Hayır canım akışına bırakmak değil EV TAŞIMAK GEREKİYOR.Kızlar adetim 3 gün gecikti test yaptım çift çizgi çıktıhala inanamıyorum yarın gidip kan testi verecem. Geçen aydan hatırlayanlar belki vardır. 6 aydır bebek istiyorduk. Ama hep kafaya takıyordum. Ovulasyon testleri yapıyordum filan. Bu ay akışına bıraktım sadece 2 günde 1 düzenli ilişki yaşadık. Geçen hafta evimi taşıdım kafama hamilelik VS hiç takmadım ve hiç düşünmediğim ay oldu. Demek ki akışına bırakmak gerekiyormuş.
Bu arada hayırlı uğurlu olsun.Kızlar adetim 3 gün gecikti test yaptım çift çizgi çıktıhala inanamıyorum yarın gidip kan testi verecem. Geçen aydan hatırlayanlar belki vardır. 6 aydır bebek istiyorduk. Ama hep kafaya takıyordum. Ovulasyon testleri yapıyordum filan. Bu ay akışına bıraktım sadece 2 günde 1 düzenli ilişki yaşadık. Geçen hafta evimi taşıdım kafama hamilelik VS hiç takmadım ve hiç düşünmediğim ay oldu. Demek ki akışına bırakmak gerekiyormuş.
Ya tebrik ederim her hangi takviye vitamin kullanıyormuydun önceden çok sevindim belirtilerin neler canim ❤Kızlar adetim 3 gün gecikti test yaptım çift çizgi çıktıhala inanamıyorum yarın gidip kan testi verecem. Geçen aydan hatırlayanlar belki vardır. 6 aydır bebek istiyorduk. Ama hep kafaya takıyordum. Ovulasyon testleri yapıyordum filan. Bu ay akışına bıraktım sadece 2 günde 1 düzenli ilişki yaşadık. Geçen hafta evimi taşıdım kafama hamilelik VS hiç takmadım ve hiç düşünmediğim ay oldu. Demek ki akışına bırakmak gerekiyormuş.
Aynen belirti söyleyin bize ulen, bata 5 gün kalmış şuradaYa tebrik ederim her hangi takviye vitamin kullanıyormuydun önceden çok sevindim belirtilerin neler canim ❤
Ağustosta bende taşınıyorum kızlarHayır canım akışına bırakmak değil EV TAŞIMAK GEREKİYOR.Kim ev taşısa hamile Yusra-61 MaviliGizem al işte bu da mı yalan
Hayırlı olsun evin canım, inşallah uğurlu gelirAğustosta bende taşınıyorum kızlarcidden ev aldik oraya geçiyoruz belki hamile kalirim
3 gün yumurta sürdü bugün çatladı 14 gün sayıyorum bende hahahaAynen belirti söyleyin bize ulen, bata 5 gün kalmış şurada
Amin sağol canim ❤❤❤❤Hayırlı olsun evin canım, inşallah uğurlu gelir
Olur olur hiç belli olmaz3 gün yumurta sürdü bugün çatladı 14 gün sayıyorum bende hahahaher ne kadar olmasada
Çok teşekkür ederim canım. Hayır takviye filan kullanmadım sadece ovulasyon testi yapıyordum. Bu ay onu da yapmadım. Belirti olarak geçen hafta tam taşıdığımız gün mide bulantım oldu yorgunluğuma verdim. 2 3 gündür de sabahları kokulara dayanamıyorum. Kusma şeklinde değil ama sadece bulantı. Dünden beri de çok sık idrara çıkıyorum ve idrar rengim koyu. Başka bir belirtim yokYa tebrik ederim her hangi takviye vitamin kullanıyormuydun önceden çok sevindim belirtilerin neler canim ❤
Yine hiçbiri bende yokÇok teşekkür ederim canım. Hayır takviye filan kullanmadım sadece ovulasyon testi yapıyordum. Bu ay onu da yapmadım. Belirti olarak geçen hafta tam taşıdığımız gün mide bulantım oldu yorgunluğuma verdim. 2 3 gündür de sabahları kokulara dayanamıyorum. Kusma şeklinde değil ama sadece bulantı. Dünden beri de çok sık idrara çıkıyorum ve idrar rengim koyu. Başka bir belirtim yok
Ev taşırken insan o yoğunluktan kafaya takmıyor işte. Stres yapmamak çok önemliymiş. Bir de bu ay YouTubeda hamile kalmakla ilgili meditasyon vardı 1 2 gün yatmadan önce onu dinledim. Beni çok rahatlattı.Ağustosta bende taşınıyorum kızlarcidden ev aldik oraya geçiyoruz belki hamile kalirim
Taşınma aşamasında sevişmeye nasıl fırsat buluyorsunuz ya, ben taşınırken yemek yemeyi unutuyordum yorgunluktanEv taşırken insan o yoğunluktan kafaya takmıyor işte. Stres yapmamak çok önemliymiş. Bir de bu ay YouTubeda hamile kalmakla ilgili meditasyon vardı 1 2 gün yatmadan önce onu dinledim. Beni çok rahatlattı.
Hadi darısı bize inşallah canim bizlerede dua et ❤❤❤❤ sağlıkla kucağına almak nasip olsun betana baktir birde oh missÇok teşekkür ederim canım. Hayır takviye filan kullanmadım sadece ovulasyon testi yapıyordum. Bu ay onu da yapmadım. Belirti olarak geçen hafta tam taşıdığımız gün mide bulantım oldu yorgunluğuma verdim. 2 3 gündür de sabahları kokulara dayanamıyorum. Kusma şeklinde değil ama sadece bulantı. Dünden beri de çok sık idrara çıkıyorum ve idrar rengim koyu. Başka bir belirtim yok
Aaa ismi nedir herhangi videomu bende izlim yaa ❤Ev taşırken insan o yoğunluktan kafaya takmıyor işte. Stres yapmamak çok önemliymiş. Bir de bu ay YouTubeda hamile kalmakla ilgili meditasyon vardı 1 2 gün yatmadan önce onu dinledim. Beni çok rahatlattı.
YouTubeda evrim balıkçı diye birinin meditasyonu var ben onu dinledim.Aaa ismi nedir herhangi videomu bende izlim yaa ❤
Birazcık düşüklük var gibi ama doktorun değerlendirmesi önemli tabi canımKızlar amh degerim çıkmış .yaş 37 bi bakarmisiniz
Cnm senin amh düşük çıktı ya, doktor ne söyledi yani ne önerdi?Bakalım canim kısmet regl olunca üniversiteye gidicem zaten artık tedavi yada ne gerekiyor aöğrenmek lazım