Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa yarın bat mı hadi bakalım bu gece senin için dua edicem Bilmiyorum arada oluyo bende geçer senden güzel haber alıyım da

Yarın değil perşembe kuzum son 1 yarın.
Ne bileyim hakkımızda hayırlısı bende bugün öyleyim mutsuz ruh halindeyim. İnsan yoruluyor bazen çok teşekkür ederim dualara çok ihtiyacım var yürekten artık oldursa güzel Rabbim

O zaman daha iyi 2 gece dua etmiş olurum ewet yorulduk ama vakti daha gelmemiş demek ki

Bak burada yazı SevimliKedii oku canım sormak istediğini kendisine sorarsın çok tatlı birisi anlatıyor aklına takılanlara cvp olur inşlh

Dün olduysa bugün olmasa bence çok sıkıntı değil yarın yaparsın birde ohh bitti. Zaten hergün diye birşey yok kuzum.

Bu ay 3 gün değerlendireyim demiştim ama olmadı neyse belki kısmet böyle olur kuzum

Hiç yorma kendini eşini de ben önceki Bebişte hiç üst üste yapmadım hatta kendim de çalışırdım o zamanlar gün aşırı yaparak kalmıştım. Kısmetse o olur. hergün mantığı da bana saçma geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…