Hormon ilacı sonuçta canım onun etkisi olabilir, ama güzel şeylerin belirtisi de olabilirKızlar duphaston göğüslerde yeşil damarlanma ve şişlik yapmaz değil mi? İdrarımın içinde tortular var, biran yemek yiyesim gelmiyor ve midem kalkıyorken biran cips, süt, dondurma, soda, baklava ve ardından cips yiyebiliyorumyeme düzenim bir tuhaf oldu, hiç açlıkla uyanmazdım 2 3 gündür aşırı acıkarak midem sızlayarak uyanıyorum, aşırı gazım var, afedersiniz kalçamda ve burnumda ağrılı çıban gibi sivilceler çıktı hele burnum öyle ağrıyor ki yüzümü yıkayasım yok birde rüyamda daha önce hiç görmediğim ve sevmediğim alakasız biri herkesin içinde pat diye sen hamile misin dedi, bu rüyadan sonra hevesim kaçtı rüyamda gördüğüm kişi her hayırlı olayı hayırsız kılan birisi çünkü bata 7 gün var ama ister istemez heyecan yaptım.
Duphaston göğüslerde böyle hassasiyet yapar mı acaba ya?
Canım benim çok teşekkür ederim. Eşimden daha aciklayicisinGayet güzel canim fsh 1 tik yukarda aslanpençesi ile düşer o
İnşallah canım ya beni en çok etkileyen gereksiz duygusallık olduHormon ilacı sonuçta canım onun etkisi olabilir, ama güzel şeylerin belirtisi de olabilirçabuk geçsin zaman İnş güzel haberler gelir.
Ben kullandım canim göğüs şişliği olmuştu ama başka belirti olmamıştı ay inşallah güzel haberler ile gellllKızlar duphaston göğüslerde yeşil damarlanma ve şişlik yapmaz değil mi? İdrarımın içinde tortular var, biran yemek yiyesim gelmiyor ve midem kalkıyorken biran cips, süt, dondurma, soda, baklava ve ardından cips yiyebiliyorumyeme düzenim bir tuhaf oldu, hiç açlıkla uyanmazdım 2 3 gündür aşırı acıkarak midem sızlayarak uyanıyorum, aşırı gazım var, afedersiniz kalçamda ve burnumda ağrılı çıban gibi sivilceler çıktı hele burnum öyle ağrıyor ki yüzümü yıkayasım yok birde rüyamda daha önce hiç görmediğim ve sevmediğim alakasız biri herkesin içinde pat diye sen hamile misin dedi, bu rüyadan sonra hevesim kaçtı rüyamda gördüğüm kişi her hayırlı olayı hayırsız kılan birisi çünkü bata 7 gün var ama ister istemez heyecan yaptım.
Duphaston göğüslerde böyle hassasiyet yapar mı acaba ya?
Az kalmis ta olabilir olmayabilirdeYumurtayaaa az kaldi mi acabaaa
Sonra bi de azaliyor muydu buAz kalmis ta olabilir olmayabilirde2 3 gune gelir heralde canim
Allahim yardim etsin canim valla bakalim doktor ne dicek daha gitmeye var bakalimOnca devlette doktor, özel hastaneler kızın menepoza girmiş olabileceğine ihtimal vermedi (şuan 32 yaşında) 28 yaşında menepoza girmiş meğer.Bana da dedi ki arkadaşın hiç korkmasın ben tedavi edilemez haldeyken çocuğum oldu diyor.Birde çevresinde ki insanlar hep takma taktığın için olmuyor dedi durdu doktora gitti ama tatmin olmadığı halde tek doktora bağlı kaldı bunu yapmasın doktor doktor gezsin, şifanın nereden geleceği belli olmaz dedi
Kacinci gündesin canim suanSonra bi de azaliyor muydu bugitgide artan bir şey değil miydi
İnşallah kuzum hepimiz için güzel haberler alacağımız bir ay olsunBen kullandım canim göğüs şişliği olmuştu ama başka belirti olmamıştı ay inşallah güzel haberler ile gellll
10. GünKacinci gündesin canim suan
Daha erken canim ben 12 günde gördüm 3 gün sürdü bu ay10. Gün
Anammm biz napak kizzzz akışına bırakalım diyoruz ama olmuyo hahahah masalahMaviesra ayy bugün işyerinden arkadasim aradı. 78 doğumlu. Hamileymis. Doktor senin çocuğun artık çok zor olur. Yumurta rezervin tükenmek üzere demis. Bunlar da artık olmuyor diye birakmislar. Doğal yoldan hamile kalivermis
Evet ama biz çok taktık herhalde. Başka bir arkadasim da 6-8 ay arası sürede oldu dedi. İlla hemen olacak diyip takinti yapmamaliyiz.Anammm biz napak kizzzz akışına bırakalım diyoruz ama olmuyo hahahah masalah
Ya takıntı yapmama nasıl oluyor, ben bu ay saldım diyorum mesela ama aklımda yani istemsizce dinliyorum. Bu kadar isterken umrumda değilmiş gibi nasl davranalımEvet ama biz çok taktık herhalde. Başka bir arkadasim da 6-8 ay arası sürede oldu dedi. İlla hemen olacak diyip takinti yapmamaliyiz.
Başka muhabbetlere sarmak ya da başka işler yapmak faydalı olabilir. Burda 7/24 gebelik konusursak nasıl aklımızdan çıksınYa takıntı yapmama nasıl oluyor, ben bu ay saldım diyorum mesela ama aklımda yani istemsizce dinliyorum. Bu kadar isterken umrumda değilmiş gibi nasl davranalım
Kız girmedim 1 hafta, İstanbuldan misafirim geldi, bir yandan okula gidiyoruz sene sonu işlemleri bir yandan canlı ders bir yandan geziyoruz yaz geldi ama yok anacım yok unutamıyorumBaşka muhabbetlere sarmak ya da başka işler yapmak faydalı olabilir. Burda 7/24 gebelik konusursak nasıl aklımızdan çıksın
Yok ya unutmak mümkün değil, ama rahat olmanın stressiz olmanın herşeye faydası var. Bence bu ay çok mutlu olalım. Bi kere yaz geldi hava güzel. Yiyelim içelim dua edelim. Evrene pozitif enerji yayalım ne dersinizYa takıntı yapmama nasıl oluyor, ben bu ay saldım diyorum mesela ama aklımda yani istemsizce dinliyorum. Bu kadar isterken umrumda değilmiş gibi nasl davranalım
Çok çok takıyoruz valla ben önümüzdeki ay ovulasyon yapmicam zaten bitti hem yaz biraz mola vermiş olurum doktor da bakalim ne dicek ilaç tedavi vs ona göre yol çizerim bacımEvet ama biz çok taktık herhalde. Başka bir arkadasim da 6-8 ay arası sürede oldu dedi. İlla hemen olacak diyip takinti yapmamaliyiz.