Yok artık bunu bende görmemiştimAğzına sağlık bende yazdım ona. Bikaç yazısı dikkatimi çekmişti kayınvalidesine kızıp bütün anaların soyu kurusun falan yazmıştı grubuda o açmıştı bunun açacağı gruptan şans gelmez diye adımı yazdırmamıştım yusra konuyu açmış vesile oldu bizde şikayetlerimizi bildirdik .
Ewet gerçekten çok korkunç ve üzücü . Umarım yazdıklarımızı görürYok artık bunu bende görmemiştim
Öyle deme ben vefalı çıktım burdan başka yere gitmedim bir baktım temmuz grubunda herkes kekler, pastalar çaylar hahaMelek kalpli kızı kim sinir etmis bizim yerimiz burası başka yerlerde bize hayat yok mayis grubu candır
Üşenmedim ilk mesajdan sonrası okudum, kız resmen piskopatGebeliğe Hazırlık - Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar
Ahh ne güzel bende bırakma evresindeyim zorlanıyorum biraz ama yapıcam kafama koydum, onun yerini başka bişey le doldurmak istiyorum üzülüyorum ya içmek istemiyorum Bebek düşünmesem bırakamazdım🙈, baya bağımlıydım içmesem baş ağrıları sinirlilik Vs Bir sabah kendime dedim yok olmaz böyle ya...www.kadinlarkulubu.com
Bu kızın halleri bana normal gelmiyordu ve birçok konuda rahatsızdım bir baktım yusraya saldırmış bende çıldırdım içimde ne varsa döktüm ahhh keşke bu akşam yusra ile atışırlarken haberim olsaydı ahh
Neyse linkten benim yazdıklarımı okuyun herşey tek bir mesajda gayet açıkSelizay Maviesra
Bu arkadaş haso18 temmuz grubunda değildi .Haziran da konuyu açmıştı .sonra temmuza geçtiÖyle deme ben vefalı çıktım burdan başka yere gitmedim bir baktım temmuz grubunda herkes kekler, pastalar çaylar haha
Biliyorum haziran grubunu açmıştı, biz zaten mayısçılar olarak burda kalmıştıkBu arkadaş haso18 temmuz grubunda değildi .Haziran da konuyu açmıştı .sonra temmuza geçtiyaşı küçük ben açıkçası pek cevaplamiyordum yazdıklarını .
Hadi canimm ben bakmadım birine AA annem yaşındasın demişti bende haso sen kacsin demiştim okadarBiliyorum haziran grubunu açmıştı, biz zaten mayısçılar olarak burda kalmıştıkkız 18 yaşındayım demiş ama eski mesajlarından 4 senedir istiyoruz falan dediğini bulmuşlar. Ya piskopat, ya da çocuk gelin
Eşime olayın olduğu gün bir hışım sinirle anlattım, adam yazık işten gelmiş zaten kafası dolu en az 1 saat mesajları vs okudumÜşenmedim ilk mesajdan sonrası okudum, kız resmen piskopat
Ben fazla başka yere girip yazmıyorum ya bakıyorum sarmıyor muhabbetleriValla o zaman bende atılmayı hakediyordum da tam kavgaya dönüştüğü sırada net kapalıydı benim yazdığım mesajı bir okuyun anlarsınız konuyu kızlar durun sayfasını bulayım
Anam neler olmuş ya valla bazen dengesizlerle karşılaşıyoruz istemedendeAğzına sağlık bende yazdım ona. Bikaç yazısı dikkatimi çekmişti kayınvalidesine kızıp bütün anaların soyu kurusun falan yazmıştı grubuda o açmıştı bunun açacağı gruptan şans gelmez diye adımı yazdırmamıştım yusra konuyu açmış vesile oldu bizde şikayetlerimizi bildirdik .
En mantıklısı!!! Dertsiz başına dert almıyorsun işteBen fazla başka yere girip yazmıyorum ya bakıyorum sarmıyor muhabbetleriburdaki kankitolarim oralarda geziyor onlarla konuşuyorum
Onları bende gördüm ahahaha bizim kacak kızlar ordaÖyle deme ben vefalı çıktım burdan başka yere gitmedim bir baktım temmuz grubunda herkes kekler, pastalar çaylar haha
Ben bir daha isim yazdırmadım, hep yazdormayanlar hamiş kaldı diye, keramet isim yazdırmamakta da değilmişOnları bende gördüm ahahaha bizim kacak kızlar ordabende isim yazdırdım ama sonra sarması orası beni
Bakcam bende şimdi hahahahÜşenmedim ilk mesajdan sonrası okudum, kız resmen piskopat
Burda kalak ozaman wp grubu gibi oldu zatenBen bir daha isim yazdırmadım, hep yazdormayanlar hamiş kaldı diye, keramet isim yazdırmamakta da değilmiş
İki günlük olay ya bir de ara ara gelmiş cevap vermiş uzun sürüyor hiç dalma. Özet geçtik zatenBakcam bende şimdi hahahahgece survivore daldım kaçırmışım
Bosverelim yusra gelsin bi kulağını çekelim buranın başkanı nerelere gidiyorİki günlük olay ya bir de ara ara gelmiş cevap vermiş uzun sürüyor hiç dalma. Özet geçtik zaten
Yüsra neden ban yedi onu anlamadım, kötü bir şey dememiş ki. Diğerini şikayet etti diye mi banlandı anlamadım. Küçükken anneler kavga edince haklı haksız demeden iki kardeşi de dövermiş ya o misalBosverelim yusra gelsin bi kulağını çekelim buranın başkanı nerelere gidiyor
Miyom için soğan kuri sanki iyi geliyor ama sayfasına bi bak istersen canim orda vardir kesin benim pek bilgim yok ama sogan kist mist pislik temizliyormusKızlar dün yazdım ama atlandi sanırım . Saraçoğlu kürleri miyom için baktım da aslannpencesi kullanan var mı nasıl içiyorsunuz