Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bu kızın halleri bana normal gelmiyordu ve birçok konuda rahatsızdım bir baktım yusraya saldırmış bende çıldırdım içimde ne varsa döktüm ahhh keşke bu akşam yusra ile atışırlarken haberim olsaydı ahh
Neyse linkten benim yazdıklarımı okuyun herşey tek bir mesajda gayet açık Selizay Selizay Maviesra Maviesra

Ben ona saldırdım artık yeter dedim sabrım taşmıştı sonra şikayet etti birisi beni ban yedim. Birde sebebi uslupsuzluk yapmışım hiç öyle birşey yazmadım oysaki ne diyeyim ki edenin derdi varmış benimle demek ki. Neyse olanlar oldu 🤣 en azından ben içimi döktüm rahatım 😉

Ben ona saldırdım artık yeter dedim sabrım taşmıştı sonra şikayet etti birisi beni ban yedim. Birde sebebi uslupsuzluk yapmışım hiç öyle birşey yazmadım oysaki ne diyeyim ki edenin derdi varmış benimle demek ki. Neyse olanlar oldu 🤣 en azından ben içimi döktüm rahatım 😉
Ahhh bende 💕😘

Yusra-61 Yusra-61 hesabına ne oldu canım ya

Atıştığı kişi yüzünden haziran grubuna isim yazdırmadım Yusra haklı ❤️

Haklılık da güç getirmiyor beni biriisi şikayet etti ama olsun ben içimde tutmak yerine dışıma vurmayı tercih ediyorum 👍

Bosverelim yusra gelsin bi kulağını çekelim buranın başkanı nerelere gidiyor 🤗

🤣🤣 Birazcık değişik havalar alayım dediydim 🤣🤣iyi aldım

Ya neler olmuş böyle, bugün hiç giremedim 😃 ya şu Haso mudur nedir bana da çok itici geliyordu, 19 yaşında olduğunu söyleyen, eşinle cupcup şey ettik gibi saçma sapan tabirleri olan, geçen aydı sanırım hamile olduğunu söyleyip aniden temmuz grubunda yeniden yer alan tuhaf biri....
Şurada ne güzel arkadaşlık ediyoruz, birileri gelip aklımızla dalga geçer gibi yorumlar yapıyor. Gerçekten anlamak mümkün değil 🤷
Yusra-61 Yusra-61 H HTCNM Margee Margee

Ya neler olmuş böyle, bugün hiç giremedim 😃 ya şu Haso mudur nedir bana da çok itici geliyordu, 19 yaşında olduğunu söyleyen, eşinle cupcup şey ettik gibi saçma sapan tabirleri olan, geçen aydı sanırım hamile olduğunu söyleyip aniden temmuz grubunda yeniden yer alan tuhaf biri....
Şurada ne güzel arkadaşlık ediyoruz, birileri gelip aklımızla dalga geçer gibi yorumlar yapıyor. Gerçekten anlamak mümkün değil 🤷
Yusra-61 Yusra-61 H HTCNM Margee Margee
Kuzummm etrafımızda da var işte böyleleri her yerde buluyolar bizleri 🙈

Bihter haklı değil yaa Behlül tercihini yaptı git bak keyfine sende ama bi düşmedi yakasından dizide herkes haksız benim favorim Arsen Hala ❤️😀😀
Hehehe evet o çok iyi. Ama adnen bey de nasil güveniyor evde genç güzel karısı varken, top model yeğeniyle evde birlikte yaşamaya hahaha😅😅 herkesin dibi düşer o yeğene 😅😅

X