Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen günaşırı ilişkiye devam et, testler yanıltıyor bazen
Evet devam ettim riske atmadim ilk defa yapiyorum ama cok arastirarak basladim yanlis bisey yapmadigimi dusunuyorum aslinda. belkide icten icten stresmi olup etkiliyorum anlamadim baska bi sorunda yokbu ay hormon testleri ultrasonlar hepsi temiz cikti yanilmiyosam yumurtladimda ama testler supheye dusurdu

Bu testler cok ise yarıyor ama işte yaz aylarında susuzluk zor bi vala yumurta görmek bile güzel testte
Ay sorma ben birde şu çok içerim zor oluyor.cok teste gerek kalmıyor ama ya anlıyorum ben aha bu ara kesin deyip yakalıyorum keratayi 30 li test almisdim dediğin gibi aylardır kullanıyorum.

Ay sorma ben birde şu çok içerim zor oluyor.cok teste gerek kalmıyor ama ya anlıyorum ben aha bu ara kesin deyip yakalıyorum keratayi 30 li test almisdim dediğin gibi aylardır kullanıyorum.
Bende çok su içerim uykudan kalkar içerik o derece elimde şişeyle gezerim yaz kış farketmez test zamani bi meşgale buluyorum kendime aklıma gelmesin diye birgebeningünlüğü ebru abladan aldim ben yine alcam bereketli geldi valla

Valla 2 tane test yaptim biri kaset digeri erken gebeliktu ikiside silik cikti ama kanda 0.2 idi suan 4 gun var adetime.. Kaldik temmuz ayina
Sıfırlı rakamlar ise yaramıyor dimi ben 4 gün önce kan verdim başka bişey için bende 0.61 cikmis önemsemedim reglim 12. günüydü

İyi yapmışsın canım onun testleri strip test genelde.guzel oluyor onlar ben netten alıyorum labquick marka onunlada bir sorun yaşamadım daha uygun diye ordan devam ediyorum.

Amaaann neyse dur bakalım adete 10 gün var benim mecbur bekleyecez
Adetten once yapmayin benim fikrim artik kesin karar aldim burayada girmicem pek fazla cok etkileniyorum bu ay cektigim agrinin sancinin haddi hesabi yok gercekten cocuk dusunmedigim zamanlara donmek istiyorum biraz ne kadar huzurluymusum sunuda idrak ettim kasik bel agrisi bas donmesi o bu hikaye biraz ilk ve kesin belirti adet gecikmesi o kadar. Zulume dondu artik benim icin belkide bu kadar dusundugumden gebe kalamadim hala.. O yuzdeeeen tavsiyemdir sizede insallah en kisa zamanda guzel haberler aliriz hepimiz ❤

Günaydın hayır düşük değil geçen ay bi Arkadaşın 3 lerde çıktı gebeydi yani ben çok inanmıyorum progesteron testine benim 17 lerde çıktı da noldu hamile felan değilim yani
Merhaba benim de 2.6 çıktı test için regl günümğ bekliyorum. Klomen tedavisi oldum buay. Arkadaşınızın kaçıncı gün 3lerde çıkmıştı? Hala hamileliği devam ediyor mu?

Bazen yeteeli olgunluga gelemeden catlayabiliyor belki sizinki de oyle biseydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…