- 8 Nisan 2016
- 3.453
- 5.021
Canım bende almisdim arkadaşın dediği siteden 1 kere kullandım.propolisli olanında var sadece arı sütü pal polen olanıda.2 çeşit yani.Propolis var mı içinde?
O ne kizz ne icin kayganlastiricimiKızlar merhabaa. Prefert diye jel aldım bu ay. Bakalım bir faydası var miaranızda kullanan oldu mu?
Yok hayır ari sütü bal polenPropolis var mı içinde?
Ben ari sutu bal polen probolis 4 lü karışım aldım o kötü biseymiPropolis var mı içinde?
Kullanmasak miValla yumurta sağlığı için yiyin diolar 2 aydır bende kullanıyorum sabahları ac karna bitmek uzere zaten
Benim ki başka marka 4 u icin deCanım bende almisdim arkadaşın dediği siteden 1 kere kullandım.propolisli olanında var sadece arı sütü pal polen olanıda.2 çeşit yani.
Benim 3 4 günlük kaldi canim egricayirin saf ari sütü bar o çok faydalıymış pahalı ampul şeklinde tüp bebek vs için kullanan cokKullanmasak mi
Ben sabah akşam kullandım geçen ay bu ay sadece sabah kullanıyordumCanım bende almisdim arkadaşın dediği siteden 1 kere kullandım.propolisli olanında var sadece arı sütü pal polen olanıda.2 çeşit yani.
Canım ac karna sadece sabah kullancanBen sabah akşam kullandım geçen ay bu ay sadece sabah kullanıyordum
Yoo kötü bisey değil, aksine önerilen bişey bende 1 kavanoz kullanmıştım ama almadım bir daha.Benim ki başka marka 4 u icin dekötü biseymi acaba probolis
Evet yok spermler için güzel bir ortam hazirliyormus da neO ne kizz ne icin kayganlastiricimi
Hahaha benim de bitsin sonra alırım 1 ay mola verelimYoo kötü bisey değil, aksine önerilen bişey bende 1 kavanoz kullanmıştım ama almadım bir daha.
Aaa ise yararsa bizde alakEvet yok spermler için güzel bir ortam hazirliyormus da nemaksat denemek olsun
Canım hava da sıcak ateş basmalari normal olabilir panik yapmaTmm az kaldı zaten. adetim bitti bugün hala ateş basıyor beni. Aslanpençesi ve hayıt dengeler insllah
Pahali bir sey bir de azicik bir sey çıktı. İnsallah işe yararAaa ise yararsa bizde alak
Canım bende almisdim arkadaşın dediği siteden 1 kere kullandım.propolisli olanında var sadece arı sütü pal polen olanıda.2 çeşit yani.
Pahali bir sey bir de azicik bir sey çıktı. İnsallah işe yarar
Ben ari sutu bal polen probolis 4 lü karışım aldım o kötü biseymi