgisi
Geçen ay test olmasına rağmen boş geçtim bu ay aman boşver dedim bakalım olmazsa obur ay gene denerimCanım bir kaç ay test ile dene sonrasında ne zaman yumurtladığını vücudunun yumurtlama döneminde nasıl belirtiler verdiğini öğrendiğinde testtede gerek kalmıyor
Duydum da yakı da gebeler kullanmasın yazıyor emin olamadım o yüzden. Ben bu ay yumurtalamadaki 2 gğn sıcak su torbasını belime koyarak gezdim o daha sağlıklı geldi banaArkadaslar hıc yakı yapıstrmayı duydunuzmu ben yumurtlama zamanı onu yapıstrmak ıstyrm bu ay onu denıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?