Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetim 3 gün gecikti test yaptım çift çizgi çıktı 🙂 hala inanamıyorum yarın gidip kan testi verecem. Geçen aydan hatırlayanlar belki vardır. 6 aydır bebek istiyorduk. Ama hep kafaya takıyordum. Ovulasyon testleri yapıyordum filan. Bu ay akışına bıraktım sadece 2 günde 1 düzenli ilişki yaşadık. Geçen hafta evimi taşıdım kafama hamilelik VS hiç takmadım ve hiç düşünmediğim ay oldu. Demek ki akışına bırakmak gerekiyormuş.
Hayır canım akışına bırakmak değil EV TAŞIMAK GEREKİYOR. 😂 Kim ev taşısa hamile Yusra-61 Yusra-61 MaviliGizem MaviliGizem al işte bu da mı yalan 🤣🤣

Kızlar adetim 3 gün gecikti test yaptım çift çizgi çıktı 🙂 hala inanamıyorum yarın gidip kan testi verecem. Geçen aydan hatırlayanlar belki vardır. 6 aydır bebek istiyorduk. Ama hep kafaya takıyordum. Ovulasyon testleri yapıyordum filan. Bu ay akışına bıraktım sadece 2 günde 1 düzenli ilişki yaşadık. Geçen hafta evimi taşıdım kafama hamilelik VS hiç takmadım ve hiç düşünmediğim ay oldu. Demek ki akışına bırakmak gerekiyormuş.
Bu arada hayırlı uğurlu olsun. 😍

Ya tebrik ederim her hangi takviye vitamin kullanıyormuydun önceden çok sevindim belirtilerin neler canim ❤

Ya tebrik ederim her hangi takviye vitamin kullanıyormuydun önceden çok sevindim belirtilerin neler canim ❤
Çok teşekkür ederim canım. Hayır takviye filan kullanmadım sadece ovulasyon testi yapıyordum. Bu ay onu da yapmadım. Belirti olarak geçen hafta tam taşıdığımız gün mide bulantım oldu yorgunluğuma verdim. 2 3 gündür de sabahları kokulara dayanamıyorum. Kusma şeklinde değil ama sadece bulantı. Dünden beri de çok sık idrara çıkıyorum ve idrar rengim koyu. Başka bir belirtim yok

Çok teşekkür ederim canım. Hayır takviye filan kullanmadım sadece ovulasyon testi yapıyordum. Bu ay onu da yapmadım. Belirti olarak geçen hafta tam taşıdığımız gün mide bulantım oldu yorgunluğuma verdim. 2 3 gündür de sabahları kokulara dayanamıyorum. Kusma şeklinde değil ama sadece bulantı. Dünden beri de çok sık idrara çıkıyorum ve idrar rengim koyu. Başka bir belirtim yok
Yine hiçbiri bende yok 😂 ufacık bir belirti bile yok ev bakmaya gidiyom ben

Ağustosta bende taşınıyorum kızlar 😂 cidden ev aldik oraya geçiyoruz belki hamile kalirim
Ev taşırken insan o yoğunluktan kafaya takmıyor işte. Stres yapmamak çok önemliymiş. Bir de bu ay YouTubeda hamile kalmakla ilgili meditasyon vardı 1 2 gün yatmadan önce onu dinledim. Beni çok rahatlattı.

Ev taşırken insan o yoğunluktan kafaya takmıyor işte. Stres yapmamak çok önemliymiş. Bir de bu ay YouTubeda hamile kalmakla ilgili meditasyon vardı 1 2 gün yatmadan önce onu dinledim. Beni çok rahatlattı.
Taşınma aşamasında sevişmeye nasıl fırsat buluyorsunuz ya, ben taşınırken yemek yemeyi unutuyordum yorgunluktan 😅

Hadi darısı bize inşallah canim bizlerede dua et ❤❤❤❤ sağlıkla kucağına almak nasip olsun betana baktir birde oh miss 😍

Aaa ismi nedir herhangi videomu bende izlim yaa ❤

Kızlar amh degerim çıkmış .yaş 37 bi bakarmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_20210624-165053~2.png
    Screenshot_20210624-165053~2.png
    148,2 KB · Görüntüleme: 46
Maviesra Maviesra M melikee kizlar bir video buldum YouTube da Saraçoğlu açıklama yapmış bu amh hormonu ile ilgili.koskoca doktor yanlış bilmiyordur diye düşünüyorum ama sizler ne düşünüyorsunuz, böyle kürlerden de korkuyorum biraz ama 🤔 bu arada M melikee bence amh sonucun yasina göre iyi çıkmış.ben 30 yaşındayım seninle aynı sonucum.

X