Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M melikee tabiki gönül isterdi şöyle 2 3 kusur bisey çıksın ama kısmet canım.ben ogreneli oldu 1 hafta falan sindirdim biraz çok şükür halimize diyorum.

Bende Ağustosta taşınıyorum kayınvalidende mi geliyor kuzum siz altlı üstlü oturuyordunuz hatırladığım kadarıyla
Ondan kacis varmi hahahajaj Orasi kuzey cepe canım çok soguk memnun degildik kiraydi istanbuldan geldik biz şimdi yine alt üst ama kendi evimiz olcak istanbulda daire leri vardı sattık onu

Yükselten çok olmuş ben doktor randevusu sonras i denicem birde clife macun alayim diyorum duruma göre ama önce kontrol bak instagram da bi sayfa var dervitaldogal diye incelemeni isterim

Ondan kacis varmi hahahajaj Orasi kuzey cepe canım çok soguk memnun degildik kiraydi istanbuldan geldik biz şimdi yine alt üst ama kendi evimiz olcak istanbulda daire leri vardı sattık onu
İnsanı sinir ediyorlar ya, bende bu sefer anneme yakın oturmak istiyorum. Kv ayılıp bayılmaya başlıyor, oğlumu benden uzağa götürme diye. 2 senedir zaten ona yakın oturuyoruz ne faydası olduysa bana.

Canım bende sindirmeye çalışıyorum nabalim yapacak biseyim yok p tesi Dr a gidicem göstericem bakalım
Göster bakalım ne diyecek, benim daha göstermem var çünkü smear verivem p.tesi hepsinin sonucunu toplu istedi.bizede haber edersin.insallah güzel geçer.

İnsanı sinir ediyorlar ya, bende bu sefer anneme yakın oturmak istiyorum. Kv ayılıp bayılmaya başlıyor, oğlumu benden uzağa götürme diye. 2 senedir zaten ona yakın oturuyoruz ne faydası olduysa bana.
Zor valla evde tadilat var ustalar bille illallah etti kendi annem melek gibi hic birseye karışmaz

Yükselten çok olmuş ben doktor randevusu sonras i denicem birde clife macun alayim diyorum duruma göre ama önce kontrol bak instagram da bi sayfa var dervitaldogal diye incelemeni isterim
Aynen canım bende öyle düşündüm bir doktora sonucu göstereyim de ondan sonra denerim.havucla incirde bişey yapmaz herhalde yani inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…