Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya neler olmuş böyle, bugün hiç giremedim 😃 ya şu Haso mudur nedir bana da çok itici geliyordu, 19 yaşında olduğunu söyleyen, eşinle cupcup şey ettik gibi saçma sapan tabirleri olan, geçen aydı sanırım hamile olduğunu söyleyip aniden temmuz grubunda yeniden yer alan tuhaf biri....
Şurada ne güzel arkadaşlık ediyoruz, birileri gelip aklımızla dalga geçer gibi yorumlar yapıyor. Gerçekten anlamak mümkün değil 🤷
Yusra-61 Yusra-61 H HTCNM @Adelnaz

Benim aklımda kaldırmadı bazı şeyleri olanlar oldu. 👍 Ne diyeyim yolu Allaha yakın bana uzak olsun 😁

Ya neler olmuş böyle, bugün hiç giremedim 😃 ya şu Haso mudur nedir bana da çok itici geliyordu, 19 yaşında olduğunu söyleyen, eşinle cupcup şey ettik gibi saçma sapan tabirleri olan, geçen aydı sanırım hamile olduğunu söyleyip aniden temmuz grubunda yeniden yer alan tuhaf biri....
Şurada ne güzel arkadaşlık ediyoruz, birileri gelip aklımızla dalga geçer gibi yorumlar yapıyor. Gerçekten anlamak mümkün değil 🤷
Yusra-61 Yusra-61 H HTCNM @Adelnaz
Amacı ne onu da anlamadım ki 🤷‍♀️ bizbize çok güzeliz bence💕

Hoş buldum 🌸Sizlerde iyi ki varsınız çok teşekkür ederim canım 🤗
Ben de tam tahlil sonuçlarımı gösterecektim tesadüf siyah oldu ismin. Ya benim fsh 11.33 cıktı. Yalniz aklıma şu takıldı ben buradaki yorumlara bakarak aslanpençesi içmeye başlamıştım geçen hafta 3 gün içtim gerçi. O da bu değeri düşürüyor dedi esra. Yani sanırım daha yüksekti değerim.

Ben de tam tahlil sonuçlarımı gösterecektim tesadüf siyah oldu ismin. Ya benim fsh 11.33 cıktı. Yalniz aklıma şu takıldı ben buradaki yorumlara bakarak aslanpençesi içmeye başlamıştım geçen hafta 3 gün içtim gerçi. O da bu değeri düşürüyor dedi esra. Yani sanırım daha yüksekti değerim.

Anladım canım baya yüksek çıkmış. Evet bu değer için arslan pençesi iyi yanı sırada hayıt suyu içen vardı bir arkadaşım doktor demişti ona da buradan birisiydi aynı böyle değerleri yüksekti.
Benimde 7 küsür birşeydi çörek otu bal tarçın kullandığım ay 4.55 sebeb aldığım bunlar mıydı bilmiyorm zaten o ay adetim gelmedi. Bir doktora danış almak istiyorm diye tamam derse aslan pençesi kullanmaya devam et. 👍

Maviesra Maviesra canim doktorun ne öneriyor senin için 2 ayda bu kadar değiştiyse düzelmesi de mümkündür öyle değil mi. Bir kac yazı okudum fsh için 100 'ün üzerinden normal seviyeye getirmişler doğal yollarla. Ben şimdi hayıt tohumu akşam, aslan pençesini sabah içmeye başladım. Bu hafta boyle devam edicem. Haftaya tekrar randevu aldim

Anladım canım baya yüksek çıkmış. Evet bu değer için arslan pençesi iyi yanı sırada hayıt suyu içen vardı bir arkadaşım doktor demişti ona da buradan birisiydi aynı böyle değerleri yüksekti.
Benimde 7 küsür birşeydi çörek otu bal tarçın kullandığım ay 4.55 sebeb aldığım bunlar mıydı bilmiyorm zaten o ay adetim gelmedi. Bir doktora danış almak istiyorm diye tamam derse aslan pençesi kullanmaya devam et. 👍
Ya evet amh de bakilmadi,sanirim benim hormonlarda sıkıntılı. Bende hayit ve aslanpencesi kullanayim diyorum. Diger degerlerim fena degil insallah iyi gelir

