Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ayın etkisi devam ediyomudur ki diye düşünmüştüm aslında o zamnsa gerek yok canım çok saol

Doktorlardan çok sıkıldım canım o yüzden eczaneye sordum bi çok kişi kendi testle takip ediyo vuruyo dedi ama Bnde vazgeçtim tabi şuan yapamam kendim sanırım

Bence hayır hacamat işine hiç inanmiyorum ya. Yok dolunay mi olacak yeni ay mi olacak bisiler. Doktor bir dostumuz yapiyor, kendisi de çok iyi falan diyor ama yok inanamiyorum
Ben geçmeyen omuz ve boyun ağrım için yaptırmıştım 2 3 yıl ağrım hiç olmadı ama yeniden başladı yapan bir yer bulursam kesinlikle yeniden yaptıracağım

Ben inzivadayim cnm okul oglan takiliyorm annemdeydim iki gundr ewe gececm simdi. Reglimin 8. Guni esim daha on gune yakin yok bu ay dinlenmece gibi. Test yaomayacaksn dimi

Yok bat günüm gelene kadar yapmayacağım gerek yok yaani. Belki aşılama için rapor çıkarırsam o zaman kan veririm bakalım ne oluyor

Senden yok mu güzel haber kuzum benden önceydi bat sankim nasılsın iyi misin?
Canisi bat 30 u aslinda ama doktor 28 inde kan ver dedi verdim bekliyorum . Fekat bir belirtim yok yuksek ihtimal olmayacak. Arkadasimda diyoki bende de ilk negatif cikti daha yeniydi belki adetin 1 hafta falan gecmesi lazim ki ciksin . Bilemedim bi ciksin haber ederim kuzum. Sen napiyosun nasilsin?

Benimde 1 temmuz bat hiç bende de belirti ses yok bu ay da olmadı diye düşünüyorm. İnşallah tutmuştur diye umit ediyorm senin içn. Belki belirtisiz oluyordur hakkımızda hayırlısı. Adet olacaksam zamanında olmak dilegiyle biizi sinir etmesin

Maviesra kuzum selam haberdar et doktora gidersen demişsin, o yüzden sanada yazayım dedim, bugün smear vermek için gitmiştim gitmisken sorayım doktora amh yi dedim.doktor 0.90 i duyunca çok şaşırdı senin mi 0.90 cikdi falan diye evet maalesef dedim.o zaman hiç vakit kaybetme dedi tüp bebek merkezi olan hastanelerin isimlerini telefonlarını verdi.buralarla görüş tedaviye başlayın dedi.bende düşündüm ve başlamaya karar verdim.korkdum beklersem o şansımıza kaybederim diye.zaten süreci baslatmasi falan binkac ay sürecek, sperm analizini teee ağustosa alabildik çünkü.hakkimizda hayırlısı olsun inşallah

Selam canim Devlette mi yaptırıcan peki bende regl olmayı bekliyorum ona göre hastane planlama yapar belki rapor falan çıkar. Hiç üzülme belki böylesi hayırlı olacak bakalim ben napicam benimki senden beter

0.499 cikti . Gecen ay 2 cikmisti . O derece dusuk

Selam canim Devlette mi yaptırıcan peki bende regl olmayı bekliyorum ona göre hastane planlama yapar belki rapor falan çıkar. Hiç üzülme belki böylesi hayırlı olacak bakalim ben napicam benimki senden beter
Evet canım devlette deneyeceğim, amh 1 altındaysa yapıyorlarmış direk.asilama falan gerek yokmuş.ozele şu an için gidemem.en azından devlette deneyeyim 2 kere şansın varmış herhalde tam emin olmamakla birlikte öyle duymusdum.olmadi onarada da para koyup kenara özele giderim.basta bir üzüldüm yalan yok ama belkide böylesi daha hayırlı dedim.allah çok şükür ki o doktoru çıkardı karşıma amh yi o istedi, yoksa daha yaşımdan dolayı bakmazlardi amh yi.bende bilmiyordum bu kadar önemli olduğunu.insallah hepimiz için hayırlısı olsun.sende doktora gidince beni etiketle olur mu.

Olmadı yani belki çıkar mı bat gününe var doktor neden sana kan verdirdi iki gün erken? Birde leyloş ateşin düştü mü kuzu?
Yok be yavru hala 37 yada 37.2 fln . Suara cok yoruldum bide kardesim evlendi kostur kostur. Ya 14. Gun kan testi istiyolar asilama da ama ben cikacagini dusunmuyorum bu saatten sonra. Dedim ya oyle hissetmiyorum

Tamam canım beraber haberleşelim bat 9 gün var gösteriyor bilerek bekliyorum gitmişken hormon dahil herşey yapılır konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…