Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim geçen ay 24 mm yumurtam olmuştu tam da yumurtlama günümdü
Doktor çok büyümüş bu aydan umutlanma demişti
Benim yumurtalar çok büyüyor 😑
Senin boyut iyi ideal bence
İnşallah çatlar hemencik
Ya bi de öyle bişey mi var ☹️ Bana muayene sırasında çok güzel bikaç gün içinde çatlayacak dedi. Çatlayıp çatlamayacağını anlıyor mu böyle vajinal ultrasonla?

Ya bi de öyle bişey mi var ☹️ Bana muayene sırasında çok güzel bikaç gün içinde çatlayacak dedi. Çatlayıp çatlamayacağını anlıyor mu böyle vajinal ultrasonla?
Çatladığını anlıyor doktor
Benimki 10günde 24 olmuştu yumurtlamam 2 gün sürdü oldu 26 mm
25ten sonrası kist zaten
Ertesi gün çatladı ama bebek olması için çok büyümüştü
Bal tarçın incir falan kür yapmıştım bence o çok büyüttü yumurtayı

Yusra-61 Yusra-61 hayırlı olsun canım inşallah Ramazan bize hayırla gelir hepimiz hamile kalırız 😊
Bat-4 mayıs
Yaş-25
4 aydır deniyoruz
Prowomen kullanıyorum😊

Yarar ama yazdıklarım kadar etkili değil o. Özellikle polen arıların çoğalması için iyi birşey ya bizede yarayacağını düşünüyorum vitamin olarak kullanmak. Ama hayıt suyu gibi şeyler pek kullanmam çay filan. Onlar biraz daha kür oluyor bende ters tepiyorlar. İşe yaramayacak birşey olmazda sana yarar mı o var canm? 👍
Dogru soyluyosun cancancok mantikli . Walla aslinda sanki bu caksir suyu bana yaradi 2 ay once yumurtlama kisminda ama olmadi tabi. Kiz bide onu deneyeyim ne kaybederim . Acaba hangi marka alsam 🧐

Prowomeni nekadar zamandir kullaniyosun. Ben hic sevemedim onu guzel mi degil mi karar veremedim bide hic duzenli icemedim ..
Bana doktorum verdi daha yeni başladım hormonlarımda herhangi bir sıkıntı yok sadece yumurtalıklarım biraz tembelmiş onun için verdi tadı konusunda bende pek sevdim söylenemez ama 3 ay kullanmamı tavsiye etti

Bana doktorum verdi daha yeni başladım hormonlarımda herhangi bir sıkıntı yok sadece yumurtalıklarım biraz tembelmiş onun için verdi tadı konusunda bende pek sevdim söylenemez ama 3 ay kullanmamı tavsiye etti
Yqhu ben doktora sormasam hicbisey demicek bana:) ne onerirsiniz dedim folik asit dedi ee kullaniyorum onu dedim . Baska seye gerek yok dedi 😂

Yqhu ben doktora sormasam hicbisey demicek bana:) ne onerirsiniz dedim folik asit dedi ee kullaniyorum onu dedim . Baska seye gerek yok dedi 😂
İlginç doktorlar yok değil😂 devlete mi gittin özele mi özelde çok güzel ilgileniyolar valla parayı veriyosun hakkını veriyolar 😂😂

İlginç doktorlar yok değil😂 devlete mi gittin özele mi özelde çok güzel ilgileniyolar valla parayı veriyosun hakkını veriyolar 😂😂
Yooo gayet ozele gidiyorum doktorumdan da cok memnunum ama belki de bazi doktorlar gibi gebelik olusunca o olaya giriyorlar,degistirdim doktorumu ilkide hic bisey dememisti. Icimdeki bi ses senin trabzonlu oldugunu soyluyor😂

Himmm bizim buradaki aktara bir sorayim canim tesekkur ederim 😍
Sor canım onlar veriyorlardır zaten o şekilde. Hazır olarak hepsi içinde takviye de var ama hangisi iyi bilmiyorum burada ben sordum takviye hepsi olan 97 tlydi. Polen bal arı sütü propolis hepsi bir arada 😂yersem uçarım 😂😂

X