Gebeliğe Hazırlık - Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar
Ahh ne güzel bende bırakma evresindeyim zorlanıyorum biraz ama yapıcam kafama koydum, onun yerini başka bişey le doldurmak istiyorum üzülüyorum ya içmek istemiyorum Bebek düşünmesem bırakamazdım🙈, baya bağımlıydım içmesem baş ağrıları sinirlilik Vs Bir sabah kendime dedim yok olmaz böyle ya...www.kadinlarkulubu.com
Bu kızın halleri bana normal gelmiyordu ve birçok konuda rahatsızdım bir baktım yusraya saldırmış bende çıldırdım içimde ne varsa döktüm ahhh keşke bu akşam yusra ile atışırlarken haberim olsaydı ahh
Neyse linkten benim yazdıklarımı okuyun herşey tek bir mesajda gayet açıkSelizay Maviesra
Ahhh bendeBen ona saldırdım artık yeter dedim sabrım taşmıştı sonra şikayet etti birisi beni ban yedim. Birde sebebi uslupsuzluk yapmışım hiç öyle birşey yazmadım oysaki ne diyeyim ki edenin derdi varmış benimle demek ki. Neyse olanlar olduen azından ben içimi döktüm rahatım
Birde haticem var o da benden sonra sardı baya kişi farkında ama iyi katlanıyorduAhhh bende
Yusra-61 hesabına ne oldu canım ya
Atıştığı kişi yüzünden haziran grubuna isim yazdırmadım Yusra haklı
Bosverelim yusra gelsin bi kulağını çekelim buranın başkanı nerelere gidiyor
Ben mi vermişim, vermiş olabilirimSelizay en son bana aşkı memnu tavsiyesi vermiştin vakit geçirmek için. Kanal D de tekrarı var izliyorum çalışırken. Kim haklı sence?
Hahaha bence gerçekten bihter. Behlül götün teki.Ben mi vermişim, vermiş olabilirimgüzel aktivite. Tabiki Bihter dermişim
Adi ŞirifszHahaha bence gerçekten bihter. Behlül götün teki.
Topoş götoğlaniAdi Şirifsz
AhhayyyyTopoş götoğlani
Fazla gezme başka yerlerde kurarız bacağını ahahaha bak boşuna geriliyorsun sonraHaklılık da güç getirmiyor beni biriisi şikayet etti ama olsun ben içimde tutmak yerine dışıma vurmayı tercih ediyorum
Birazcık değişik havalar alayım dediydim iyi aldım
Fazla gezme başka yerlerde kurarız bacağını ahahaha bak boşuna geriliyorsun sonra
Kuzummm etrafımızda da var işte böyleleri her yerde buluyolar bizleriYa neler olmuş böyle, bugün hiç giremedimya şu Haso mudur nedir bana da çok itici geliyordu, 19 yaşında olduğunu söyleyen, eşinle cupcup şey ettik gibi saçma sapan tabirleri olan, geçen aydı sanırım hamile olduğunu söyleyip aniden temmuz grubunda yeniden yer alan tuhaf biri....
Şurada ne güzel arkadaşlık ediyoruz, birileri gelip aklımızla dalga geçer gibi yorumlar yapıyor. Gerçekten anlamak mümkün değil
Yusra-61 H HTCNM Margee
Ben her seneee izliyorum tekrarını artık sahneleri ezberledim ama izlemeden de duramıyorumSelizay en son bana aşkı memnu tavsiyesi vermiştin vakit geçirmek için. Kanal D de tekrarı var izliyorum çalışırken. Kim haklı sence karakterlerden?
Ayy sence haklı kim ? Bence bihtere yazık geri kalan hep haksızBen her seneee izliyorum tekrarını artık sahneleri ezberledim ama izlemeden de duramıyorum
Bihter haklı değil yaa Behlül tercihini yaptı git bak keyfine sende ama bi düşmedi yakasından dizide herkes haksız benim favorim Arsen HalaAyy sence haklı kim ? Bence bihtere yazık geri kalan hep haksız
Hehehe evet o çok iyi. Ama adnen bey de nasil güveniyor evde genç güzel karısı varken, top model yeğeniyle evde birlikte yaşamaya hahahaBihter haklı değil yaa Behlül tercihini yaptı git bak keyfine sende ama bi düşmedi yakasından dizide herkes haksız benim favorim Arsen Hala
Azgın teke parasına güvendi işteHehehe evet o çok iyi. Ama adnen bey de nasil güveniyor evde genç güzel karısı varken, top model yeğeniyle evde birlikte yaşamaya hahahaherkesin dibi düşer o yeğene