- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 30
Önce ki gruptan bi arkadaştı Karaca nickini kullanıyodu devam ediyordur heralde en son Şubat anneleri grubundaydı 21. Gün de 3 lerdeydi test sonucuMerhaba benim de 2.6 çıktı test için regl günümğ bekliyorum. Klomen tedavisi oldum buay. Arkadaşınızın kaçıncı gün 3lerde çıkmıştı? Hala hamileliği devam ediyor mu?
Teşekkür ederim ben bir bakayımÖnce ki gruptan bi arkadaştı Karaca nickini kullanıyodu devam ediyordur heralde en son Şubat anneleri grubundaydı 21. Gün de 3 lerdeydi test sonucu
Insallah çatlar felaket ağrısını şişkinliğini hissediyorum kasıklarımda bugünBu ay da bişey var çatlamayan yumurta ayı ilan ediyorum bu ayı
Çatlamışsa daha iyi sen değerlendir kuzum zaten en son ilişkininde tutma ihtimali yüksekKızlar dün ovulasyon testi yapmadım, değerlendiremedikte... 1 gün önce gece degerlendirmistik.
Bugün test yaptım, çatlamış.
Boşa mı gitti şimdi?Margee M mavili_yeshll @Yoncamirr @Selizay Maviesra
Ya bence henüz çatlamamış biraz daha silik olması gerekiyo sankiKızlar selam ilk defa 3 gün silik olmayan ovulasyon testim sizce çatlama varmı 15. Gün bugün normalde 2 günden sonra silinirdi benim testler M mavili_yeshllA R Y A Yusra-61 @Selizay @Kukuletalim Margee C charlottes @HTCNM ve diğer etkileyemediklerim
Maalesef öyleymiş yaYa bence henüz çatlamamış biraz daha silik olması gerekiyo sanki
Çatlar çatlar yarına canım takma kafanaInsallah çatlar felaket ağrısını şişkinliğini hissediyorum kasıklarımda bugün
Çatlamamis kuzum devamKasiklarim ağrıyor zaten angucaston verdi o mu etkiliyor bide akintim sabah çok vardı dün değerlendiremedik bugün değerlenirim ozaman bak 3 4 dakika bekleyince daha koyu oldu
Bu ay benim 5-6 gün piktiNazar değdi yumurtama
Bugün sadece etiketlere bakabildim şimdi baştan okumaya başladım ve yeni gördümGünaydın kızlar amh testim çıkmış kahroldum yıkıldım napicam bilmiyorum çok üzgün ve mutsuzum
Iyi bisey degil ama bi rahatsizlikta degil yani her ay muhtesem sekilde yumurtlayamiyoruz.hatta bazen bazi aylar yumurtlama olmuyor bile. Ymurta kalitesi icin doktoruna sorarak takviye alabilirsin bence. Bir de yumurtlama masaji var yumurtalari buyutuyor. Youtube da bir gebenin gunlugune bakabilirsin . Ise yariyor genelde.Bu iyi biseymidir bilemedim
Tesekkur ederimIyi bisey degil ama bi rahatsizlikta degil yani her ay muhtesem sekilde yumurtlayamiyoruz.hatta bazen bazi aylar yumurtlama olmuyor bile. Ymurta kalitesi icin doktoruna sorarak takviye alabilirsin bence. Bir de yumurtlama masaji var yumurtalari buyutuyor. Youtube da bir gebenin gunlugune bakabilirsin . Ise yariyor genelde.
Sebepli yada sebepsiz olmaması çok yorucu canim insanız üzülüyoruz yetemiyoruz herşeyeBugün sadece etiketlere bakabildim şimdi baştan okumaya başladım ve yeni gördümzaten doğal yollarla beceremedik nasılsa tedavi düşünüyoduk benim amh normal ama bizde tüp bebek denicez . Hiç bişey imkansız değil doğal yolla olması bile mümkün kahrolmak yıkılmak yok herşeyin çaresi var
Tabii ki öyle bu grupta herkes birbirini en iyi anlayan insanlar üzülmen çok normal yorulman çok normal ama çaresiz bişey değil kiSebepli yada sebepsiz olmaması çok yorucu canim insanız üzülüyoruz yetemiyoruz herşeyezor zamanlar ama inşallah atlatacağız
Canım alttan muayenede çok kötü bir durum olsa söylerdi doktor çünkü en net yumurta rezervi yorumu alttan muayene ile oluyormuş. Madem alttan muayene ettiler, azalma var falan demediler mi? Adet oluyorsun ve yumurtlama da var. Doğurgansın yani. Sonucu alıp özele git. İyice sor soruştur.2 ay önce 5 'di geçen ay 19 çıkmıştı fsh doktor ondan amh yönlendirdi keske yanlış olsa reglim düzenli yumurtlamam düzenli akıtan baktı gayet iyi 18 ml yumurta var dedi moralmen çöktüm iyice
Sonucları alayim tekrar amh batırırım canim alttan baktı yumurtami gördü kötü bise demedi soramadım o heyecandan bende fazla bişey regl zamanı hormon testine çağırdılar bakalim 1 2 ay böyle geçer sonra zaten ne gerekiyorsa yaparımCanım alttan muayenede çok kötü bir durum olsa söylerdi doktor çünkü en net yumurta rezervi yorumu alttan muayene ile oluyormuş. Madem alttan muayene ettiler, azalma var falan demediler mi? Adet oluyorsun ve yumurtlama da var. Doğurgansın yani. Sonucu alıp özele git. İyice sor soruştur.
bu bilgiyi bekleyen çok kişi vardır burda bende oldum korunmayıda düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı inş cnmKızlar 1. Doz sinovac aşımı oldumkorunmanıza gerek yok hamileler bile 3 aydan sonra vuruluyor dediler ❤
Canım eğer imkanın varsa tüm tahlillerimi devlette yaptır hepsini topla özel hastanede devam edersin özel hastanelerde aynı şeyleri istiyorlar çünküSonucları alayim tekrar amh batırırım canim alttan baktı yumurtami gördü kötü bise demedi soramadım o heyecandan bende fazla bişey regl zamanı hormon testine çağırdılar bakalim 1 2 ay böyle geçer sonra zaten ne gerekiyorsa yaparım