Kızlar dün yazdım ama atlandi sanırım . Saraçoğlu kürleri miyom için baktım da aslannpencesi kullanan var mı nasıl içiyorsunuz
Senden kotu ornek aliyor hep ilk sen baslattin banlanmayiYüsra neden ban yedi onu anlamadım, kötü bir şey dememiş ki. Diğerini şikayet etti diye mi banlandı anlamadım. Küçükken anneler kavga edince haklı haksız demeden iki kardeşi de dövermiş ya o misal
Ay o kavga da komediydiSenden kotu ornek aliyor hep ilk sen baslattin banlanmayi
Bebeğim kuzenimle konuştum, kuzenim kendi sağlığı konusunda biraz ihmalkar, 2 ay sadece kahverengi lekelenme olmuş doktora gitmiş adet söktürücü vermişler kullanmış ama pek fayda görememiş Alanya'da devlette birkaç doktora daha gittikten sonra çare bulamayınca özel bir hastaneye gitmiş orasıda yine adet düzensizliği demiş 1 koca yılı boşuna gitmiş, o arada kuzenim aşırı kilo almaya başladı ve yanıyorum diyordu sürekli sıcak basıyordu en sonunda bakmışlar hiçbiri durumu düzeltemiyor Cahit Tüver diye bir doktorun muayenehanesine gitmiş kan tahlilinde çoookkktaann menepoza girdiği ortaya çıkmış 4 yıldır ilaç kullanıyormuş ilaç isimlerini hatırlamıyor 4 yılın sonunda doktor demiş ki bu içtiklerin hep hormon ilacı sana şuan bir artısı yok artık bırakalım demiş ilaçları bıraktığının ikinci ayı hiç olmayacak bir mucize ikizlere hamile kaldı, menepoz kesinleştikten sonra 4 yıl hiç korunmamışlar, ilaç ismini hatırlamıyor ama doktoru isim yapmış çok iyi bir doktormuş belki arayarak fikir alırsınOnları bende gördüm ahahaha bizim kacak kızlar ordabende isim yazdırdım ama sonra sarması orası beni
Sen benim attığım linke tıkla ordan kolay bulursun sayfayı canımBakcam bende şimdi hahahahgece survivore daldım kaçırmışım
Ay canim çok saol Allah razı olsun şuan ben hormon ilacı falan kullanmıyorum bi prolaktin düşürücü kullandım valla mucize olmuş hemde ikizler yaaaaBebeğim kuzenimle konuştum, kuzenim kendi sağlığı konusunda biraz ihmalkar, 2 ay sadece kahverengi lekelenme olmuş doktora gitmiş adet söktürücü vermişler kullanmış ama pek fayda görememiş Alanya'da devlette birkaç doktora daha gittikten sonra çare bulamayınca özel bir hastaneye gitmiş orasıda yine adet düzensizliği demiş 1 koca yılı boşuna gitmiş, o arada kuzenim aşırı kilo almaya başladı ve yanıyorum diyordu sürekli sıcak basıyordu en sonunda bakmışlar hiçbiri durumu düzeltemiyor Cahit Tüver diye bir doktorun muayenehanesine gitmiş kan tahlilinde çoookkktaann menepoza girdiği ortaya çıkmış 4 yıldır ilaç kullanıyormuş ilaç isimlerini hatırlamıyor 4 yılın sonunda doktor demiş ki bu içtiklerin hep hormon ilacı sana şuan bir artısı yok artık bırakalım demiş ilaçları bıraktığının ikinci ayı hiç olmayacak bir mucize ikizlere hamile kaldı, menepoz kesinleştikten sonra 4 yıl hiç korunmamışlar, ilaç ismini hatırlamıyor ama doktoru isim yapmış çok iyi bir doktormuş belki arayarak fikir alırsın
Gördüm gördüm linki bakcam ozet gecip valla canim en güzeli bura saygı sevgi herşey varSen benim attığım linke tıkla ordan kolay bulursun sayfayı canım
MaviliGizem kullandı canım aslan pençesi. O biliyordur sanırım ama bu aralar girmiyor pek
Evet özledik vallaMaviliGizem de kayıp bayadir yok
Kuzenimin amh tamamen sıfırlanmış, açıklama olarak şu söylenmiş menepozda olanlarda bile çok nadir yumurtlama olabiliyormuş o yumurtlamaya denk gelmiş, işin trajikomik yanı da zaten 2 çocukları var ve maddi durumları ayakta kalmaya anca yetiyor çok şükür mutlular ama baştan ne yapacaklarını bilemediler, dayım çocuklara inanılmaz düşkün kızına direk "aldır" dedi mesela herkes şok geçirdiAy canim çok saol Allah razı olsun şuan ben hormon ilacı falan kullanmıyorum bi prolaktin düşürücü kullandım valla mucize olmuş hemde ikizler yaaaanette bi video izlemistim kizada erken menepoz vs demisler aslan pençesi hayıt suyu kullanmış 2 ay sonra doğal yoldan ikizleri olmuş rabbim bizlerede bu müjdeyi versin doktorun ismini kayıt ettim bi bakacam
Bende burdan başka bi yere yazmadımÖyle deme ben vefalı çıktım burdan başka yere gitmedim bir baktım temmuz grubunda herkes kekler, pastalar çaylar haha
Aynen ben sizleri sanki normalde tanıyormuş hadi kızlar kahveye diyecekmiş gibi hissediyorumGördüm gördüm linki bakcam ozet gecip valla canim en güzeli bura saygı sevgi herşey var
Ben hiç kür kullanmadım iyi gelen kürler var evet ama sonra başka bişeye zarar verebiliyomuş iyice araştır mutlakaKızlar dün yazdım ama atlandi sanırım . Saraçoğlu kürleri miyom için baktım da aslannpencesi kullanan var mı nasıl içiyorsunuz
E2 kaç lh kaç canim korona 8 ay önce falan geçirdim ben ama hiç hormon baktirmadim bi mart birde mayis ayında bakıldı arada uçurum kadar fark var tekrar temmuz ayında bakilcak ozaman ne çıkcak hic bi fikrim yok. Fsh 10 sınır sayılıyor canim bende cok şaşırdım amh baktirdim gün alttan ilk muayene mi de o gün oldum doktor rahîm duvarın güzel kalın dedi 18 ml yumurtan var dedi valla karmakarışık bir hikaye bakalim çözeceğiz inşallah
Aldır ne ya anam şans valla çok güzel duygu amaKuzenimin amh tamamen sıfırlanmış, açıklama olarak şu söylenmiş menepozda olanlarda bile çok nadir yumurtlama olabiliyormuş o yumurtlamaya denk gelmiş, işin trajikomik yanı da zaten 2 çocukları var ve maddi durumları ayakta kalmaya anca yetiyor çok şükür mutlular ama baştan ne yapacaklarını bilemediler, dayım çocuklara inanılmaz düşkün kızına direk "aldır" dedi mesela herkes şok geçirdi
Onca devlette doktor, özel hastaneler kızın menepoza girmiş olabileceğine ihtimal vermedi (şuan 32 yaşında) 28 yaşında menepoza girmiş meğer.Bana da dedi ki arkadaşın hiç korkmasın ben tedavi edilemez haldeyken çocuğum oldu diyor.Birde çevresinde ki insanlar hep takma taktığın için olmuyor dedi durdu doktora gitti ama tatmin olmadığı halde tek doktora bağlı kaldı bunu yapmasın doktor doktor gezsin, şifanın nereden geleceği belli olmaz dediAldır ne ya anam şans valla çok güzel duygu amaerken tedavi çok önemli