Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yooo gayet ozele gidiyorum doktorumdan da cok memnunum ama belki de bazi doktorlar gibi gebelik olusunca o olaya giriyorlar,degistirdim doktorumu ilkide hic bisey dememisti. Icimdeki bi ses senin trabzonlu oldugunu soyluyor😂
Evet doğru söylüyorr trabzonluyum Trabzon’da yaşıyorum yoksa sende mi trabzonlusunn😂

Yok canım daha neler😂😂 benim annemde babamda beşirliden bende doğma büyüme hep beşirli ayy nasıl sevindim kız şuan nerdesin peki 😂😂

Kendim orduluyum eşim oralı şuan ordudayım sen nerdesin leyla? Gelyrmşsun ya sürekli yakın yerde misin?
Kiz duygu benim adim 😅 birgun kizim olursa adini leyla koymak istedigim icin nicki mi oyle yaptim belki gelir cok bekletmez diye😋
Ben istanbuldayim .ama sulalem trabzonda annemler benimle burda bi tek ama her yaz ya da firsat buldugumda geliyorum orda dogdum buyudum .
Ordulu olsan da olur karadenizli olman memleketlim olman icin yeter 🙃

Kiz duygu benim adim 😅 birgun kizim olursa adini leyla koymak istedigim icin nicki mi oyle yaptim belki gelir cok bekletmez diye😋
Ben istanbuldayim .ama sulalem trabzonda annemler benimle burda bi tek ama her yaz ya da firsat buldugumda geliyorum orda dogdum buyudum .
Bende istanbuldaydım 1 sene oldu trabzona taşındık😊

Bende Gülsade adım amma kızım olursa yüsra olsun istyrm senle aynı mantık 😂Trabzonluyum koca nere ben oralı ordu orduda kaldı 😂😂😂

Yok canım daha neler😂😂 benim annemde babamda beşirliden bende doğma büyüme hep beşirli ayy nasıl sevindim kız şuan nerdesin peki 😂😂
😂 bende dogma buyume taksim yokusu ama 10 yasimdan beri istanbuldayim. Asagida da yazdigim gibi her sene gelirim . Ama cok kalamiyorum isten gucten artik max 10 gun . Esim samsunlu benim. Yani oyle ya da boyle buldum memleketlimi😂♥️

daha çok aile özlemi diyelim biz ona 😂 evlendim gittim istanbula ama yapadım eşimin tarafı hep istanbuldaydı benim kimsem yoktu öyle dönelim dedik geldik çok şükür 😂

X