Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet kızlar konuya açıklık getireyim. bugün bende kırmızıları gördüm 1 hafta pik görmenin bir etkisi yokmuş anlaşılan sonuç hüsran Gazel2110 A R Y A
bugünden itibaren 14 gün geriye gidiyorum 3.pik günüme denk geliyor. demek ki ilk 2 günkü piki doğru göstermiş testler

Ben de doktora gideceğim de korkuyorum cahillik en güzeli, ne kadar az bilsek o kadar iyiyiz yaw

Yani sen ilk pikten 17 gün sonra mı adet oldun? Üzülme kuşum, sen ne kadar süredir istiyordun ve kaç yaşındasın?

Yani sen ilk pikten 17 gün sonra mı adet oldun? Üzülme kuşum, sen ne kadar süredir istiyordun ve kaç yaşındasın?
aynen canım saydım tam ilk pik gününden sonraki 17.gün yani bugün adet oldum. benim aslında durumlar karışık.
ocakta bebek istemeye karar verdik. ama şubattan beri hep bir ilaç kullanmak zorunda kaldım. ilk defa bu ay tamamen ilaçsız denedik ama tutmadı demek ki. 26 yaşındayım bu arada

Bende 27 yaşındayım, inşallah mucizemize kavuşacağız

Canım eğer imkanın varsa tüm tahlillerimi devlette yaptır hepsini topla özel hastanede devam edersin özel hastanelerde aynı şeyleri istiyorlar çünkü
Üniversite hastanesine gidiyorum canim bütün hersey i orda baktircam bakalim ne dicekler regl zamanı

Walla cnm ben ne ilac ne hastane ne doktor isine girmedimm kendimi dinliyorm su aralar kendime yaptgm stresten dolayi kendimden ozur diliyorm simdi yapsam yine ovulasyon testm cok koyu olacak eminim. Ama uzaklasmak istiyorm bu ay rahat rahat bir deneme yapacm bugun adetimin 4.gunu belki omega3 ve d vitamini alirm baska da bisi dusunmiyorm

d vitamini damla şeklinde mi kullancaksın canım

Kızlar adetim 3 gün gecikti test yaptım çift çizgi çıktı hala inanamıyorum yarın gidip kan testi verecem. Geçen aydan hatırlayanlar belki vardır. 6 aydır bebek istiyorduk. Ama hep kafaya takıyordum. Ovulasyon testleri yapıyordum filan. Bu ay akışına bıraktım sadece 2 günde 1 düzenli ilişki yaşadık. Geçen hafta evimi taşıdım kafama hamilelik VS hiç takmadım ve hiç düşünmediğim ay oldu. Demek ki akışına bırakmak gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…