Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hormon ilacı sonuçta canım onun etkisi olabilir, ama güzel şeylerin belirtisi de olabilir çabuk geçsin zaman İnş güzel haberler gelir.

Hormon ilacı sonuçta canım onun etkisi olabilir, ama güzel şeylerin belirtisi de olabilir çabuk geçsin zaman İnş güzel haberler gelir.
İnşallah canım ya beni en çok etkileyen gereksiz duygusallık oldu çok mutlu bir sahnede ağlıyorum, sinirlenince tüm gezegeni yakmak istiyorum

Ben kullandım canim göğüs şişliği olmuştu ama başka belirti olmamıştı ay inşallah güzel haberler ile gellll

Allahim yardim etsin canim valla bakalim doktor ne dicek daha gitmeye var bakalim

Anammm biz napak kizzzz akışına bırakalım diyoruz ama olmuyo hahahah masalah

Ya takıntı yapmama nasıl oluyor, ben bu ay saldım diyorum mesela ama aklımda yani istemsizce dinliyorum. Bu kadar isterken umrumda değilmiş gibi nasl davranalım
Başka muhabbetlere sarmak ya da başka işler yapmak faydalı olabilir. Burda 7/24 gebelik konusursak nasıl aklımızdan çıksın

Başka muhabbetlere sarmak ya da başka işler yapmak faydalı olabilir. Burda 7/24 gebelik konusursak nasıl aklımızdan çıksın
Kız girmedim 1 hafta, İstanbuldan misafirim geldi, bir yandan okula gidiyoruz sene sonu işlemleri bir yandan canlı ders bir yandan geziyoruz yaz geldi ama yok anacım yok unutamıyorum

Ya takıntı yapmama nasıl oluyor, ben bu ay saldım diyorum mesela ama aklımda yani istemsizce dinliyorum. Bu kadar isterken umrumda değilmiş gibi nasl davranalım
Yok ya unutmak mümkün değil, ama rahat olmanın stressiz olmanın herşeye faydası var. Bence bu ay çok mutlu olalım. Bi kere yaz geldi hava güzel. Yiyelim içelim dua edelim. Evrene pozitif enerji yayalım ne dersiniz

Evet ama biz çok taktık herhalde. Başka bir arkadasim da 6-8 ay arası sürede oldu dedi. İlla hemen olacak diyip takinti yapmamaliyiz.
Çok çok takıyoruz valla ben önümüzdeki ay ovulasyon yapmicam zaten bitti hem yaz biraz mola vermiş olurum doktor da bakalim ne dicek ilaç tedavi vs ona göre yol çizerim bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…