Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende almisdim arkadaşın dediği siteden 1 kere kullandım.propolisli olanında var sadece arı sütü pal polen olanıda.2 çeşit yani.

Propolis iyi değil herkes için onun içinde bitki var bende içtim benim birazcık lh yükseldi. 👍 Propolis 7 çeşitli bitkiden hazırlanıyor 😜bu durumda bende araştırmadan içmiyorum böyle şeyleri. 😒Arı sütü bal polen olanı iyi ama herşeyi araştırıp kullanmak daha mantıklı 😉

Kızlar arkadaşın bebeği olmuyormuş arkadan kasık kısmına hacamat yapmış hamile kaçmış. Hiç yaptırmadım hacamat korkuyorum, sizce işe yarar mı 😂

Ben ari sutu bal polen probolis 4 lü karışım aldım o kötü biseymi

Esra sen çok bilemeden birşeyler alıyorsun arkadaşım ya ve sonuçları çok kötü oluyor. Bir kere şunu diyeyim propolis arılar birden çok bitkiyle üretiyor bu durumda bazılarımıza iyi gelmebilir içindeki bitki. 👍 Bitki çünkü çok farklı birşey mesela propolis de tarçın var o da prolaktini yükseltiyor. O sebeble aşırı tüketmedim bıraktım.
Aldığınız herşeyin içinde ney var hangi hormonlara ters teper bilelim hepimizin bünyesi bir değil 😉 bugün çıkmaz ama bir süre sonra etkileri çıkar ortaya. Bu kendi düşüncem.

X