olmadi canisi maalesef uzulsem de degistiremiyorum ama tabiki cok uzuldum sanirim 1-2 gune toplarim kafami . Annemlerle 4-5 gun memlekete kacicam iyi gelir diye dusunuyorumKızlar selam giremiyorum bir süredir bazı sorunlar vshiç bakamadım, herkes iyidir umarım? LeyLA84db kuzum ne oldu aşılaman? Diğer sayfaları okuyamadım son durum ne canım?
Rabbim büyük.. Elbet bir zamanı var.. Sen üzme kendini..
Bende baktırırım belki saol canim bu tiroitte sıkıntı ya ammaanTsh sıkıntı değil zaten kendim arttırdım, ilacımı yarıya indirdim diye oldu
Progesteron adetin 21. Günü bakılıyor
Off aynenBende baktırırım belki saol canim bu tiroitte sıkıntı ya ammaan
Amin kuzucum saglikli , sihhatli yavrular versin Allahim . Bir tane olsun raziyim . Allah isteyen herkese versin. Bazen cok sinirleniyorum istemeyenler anne oluyor ya da haketmeyenler , okadar mi sevmiyor Allah bizi diye sonra isyan etme diyorum karisik seyler
Günaydın kızlar, bugün bat günüm maalesef negatif testim. Yine hüsran yani
Günaydın canım, test yapicam yarın diyordun yapmadin miGünaydın canım. Hayırlısı olsun alıştık zaten inşallah adetin gününde gelir bebiş yoksatekrar başlarız denemeye. Bende adet olacak gibiyim o ruh halim var
Aynen gelsin bakalım bu ay yine doktora gidicem bakalım ne olacakGünaydın canım. Hayırlısı olsun alıştık zaten inşallah adetin gününde gelir bebiş yoksatekrar başlarız denemeye. Bende adet olacak gibiyim o ruh halim var
Günaydın canım, test yapicam yarın diyordun yapmadin mi
Anladım kuzumz iyi yapmışsın kafan daha rahat eder en azindan.Yapmadım adet olacağım galiba diyerekolmazsam da yarın hastaneye gideceğim ya kan veririm canım test yapıp var mı yok mu kafam yorulsun istemiyorum
Aynen gelsin bakalım bu ay yine doktora gidicem bakalım ne olacak
Günaydın canimGünaydın kızlar, bugün bat günüm maalesef negatif testim. Yine hüsran yani
1 yılı geçti canım artık saymıyorumGünaydın canimkaç ay oldu senin denemeler
Merhaba bende de pco var işe yaradımı acaba yumurtlama masajı?Merhaba kızlar, bnde de pko var adet düzensiz ama son zamanlarda iyi. 3 başarısız aşılamam ve 2 de düşükle sonuçlanan tüp bebek denemem var yaş 29. Haziran ayında transfer için hazırlık var normalde. Bu ay bi takip edip degerlendirsem de tedaviye gerek kalmasa inşallah.Pko da yumurtlama olmuyor. Daha önce de ovulasyon testi ile çok kez denedim. Yumurtlama masajı yapıyorum. Başka neler yapabilirim acaba tecrübeli hanımlar
Kuzum.. Rabbim büyük. Napalım.. Üzülsekte çare bulamıyoruz kiolmadi canisi maalesef uzulsem de degistiremiyorum ama tabiki cok uzuldum sanirim 1-2 gune toplarim kafami . Annemlerle 4-5 gun memlekete kacicam iyi gelir diye dusunuyorumSen nasilsin yolunda mi hersey?
Regl oldum tam gününde, neyse gecikmedi en azından
Tesekkür ederimm canimmCanım merhaba öncelikle hamileliğin hayırlı olsun darısı bizlere inşallahEşinizin ileri hız değeri 0 mıydı? Doggy ile değerlendirdiniz sanırım değil mi cnm