Ya evet amh de bakilmadi,sanirim benim hormonlarda sıkıntılı. Bende hayit ve aslanpencesi kullanayim diyorum. Diger degerlerim fena degil insallah iyi gelir

Bence geliyor hormonları normal olmayanı normal seviyeye indiriyor bir ay yap sonra gidersin birdahaki ay tekrar hormon testi verirsin😜bence değer denemeye. 👍

Corek otu bal tarçından sonra mi yükseldi orayı tam anlayamadim

Maviesra Maviesra canim doktorun ne öneriyor senin için 2 ayda bu kadar değiştiyse düzelmesi de mümkündür öyle değil mi. Bir kac yazı okudum fsh için 100 'ün üzerinden normal seviyeye getirmişler doğal yollarla. Ben şimdi hayıt tohumu akşam, aslan pençesini sabah içmeye başladım. Bu hafta boyle devam edicem. Haftaya tekrar randevu aldim
Canım regl donemi randevu almadan gel dediler yeni hormon için hastane üniversite ve çok uzak o yüzden amh için gitmedim şimdi bende aslan pençesi hayıt otu ve ada cayi hazırladım icicem gun de 1 kere kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum abartmamak şartıyla ilk devlet hastanesindeki doktorum ada cayi tüketmemi söyledi mutlaka sende gun de 1 bardak iç regl zamanına daha var gidince mutlaka buraya yazıcam sonuç ne olursa olsum ilaçlar veya tedavi ne gerekiyorsa 😕

15 gün hayır suyu içmiştim 2 ay önce değerlerim çok güzeldi regl gecikmesi yaşamıştım oda yumurtlama donemi yanlış kullanım sonucu demekki 1 hafta 10 gün kullanicakmisim

Cankm bem şimdilik böyle yapıyorum regl zamanı farklı bir şey var onu denicem amh yukseltip fsh düşüren çok olmuş hayıt ekstrası alcam hazır suyunu sabahları ac karna o akşam tok karna aslan pençesi icicem Y Yoncamirr birde youtubede dilek esen diye bayan var doktorlar tedavisiz zor demişama 2 ay bunları kullanıp dengeli beslenip ikizlere hamile kalmis ❤

Eklentiler

• 20210626_142956.jpg
    20210626_142956.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20210622-123039.png
    Screenshot_20210622-123039.png
    249,9 KB · Görüntüleme: 39
Cankm bem şimdilik böyle yapıyorum regl zamanı farklı bir şey var onu denicem amh yukseltip fsh düşüren çok olmuş hayıt ekstrası alcam hazır suyunu sabahları ac karna o akşam tok karna aslan pençesi icicem Y Yoncamirr birde youtubede dilek esen diye bayan var doktorlar tedavisiz zor demişama 2 ay bunları kullanıp dengeli beslenip ikizlere hamile kalmis ❤
Tamam canim çok sağol, soğan kürü yapmıştım zaten. Bu ay düzenli kullanayim bende

Bazı az kalanlar, umutlu olanlar💕Haydi bişeyler yazın hepimiz umutlanalım ☺️ Nasılsınız bakalım???

Bazı az kalanlar, umutlu olanlar💕Haydi bişeyler yazın hepimiz umutlanalım ☺️ Nasılsınız bakalım???
İyi diyelim iyi olalım canım🥰 dün yengemin hamile olduğunu öğrendim ikinci çocuğuna biraz moralim bozuldu açıkçası ağlamamak için zor tuttum kendimi telefonda. Onlar adına sevindim ama ne bileyim kendi adıma da biraz daha umutsuzluğa kapıldım gibi ara ara giriyorum bu moda zamanla dibe çekiyor beni sonra eşim bir konuşma yapıyor sonra tekrar ayaklanıyorum. Bat 3 Temmuz bu ay hiç takmadım ama işte yeğenim olduğunu öğrendiğimden beri yine takmaya başladım.

Sen umutlanalım diye yazmışsın ama bende durumlar böyle 🤷‍♀️

X