Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi devlette olacaksın birde

Tamam canım beraber haberleşelim bat 9 gün var gösteriyor bilerek bekliyorum gitmişken hormon dahil herşey yapılır konuşuruz
Aynen aynen iyi olur.bende öyle düşünüyordum da smear i da gittiğim doktor alınca sordum muayene esnasında iyi oldu en azından daha fazla zaman kaybetmem dedim de gerçi ağustosa randevu cikdi kısmet kuzum bu arada covid aşımı vurulurum düşünüp duruyordum deli gibi vurulsam mi diye oda aradan çıkar en azindan.

Bende oldum adadan çıksın diye sende ol kurtul canim bakalim bizi neler bekliyor yaşayıp göreceğiz

Yok be yavru hala 37 yada 37.2 fln . Suara cok yoruldum bide kardesim evlendi kostur kostur. Ya 14. Gun kan testi istiyolar asilama da ama ben cikacagini dusunmuyorum bu saatten sonra. Dedim ya oyle hissetmiyorum

Ne diyeyim bende hissetmiyorum canım kendi adıma aynıyım senin gibi bundan sonraki aşama için ne düşünüyorsun canım?

Geçen ayın etkisi devam ediyomudur ki diye düşünmüştüm aslında o zamnsa gerek yok canım çok saol

Bence çok etmiyor ederse azcık eder. Ne dmeek kuzum. Bu arada bende progesteron yaptırmıştım ya 11 çıkmış doktor güzel olmuş yumrtlama dedi bende tamam dedim geçtim son 3 günüm kaldı bugünde gitti sayılır 2 diyelim son anda bir gol atmış olmayı gönlüm ne kadar çok ister aslında

Valla sen ve burada ki bi kaç arkadaşım hamile kalırsa kendim kalmış kadar sevinirim. Sanırım inşallah bize bi mucize haberi verirsin

Valla sen ve burada ki bi kaç arkadaşım hamile kalırsa kendim kalmış kadar sevinirim. Sanırım inşallah bize bi mucize haberi verirsin
Aynen bende böyle hissederdim bir kaçı kaldı bunu hissettim çok mutlu oldum İnşallah çol isterim ama nasip işte.

Ne diyeyim bende hissetmiyorum canım kendi adıma aynıyım senin gibi bundan sonraki aşama için ne düşünüyorsun canım?
Hic bilmiyorum agustos gibi bi asilama daha yapariz demisti doktor ama olmaz heralde cunku o siralarda tatilde olucam . Biraz ara versem fena olmayacak sanirim . Bugun karnimda cok agrio bide camir gibi biseler geldi sanirim adet oluyorum hemde erkenden

Gönlüm isterdi ki hamiş kalasın ama nasiple kavga olmuyor işte yinede hakkında hayırlısı olsun kuzum

Kızlar üzerimde ki stresi henüz atamadım yardımınıza ihtiyacım var
Adetin 10. günü 22.2 mm yumurtam vardı
Bugün 22. günü progesteron ölçtürmek için gittim; progesteron:4.7 beta:0.100 ve tsh:4. 77 olarak sonuçlarımı aldım
tsh ilacımı yarıya düşürdüğüm için yükseldi eski doza geri döneceğim.
Progesteron bir ay önce ki ölçümde 17.22 çıkmıştı şimdi çok düşük çıktı.Beni korkutan şey yumurta bu sonuca göre çatlamamış ve yeniden kiste dönüşmüş olabilir mi?Çatlama üzerine ortalama 8-10 gün geçti kanda beta için erken bir süre mi acaba?Progesteron bu kadar düşük olup hamile kalan duydunuz mu?

Progesteron hic baktirmadim reglin kaçıncı günü bakılıyor canim fsh düşer düzenli tedavi ile

Ahh güzel arkadaşım seni nasıl da anlyorum nasılda hissediyorm hislerini diyecek birşeyim kalmıyor çok dua ediyorm bizlere sadce elimden bu geliyor.,
Benimde canim benim Kalplerimiz bir. Bir kac gune kendime gelirim sanirim. Esim bugun dedi ki busaate kadar sana hic demedim ama ilk defa baba olacak gibi hissediyorum bundan sonrasinda olacak dedi ben tabi kopuss

Benimde canim benim Kalplerimiz bir. Bir kac gune kendime gelirim sanirim. Esim bugun dedi ki busaate kadar sana hic demedim ama ilk defa baba olacak gibi hissediyorum bundan sonrasinda olacak dedi ben tabi kopuss

Olsun bizlerin hevesi kırılıyor onların kırılmasın ben hiç çekemem kendime zor katlanıyorum bazen birtanecik sevmelik olsaydı ona sarılır avunurdum hiç olmayınca zor bu işler ya rabbim aratmasın kimseye en yakın zamanda versin dilerim

Amin kuzucum saglikli , sihhatli yavrular versin Allahim . Bir tane olsun raziyim . Allah isteyen herkese versin. Bazen cok sinirleniyorum istemeyenler anne oluyor ya da haketmeyenler , okadar mi sevmiyor Allah bizi diye sonra isyan etme diyorum karisik seyler

Kızlar selam giremiyorum bir süredir bazı sorunlar vs hiç bakamadım, herkes iyidir umarım? LeyLA84db kuzum ne oldu aşılaman? Diğer sayfaları okuyamadım son durum ne canım?
Rabbim büyük.. Elbet bir zamanı var.. Sen üzme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…