Bana da çıkmış aşı, olsam mı bilmiyorum ya.Kızlar 1. Doz sinovac aşımı oldumkorunmanıza gerek yok hamileler bile 3 aydan sonra vuruluyor dediler ❤
Ben de doktora gideceğim de korkuyorumSonucları alayim tekrar amh batırırım canim alttan baktı yumurtami gördü kötü bise demedi soramadım o heyecandan bende fazla bişey regl zamanı hormon testine çağırdılar bakalim 1 2 ay böyle geçer sonra zaten ne gerekiyorsa yaparım
Yani sen ilk pikten 17 gün sonra mı adet oldun? Üzülme kuşum, sen ne kadar süredir istiyordun ve kaç yaşındasın?
aynen canım saydım tam ilk pik gününden sonraki 17.gün yani bugün adet oldum. benim aslında durumlar karışık.Yani sen ilk pikten 17 gün sonra mı adet oldun? Üzülme kuşum, sen ne kadar süredir istiyordun ve kaç yaşındasın?
Bende 27 yaşındayım, inşallah mucizemize kavuşacağızaynen canım saydım tam ilk pik gününden sonraki 17.gün yani bugün adet oldum. benim aslında durumlar karışık.
ocakta bebek istemeye karar verdik. ama şubattan beri hep bir ilaç kullanmak zorunda kaldım. ilk defa bu ay tamamen ilaçsız denedik ama tutmadı demek ki. 26 yaşındayım bu arada
inşallah yaa. senin test durumların nasıl gidiyor?Bende 27 yaşındayım, inşallah mucizemize kavuşacağız
Canım 21'inde hâlâ pikti.inşallah yaa. senin test durumların nasıl gidiyor?
hadi bakalım hayırlısı canım. senin güzel gelir inşallah sonucunCanım 21'inde hâlâ pikti.
22'sinde test yapmadım, değerlendirmedim de.
23'ünde baktım silik, değerlendirdim.
Bugün 24'ü, daha test yapmıcam canım
Dahiliyeciye de sordum asi vuranlaradabu bilgiyi bekleyen çok kişi vardır burda bende oldum korunmayıda düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı inş cnm
Üniversite hastanesine gidiyorum canim bütün hersey i orda baktircam bakalim ne dicekler regl zamanıCanım eğer imkanın varsa tüm tahlillerimi devlette yaptır hepsini topla özel hastanede devam edersin özel hastanelerde aynı şeyleri istiyorlar çünkü
Aşı olmadan da olmuyor çocuk hahaha sinovac oldum ben nasip kısmet napalim canimBana da çıkmış aşı, olsam mı bilmiyorum ya.
Kv çocuk olmaz, kısırlık yapıyor diyor durmadan.Aşı olduktan sonra bebiş olana kadar söylenir durur
Hadi egeye gidek beraberBen de doktora gideceğim de korkuyorumcahillik en güzeli, ne kadar az bilsek o kadar iyiyiz yaw
Walla cnm ben ne ilac ne hastane ne doktor isine girmedimm kendimi dinliyorm su aralar kendime yaptgm stresten dolayi kendimden ozur diliyorm
d vitamini damla şeklinde mi kullancaksın canımWalla cnm ben ne ilac ne hastane ne doktor isine girmedimm kendimi dinliyorm su aralar kendime yaptgm stresten dolayi kendimden ozur diliyormsimdi yapsam yine ovulasyon testm cok koyu olacak eminim. Ama uzaklasmak istiyorm bu ay rahat rahat bir deneme yapacm bugun adetimin 4.gunu belki omega3 ve d vitamini alirm baska da bisi dusunmiyorm
Walla esim ne getirirse artk. D vitamini getr dedmd vitamini damla şeklinde mi kullancaksın canım
Hadi bakalım bugün değerlendir
Bakalım canim kısmet regl olunca üniversiteye gidicem zaten artık tedavi yada ne gerekiyor aöğrenmek lazımHadi bakalım bugün değerlendirinşallah güzel hayırlı sonuçlara vesile olur