Kizlaaar merhaba o benim
rabbime sukur olsun. Yalnız benimde aklim almıyor ilk testi yaptırdığım yeri aradım ve şikayet ettim ve sonra diğer yaptırdığım yer ile konuştum hatta gittim bir test daha yaptim .
Ya yediğim içtiğimden yükseldi ya da ilk testim yanlıştı bilmiyorum eger yanlistiysa Allah belalarını versin onlar yüzünden koştur koştur ta yurtdisindan geldim asilama tup yaptiracam esimde spermde ufak sorunlar vardı bide diye hem de ne zorluklar ne karışıklıklar içinde ama sonradan arttiysa rabbime şükürler olsun 8 aydır sadece yumurtama iyi gelecek seyler yedim içtim nasil oldu bilmiyorum.
Amh düşük olanlar tavsiyem baska laboratuvarda bir kez daha testi yaptırmanız ve kendi lab. Çalışanları tercih etmeniz dis laboratuvarlara gonderenleri tercih etmemeniz cunku bana son yaptırdığım laboratuvar direk uzman dr aradi anlattı biz kendimiz calisiyor baska yere gondermeyoruz amh icin alınan kanin ozel bir saklama sekli koşulu vs varmis oyuzden buna uygun olmaz ise sonuçlar yanlis çıkabilirmis .
Benim ilk düşük çıkan testim ben aksarayda yaptirdim sonuç 7 gunde geldi neden böyle dediğimde test için Ankaraya gönderdiklerini söylediler. Bu arada ilk Amh Testi verdiğim gün ultrasonda o ay catlamaya hazir 2 ayri tupumde 1 er yumurta olmustu cok iyi boyutta doktor hatta bu testi verirken ne gerek baktirmana baksana dogal yoldan bu ay iki yumurta olmus ilac vs kullanmadan cogul gebelik bile olabilir amh kesin iyidir demisti ama sonucum kotu cikmisti dip not vereyim .
Belki kanda giderken bozulma oldu bilmiyorum ama yediğim ictigim seyleri söyleyeyim size.
1- Burada amh i cok düşük olup ibrahim saracoglu nün kuruyle yükselmeye başlayan biri vardı onla konustum ve onun kullandığı kuru aldim saracoglundan. 1 ay kullandım hamile kalmayi kolaylaştıran kür dü adi galiba
2- 7-8 aydır hergun 1 avakado yiyorum 3 brezilya cevizi 5 ceviz
3- 2 ay proxeed woman kullandım, omega 3 ve quenzim10 100 mg kullandım.
Son 3 ay pirincten glutenden abur cuburdan beyaz undan uzak durdum .
Yumurta kalitesine zarar veren ne diye araştırdım hepsinden uzak durdum ..
Benim is nasil oldu bilmiyorum ya test yanlıştı ya yediklerim sayesinde oldu Rabbim size de en kısa zamanda bunlari uygulamaya gerek kalmadan evlat sahibi olmayi nasip etsin.