Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya aslında bana da saçma geliyo ama şimdi ye kadar hep gün aşırı denedim olmadı belki öyle olur demiştim bn artık nasipten başka bişeye inanmıyorum zaten batı tıbbına inancım bitti önümüzdeki ay Doğu tıbbına yönelcm yakıdır hacamattır ne varsa denicem kuzum

Günaydın kızlar, bugün bat günüm maalesef negatif testim. Yine hüsran yani
Sağlık olsun be canım. Alıştık artık ya. Benimde neredeyse bir yıl olcak gibi. Bir türlü mutlu sona ulaşamadık? Var bir bildiği Allah ın
Bugün adetimin 14. Günü hala yumurtlama yok. Bozuldu galiba
Kuzu senin niye olmadı yumurtlama? Senle sat bizim aynıydı sanki? 16 haziran benim sat. Yumurtlama gördüm ben. Ama çatlamada testi yapamadım filan tam anlayamadım kaçırdım gibi bişi oldu. Dün çatlamış olmalı ama kaçırdım galiba. İlişki de olmadı. Bu gece belki hala yumurta yok olmadı ise bi umut diyorum. Ama bu ay da boş geçti gibi. Of ya.

Bende aynı fikirdeyim. Her gün pek mantıklı değil. Drlarda zaten gün aşırı diyor. Aman zaten olacaksa nasipse tek ilişki ile bile oluyor. Rabbim dilesin yeterki

Ayy yerim senin bu hallerini yönel sendeki bı azime gelmeyen bebiş utansın anası onlarak neler yaptın hala da yaptırıyor bizlerin günü zamanı var bence ben de artık tıp filan hepsinden sıkıldım. Hacamat çok duydum iyi diyorlar ehlini bilen birisine yaptır kuzum.

Burada iyi bi hastanede geleneksel tıp uzmanı doktor buldum inşallah çare ondadır ya yusra cım inşallah güzel sonuca ulaşıcaz hep beraber

Burada iyi bi hastanede geleneksel tıp uzmanı doktor buldum inşallah çare ondadır ya yusra cım inşallah güzel sonuca ulaşıcaz hep beraber

İnşAllah bat son 1 kaldı ama kuzum benim belim ağrıyor sağ kasığıma ağrı girdi o da bacağıma vuruyor bu akşam ne yaşadığımı çözemedim inşallah klomen kist yapmamıştır

Ben de hacamat yaptirdim eşimle birlikte 2 ay önce canim. Bir de alternatif tipci bir yere gittik kurrler vs verdi esim kullanıyor halen bakalim hala yok

İyiyim çok şükür denemeler bir gayret devam elde sıfır tabiki sen nasılsın naptın aşılama mı yoksam normal mi devam ediyorsun?
Canim ben normal devam ediyorum nisan da asilama yapmıştık ozamandan bu zamana esime kurler verilmisti onu uyguluyoruz ben bu ay c life yiyorum macun belki duymuşsunuzdur.
Eşim imprly vitamin kullaniyor doktor 3 kutu vermiş suan 2. Kutuya yeni başladı hayirlisi olsun bakalım

Bende bu ay doktor takibli oldum bat 1 Temmuz bakalım yarın doktora gideceğim aşılama için rapor çıkartacağım. C life çok iyi diyorlardı duymuştum. En yakın zamanda bizlerde güzel haberler alırız inşallah ne diyeyim beklemek kaderimiz oldu birgün olur umuduyla.

Aynen canim aslinda 2 aydır kafam rahatti ama gene bu ara baya kabardı duygularım rabbimin bildiğine emanet sen ne kadar zamandır deniyordun tespit edilen bir sknti var miydi siz de

Aynen canim aslinda 2 aydır kafam rahatti ama gene bu ara baya kabardı duygularım rabbimin bildiğine emanet sen ne kadar zamandır deniyordun tespit edilen bir sknti var miydi siz de
Ben tam bilinçli olarak 6 ay var ovulasyon doktor takibi filan ama maalesef olmadı nasip. 3.5 senem doldu bir düşük yaptım sonra birtürlü bebiş sahibi olamadım. Benimkisi sebepsiz infertilite tanısı kondu herşey normal yok bunu da aklım hala çözemedi demek ki olablyr sonuç güzel olsun da başını unuturuz o güzel duyguyu tadınca inşlh

Insallah canim rabbim kalbine sabır tez zamanda kucağına bebeğini nasip etsin ..
Bizim de 1 yil oldu bebek isteyeli 10 ay ovulasyonla takip ettim.
Esimin spermde ufak sorunlar var takviye vs baya düzeldi ama halen olmadi .

Insallah canim rabbim kalbine sabır tez zamanda kucağına bebeğini nasip etsin ..
Bizim de 1 yil oldu bebek isteyeli 10 ay ovulasyonla takip ettim.
Esimin spermde ufak sorunlar var takviye vs baya düzeldi ama halen olmadi .

Valla olanların nasıl oluyor bazen biz mi bilmiyoruz eksik ne var dediğim bile oldu. Ama artık nasipten başkasına inanmıyorum yapmadığımız birşey kalmadı yok zorlamamak lazım bence çok olacak olan biizi bulacaktır ummadığımız anda da biz israrcıyız vazgeçmek istemiyorum nedense alıştım olumlu olumsuz şeylere tek istediğim çift test görmek bunu da yapmanın bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. Nasip ya başka türlüsü gelmiyor aklıma.

Ayni hisleri paylaşıyorum seninle , bu kadar zor olacağı aklıma.gelmezdi hele.ki bir suru insanın kolayca.istedikleri an görmeleri ama neler neler yapmama rağmen.gorememis olmak Allah gerçekten yardımcımız.olsun
Siz tup vs deneyecek misiniz dusunuyor musun ?

Şuan imkanlarım el vermiyor aşılama deneyeceğim şuanlık olmadı biraz daha denemek isterim bu sırada olursa olur şansıma. Allah herkese bazı şeyleri kolay vermiyor her kulun imtihanı var yinede doğru zamanda bizlere de hayırlı evladlar nasip etsin maddi ve manevi güç versin olmuşa olacak olanı dünyaya getirmek için. Çok şükür her halimize yinede dermansız dert vermediği için Yaradana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…