Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah kuzum bende fenalardayım, çekilmez ağlak bir duygusallık başladı sanıyorum ilacım böyle yapıyor artık kendime sabredemiyorum o derece

Çoğumuzda şu an için bir şey yok sanırsam hepimiz beklemedeyiz.. Bayram'da memlekete güzel haberler ile gitmek için gün sayıyorum.. çatlamadan bu yana 5 gün geçti hiç bir şey hissetmiyorum şu an sadece çatlamadan hemen sonra başlayan göğüs ağrım var ve sağ ayağımda ciddi kasılmalar oluyor belkide yine vücudumun bana bir oyunu..
Bazı az kalanlar, umutlu olanlarHaydi bişeyler yazın hepimiz umutlanalım Nasılsınız bakalım???

Heyecandan hiç sakin kalamıyoruz ki kendimizi dinlemekten beynimiz bize sürekli oyunlar oynuyor, sonucu inşallah hepimiz için hayırlı olur

Kızlar bugün yumurtlamanın 11.günü, eşimle biraz göle girip yüzmeyi düşünüyoruz. Hamilelik varsa sıkıntı olur mu sizce?

Burda ari sütü bal polen ı bırak demiş ya acaba neden. Ben bir aydır sabah bir kaşık yiyorum. Fsh ı yükseltiyor mu acaba. Bir de annemde menapoza girerken ateş basması çok olurdu. 2 aydır ben de sürekli yaşıyorum. Canim sıkılmaya başladı ya.

Kızlar burda strese girmeyelim mutlu olalım yazıyorum ya, ay evliligimin en stresli ayı bu oldu galiba. Ya şom agizliyim ya da ben de ters tepiyor pozitif düşünce. Off ne yapsam boş. O yuzden pozitif olumlamayi da iyi niyeti de geldigi yere gonderiyorum. Bas agrisi ,hararet resmen yaşlandım. Hepinizden hayırlı haberler bekliycem. Inşallah güzel haberlerinizde etiketlersiniz beni. Belki de gerçekten menapoza giriyorumdur ‍♀neyse hayırlısı olsun. Ayy bu kadar depresifligim bundan mi acaba Çok yardımcı oldunuz bana inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Menopoz nerden çıktı ki şimdi? Hepimizin hayatında hararetli, sıkıntılı, stresli zamanlar oluyor. Geçicidir.

Yaa sen arı sütü bal polen aldın ya onu nasıl aldın hazır kür mü yoksam ayrı ayrı mı canım?

Menopoz nerden çıktı ki şimdi? Hepimizin hayatında hararetli, sıkıntılı, stresli zamanlar oluyor. Geçicidir.
Ya ne biliyim inşallah değildir,henüz doktorla görüşmedim. Ama takviyelerden değilse bende bir değişiklik var eminim.
Yaa sen arı sütü bal polen aldın ya onu nasıl aldın hazır kür mü yoksam ayrı ayrı mı canım?
Egricayir in sitesinde üçü karışık satılıyordu ondan kullanıyordum. 2. Sise bitmek üzere onu mu abarttım acaba

Aynen kuzu neyse giricem ben, serinleyelim biraz... İç yangını bir yandan, hava çok sıcak bir yandan...
Deli gibi temizlik yapıyorum yeni evin valla 6 ay bisey olmadi o kadar korudum kolladım saldım kendimi sal sende kendini göllere ohhh mis nerede yaşıyordn sen canım

Valla yumurta sağlığı için yiyin diolar 2 aydır bende kullanıyorum sabahları ac karna bitmek uzere zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…