Ya neler olmuş böyle, bugün hiç giremedimya şu Haso mudur nedir bana da çok itici geliyordu, 19 yaşında olduğunu söyleyen, eşinle cupcup şey ettik gibi saçma sapan tabirleri olan, geçen aydı sanırım hamile olduğunu söyleyip aniden temmuz grubunda yeniden yer alan tuhaf biri....
Şurada ne güzel arkadaşlık ediyoruz, birileri gelip aklımızla dalga geçer gibi yorumlar yapıyor. Gerçekten anlamak mümkün değil
Yusra-61 H HTCNM @Adelnaz
Amacı ne onu da anlamadım kiYa neler olmuş böyle, bugün hiç giremedimya şu Haso mudur nedir bana da çok itici geliyordu, 19 yaşında olduğunu söyleyen, eşinle cupcup şey ettik gibi saçma sapan tabirleri olan, geçen aydı sanırım hamile olduğunu söyleyip aniden temmuz grubunda yeniden yer alan tuhaf biri....
Şurada ne güzel arkadaşlık ediyoruz, birileri gelip aklımızla dalga geçer gibi yorumlar yapıyor. Gerçekten anlamak mümkün değil
Yusra-61 H HTCNM @Adelnaz
Yusra-61 hoşgeldin canım. Senin olumlu yorumların yeni denemeye başlayan herkese çok iyi geliyor. İyi ki varsın
Ben de tam tahlil sonuçlarımı gösterecektim tesadüf siyah oldu ismin. Ya benim fsh 11.33 cıktı. Yalniz aklıma şu takıldı ben buradaki yorumlara bakarak aslanpençesi içmeye başlamıştım geçen hafta 3 gün içtim gerçi. O da bu değeri düşürüyor dedi esra. Yani sanırım daha yüksekti değerim.Hoş buldumSizlerde iyi ki varsınız çok teşekkür ederim canım
Ben de tam tahlil sonuçlarımı gösterecektim tesadüf siyah oldu ismin. Ya benim fsh 11.33 cıktı. Yalniz aklıma şu takıldı ben buradaki yorumlara bakarak aslanpençesi içmeye başlamıştım geçen hafta 3 gün içtim gerçi. O da bu değeri düşürüyor dedi esra. Yani sanırım daha yüksekti değerim.
Ya evet amh de bakilmadi,sanirim benim hormonlarda sıkıntılı. Bende hayit ve aslanpencesi kullanayim diyorum. Diger degerlerim fena degil insallah iyi gelirAnladım canım baya yüksek çıkmış. Evet bu değer için arslan pençesi iyi yanı sırada hayıt suyu içen vardı bir arkadaşım doktor demişti ona da buradan birisiydi aynı böyle değerleri yüksekti.
Benimde 7 küsür birşeydi çörek otu bal tarçın kullandığım ay 4.55 sebeb aldığım bunlar mıydı bilmiyorm zaten o ay adetim gelmedi. Bir doktora danış almak istiyorm diye tamam derse aslan pençesi kullanmaya devam et.
Ya evet amh de bakilmadi,sanirim benim hormonlarda sıkıntılı. Bende hayit ve aslanpencesi kullanayim diyorum. Diger degerlerim fena degil insallah iyi gelir
Corek otu bal tarçından sonra mi yükseldi orayı tam anlayamadimAnladım canım baya yüksek çıkmış. Evet bu değer için arslan pençesi iyi yanı sırada hayıt suyu içen vardı bir arkadaşım doktor demişti ona da buradan birisiydi aynı böyle değerleri yüksekti.
Benimde 7 küsür birşeydi çörek otu bal tarçın kullandığım ay 4.55 sebeb aldığım bunlar mıydı bilmiyorm zaten o ay adetim gelmedi. Bir doktora danış almak istiyorm diye tamam derse aslan pençesi kullanmaya devam et.
Corek otu bal tarçından sonra mi yükseldi orayı tam anlayamadim
Ay canım ya inşallah,bizde taşınanlardan güzel haberleri bekliyoruz. Ne yapacağımızı bilelimDüştü sadce o ay onu kullanmıştım
Sen bu ay arslan Pençesini yap hayıt ile sonra ki ayda çörek otu bal tarçın denebence güzel olacak herşey.
Canım regl donemi randevu almadan gel dediler yeni hormon için hastane üniversite ve çok uzak o yüzden amh için gitmedim şimdi bende aslan pençesi hayıt otu ve ada cayi hazırladım icicem gun de 1 kere kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum abartmamak şartıyla ilk devlet hastanesindeki doktorum ada cayi tüketmemi söyledi mutlaka sende gun de 1 bardak iç regl zamanına daha var gidince mutlaka buraya yazıcam sonuç ne olursa olsum ilaçlar veya tedavi ne gerekiyorsaMaviesra canim doktorun ne öneriyor senin için 2 ayda bu kadar değiştiyse düzelmesi de mümkündür öyle değil mi. Bir kac yazı okudum fsh için 100 'ün üzerinden normal seviyeye getirmişler doğal yollarla. Ben şimdi hayıt tohumu akşam, aslan pençesini sabah içmeye başladım. Bu hafta boyle devam edicem. Haftaya tekrar randevu aldim
15 gün hayır suyu içmiştim 2 ay önce değerlerim çok güzeldi regl gecikmesi yaşamıştım oda yumurtlama donemi yanlış kullanım sonucu demekki 1 hafta 10 gün kullanicakmisimBen de tam tahlil sonuçlarımı gösterecektim tesadüf siyah oldu ismin. Ya benim fsh 11.33 cıktı. Yalniz aklıma şu takıldı ben buradaki yorumlara bakarak aslanpençesi içmeye başlamıştım geçen hafta 3 gün içtim gerçi. O da bu değeri düşürüyor dedi esra. Yani sanırım daha yüksekti değerim.
Tamam canim çok sağol, soğan kürü yapmıştım zaten. Bu ay düzenli kullanayim bendeCankm bem şimdilik böyle yapıyorum regl zamanı farklı bir şey var onu denicem amh yukseltip fsh düşüren çok olmuş hayıt ekstrası alcam hazır suyunu sabahları ac karna o akşam tok karna aslan pençesi icicem Y Yoncamirr birde youtubede dilek esen diye bayan var doktorlar tedavisiz zor demişama 2 ay bunları kullanıp dengeli beslenip ikizlere hamile kalmis ❤
Ooooo daha 7 gün varBazı az kalanlar, umutlu olanlarHaydi bişeyler yazın hepimiz umutlanalım Nasılsınız bakalım???
İyi diyelim iyi olalım canımBazı az kalanlar, umutlu olanlarHaydi bişeyler yazın hepimiz umutlanalım Nasılsınız bakalım???
Geçmiyor gerçekten, saatler azalacağına çoğalıyor sankiOoooo daha 7 gün vargecmez bugünler