Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onları bende gördüm ahahaha bizim kacak kızlar orda bende isim yazdırdım ama sonra sarması orası beni
Bebeğim kuzenimle konuştum, kuzenim kendi sağlığı konusunda biraz ihmalkar, 2 ay sadece kahverengi lekelenme olmuş doktora gitmiş adet söktürücü vermişler kullanmış ama pek fayda görememiş Alanya'da devlette birkaç doktora daha gittikten sonra çare bulamayınca özel bir hastaneye gitmiş orasıda yine adet düzensizliği demiş 1 koca yılı boşuna gitmiş, o arada kuzenim aşırı kilo almaya başladı ve yanıyorum diyordu sürekli sıcak basıyordu en sonunda bakmışlar hiçbiri durumu düzeltemiyor Cahit Tüver diye bir doktorun muayenehanesine gitmiş kan tahlilinde çoookkktaann menepoza girdiği ortaya çıkmış 4 yıldır ilaç kullanıyormuş ilaç isimlerini hatırlamıyor 4 yılın sonunda doktor demiş ki bu içtiklerin hep hormon ilacı sana şuan bir artısı yok artık bırakalım demiş ilaçları bıraktığının ikinci ayı hiç olmayacak bir mucize ikizlere hamile kaldı, menepoz kesinleştikten sonra 4 yıl hiç korunmamışlar, ilaç ismini hatırlamıyor ama doktoru isim yapmış çok iyi bir doktormuş belki arayarak fikir alırsın

Ay canim çok saol Allah razı olsun şuan ben hormon ilacı falan kullanmıyorum bi prolaktin düşürücü kullandım valla mucize olmuş hemde ikizler yaaaa nette bi video izlemistim kizada erken menepoz vs demisler aslan pençesi hayıt suyu kullanmış 2 ay sonra doğal yoldan ikizleri olmuş rabbim bizlerede bu müjdeyi versin doktorun ismini kayıt ettim bi bakacam

Kuzenimin amh tamamen sıfırlanmış, açıklama olarak şu söylenmiş menepozda olanlarda bile çok nadir yumurtlama olabiliyormuş o yumurtlamaya denk gelmiş, işin trajikomik yanı da zaten 2 çocukları var ve maddi durumları ayakta kalmaya anca yetiyor çok şükür mutlular ama baştan ne yapacaklarını bilemediler, dayım çocuklara inanılmaz düşkün kızına direk "aldır" dedi mesela herkes şok geçirdi

Kızlar duphaston göğüslerde yeşil damarlanma ve şişlik yapmaz değil mi? İdrarımın içinde tortular var, biran yemek yiyesim gelmiyor ve midem kalkıyorken biran cips, süt, dondurma, soda, baklava ve ardından cips yiyebiliyorum yeme düzenim bir tuhaf oldu, hiç açlıkla uyanmazdım 2 3 gündür aşırı acıkarak midem sızlayarak uyanıyorum, aşırı gazım var, afedersiniz kalçamda ve burnumda ağrılı çıban gibi sivilceler çıktı hele burnum öyle ağrıyor ki yüzümü yıkayasım yok birde rüyamda daha önce hiç görmediğim ve sevmediğim alakasız biri herkesin içinde pat diye sen hamile misin dedi, bu rüyadan sonra hevesim kaçtı rüyamda gördüğüm kişi her hayırlı olayı hayırsız kılan birisi çünkü bata 7 gün var ama ister istemez heyecan yaptım.
Duphaston göğüslerde böyle hassasiyet yapar mı acaba ya?

Eklentiler

• 20210624_180110.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 30
Aldır ne ya anam şans valla çok güzel duygu ama erken tedavi çok önemli

Aldır ne ya anam şans valla çok güzel duygu ama erken tedavi çok önemli
Onca devlette doktor, özel hastaneler kızın menepoza girmiş olabileceğine ihtimal vermedi (şuan 32 yaşında) 28 yaşında menepoza girmiş meğer.Bana da dedi ki arkadaşın hiç korkmasın ben tedavi edilemez haldeyken çocuğum oldu diyor.Birde çevresinde ki insanlar hep takma taktığın için olmuyor dedi durdu doktora gitti ama tatmin olmadığı halde tek doktora bağlı kaldı bunu yapmasın doktor doktor gezsin, şifanın nereden geleceği belli olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…