Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Himm anladım canım eşin asker falan mı sen onun bulunduğu şehre gidemiyor musun?
Biz evi kendi benim memlekette tuttuk evlenirken eşim burada çalışıyordu iş yeri kapandı buradaki bu kış o da trabzonda buldu iş maddi açıdan bize iyi gelen orasıydı. sonra taşınmak istedim kışın hiç istemedim biraz o düzen oturtsun birde kirada duruyoruz orada uygun ev bulur yazın taşınırız dedim bende çalışıyordum birde o sebeble taşınmadık pandemi işden çıktım Normalde 3 saat ben ordu da o trabzonda geliyor hafta sonları izinli oluyor ama böyle düzenli ilişkimiz olmuyor bu durumda. Kendisi şoförlük yapıyor özel makina var onu kullanıyor. Ben yaptıracam ya canım aşılama istiyor sıkıldım artık atıp tutamalardan belki bu tutar

Yumurtlama başlangıcı ilk gelen yoğun kıvam tam başlangıç oldu bende ovulasyon testi ile netlestirdim sonra ince ince az az geliyor hala
Bu ay bende test yoktu akinti günü denedim sonra ki gün gelmedi sonra ikinci gün gene geldi beyaz test yapmadığım içinde 3gun denedim ne zaman pik denemeliyim aceba keşke test yapsaydım bulaşmayım testlere diyorum sonra pişmanlık

Eklentiler

• IMG_20210414_132601.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 22
Canım bir kaç ay test ile dene sonrasında ne zaman yumurtladığını vücudunun yumurtlama döneminde nasıl belirtiler verdiğini öğrendiğinde testtede gerek kalmıyor

Yumurta giderken içimiz de gidiyor demek ki bende öyle bir dönem hadi artık bebek istiyorum oluyorum heyecan yapıyorum vardır hormonlarla bir ilgisi

Yumurtaya gitmeeğğ sana muhtacimm diye şarkı söylemek geçiyor içimden istek gelince de ya bir de adet dönemine yakın libido artışı oluyor bende, çildircam

Canım bir kaç ay test ile dene sonrasında ne zaman yumurtladığını vücudunun yumurtlama döneminde nasıl belirtiler verdiğini öğrendiğinde testtede gerek kalmıyor
Geçen ay test olmasına rağmen boş geçtim bu ay aman boşver dedim bakalım olmazsa obur ay gene denerim

Kızlar şimdi ben bir yakınımdan bir kür duydum ve yapmayı düşünüyorum yeşil mercimek ve keçi sütü ile oluyor mercimeği aktar da öğütüp bir bardak keçi sütüne bir yemek kaşığı koyup karıştırıp içiyorsunuz adetin ilk günü başlayıp bir sonraki adete kadar içiliyormuş bir sabah bir akşam toplam da iki bardak içilecek günde bu yöntemle hamile kalanlar varmış keçi sütü bulamadım ben bulursam denicem

Arkadaslar hıc yakı yapıstrmayı duydunuzmu ben yumurtlama zamanı onu yapıstrmak ıstyrm bu ay onu denıcem
Duydum da yakı da gebeler kullanmasın yazıyor emin olamadım o yüzden. Ben bu ay yumurtalamadaki 2 gğn sıcak su torbasını belime koyarak gezdim o daha sağlıklı geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…