- 8 Nisan 2016
- 3.453
- 5.021
Benim başıma gelmedi canım belki gelen vardır bilmiyorumYaaKimsenin başına gelmedi mi benim gecikmem olunca deneme sonrası hemen sökülürdüm demek ki öyle denk geliyormuş, gecikince eşime "hadi" diyordum ben
Beni banyo yapmak tetikliyordu banyodan sonra sokuluyordum. Simdi de yapacm sokulsn dieYaaKimsenin başına gelmedi mi benim gecikmem olunca deneme sonrası hemen sökülürdüm demek ki öyle denk geliyormuş, gecikince eşime "hadi" diyordum ben
Ya anlatılmıyor kiBenim başıma gelmedi canım belki gelen vardır bilmiyorumben şeye çok güldüm detaylı anlatmak zorunda kalmışsın ya istemsizce
Klomen 22lira kutusu iğne 150 canımKızlar selam
klomen ve çatlama iğnesi maliyet nedir acaba ?
Artık bir dahaki ay basliycam . Dr bu ay yumurtlaman olmuş dedi önümüzdeki ay dedi ama çok isteksizdi sanki her Dr sevmiyor galiba takip olayınıKlomen 22lira kutusu iğne 150 canım
Saol canım Bnde 10. Gün başlıcam teste bakalım kaçırmam heralde ya hiç bu kadar erken yumurtlamadım çünküBende regl bitince 2 aydır ağrı çekiyorum bazen yumurtlama mi dediğim oluyor ama test yapınca olmadığını görmüştüm canim. O ilacı kullanmadığım için bilemicem
Canım Dr düşmek önemli dediğin gibi umutlarinda değil 8ay önce gittiğim Dr benim 8ayima mal oldu maalesef şimdi iyi araştırıp buradan bulduğum Dr devam ediyorum emeklerimiz boşa çıkmasın inşallahArtık bir dahaki ay basliycam . Dr bu ay yumurtlaman olmuş dedi önümüzdeki ay dedi ama çok isteksizdi sanki her Dr sevmiyor galiba takip olayını
slm arkadaşlar adet bitince teste hemen başlayınca hep silikmi çıkar t çizgisi ne zaman belirginlesirEvet ozaman daha silikti
Ayni gunmus benimde bugun geldiAyni durumdayiz cnm bgn adet gunum adet akintilarm geldi bilr adet olacam adetin 3. Gunu falan giderm doktora ben
Valla senle ne kadar benziyoruz,sormaya cesaret edemediğim sorularYani aslında net soramadımyeni sperm tabi ki bişey yapmaz ama pat küt pat küt zarar gelir mi diyemedim adete yakın beraber olunca kanamam erken oluyordu hep
Bu işte bir gariplik var. Diğer kizlarinkini görmesem hamissin derdim.Ben bugün yaptım kuzum, buraya da attım. Çok değişik çapraz bi çizgi çıktı şaka gibi
Evet ve çoğunu hatırlıyorum kafam şişmiş uyanıyorum. O yüzden yatmadan hararetli konuşmalara hiiç gerek yok.Kızlar size birşey sorucam. Ben geçen yazdan beri kendimde şunu gözlemledim, mesela akşam bir konu hakkında konuşuyoruz ve o beni üzen veya etkileyen birşeyse gece rüyamda mutlaka o konuyla alakalı birşeyler görüyorum. Uyku kalitem düşüyor, konuşulan konular birbiriyle saçma şekilde bağlantılı olarak rüyama giriyor. Bilinç altım mı etkileniyor bilmiyorum. Nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Sizlerde de oluyor mu?
Adet döngün kaç gün? Mesela benim 33-34 gün.slm arkadaşlar adet bitince teste hemen başlayınca hep silikmi çıkar t çizgisi ne zaman belirginlesir
Gerçekten uyumadan önce kimseyle konuşmak istemiyorum eşim ve annem dışında yoksa saçma sapan rüyalar görüyorumAyni gunmus benimde bugun geldi
Valla senle ne kadar benziyoruz,sormaya cesaret edemediğim sorulargebeliği öğrendikten sonra önermiyorlar çünkü gebeliği öğrenmeden bırakamayiz dimi
Bu işte bir gariplik var. Diğer kizlarinkini görmesem hamissin derdim.
Evet ve çoğunu hatırlıyorum kafam şişmiş uyanıyorum. O yüzden yatmadan hararetli konuşmalara hiiç gerek yok.
Bende konuşma değil de müzik beynimde dönüyor. Gece yatmadan instagramda vs takılırsam orada duyduğum herhangi bir müzik sabaha kadar beynimde dönüyor ve sanki hiç uyuyamıyorum 2 aydır daha şiddetli yaşıyorum can sıkıcıEvet ve çoğunu hatırlıyorum kafam şişmiş uyanıyorum. O yüzden yatmadan hararetli konuşmalara hiiç gerek yok.
Hayırlısı olsun canımEvet kizlar benim kirmizilar tam zamaninda geldi.onca pikler koyular derken sacma sapan bir ayin daha sonuna geldim. Biraz tukendgmi hissediyorm. Bu ayki testler beni cok yordu. Biraz kendimi dinlemeyi dusunuyorm
hayırlısı olsun canım benim. daha vakti var demek ki. allah en güzel şekilde ve en en kısa zamanda nasip etsin sana inşallah. sana ve tüm bebek isteyenlere..Evet kizlar benim kirmizilar tam zamaninda geldi.onca pikler koyular derken sacma sapan bir ayin daha sonuna geldim. Biraz tukendgmi hissediyorm. Bu ayki testler beni cok yordu. Biraz kendimi dinlemeyi dusunuyorm
doktora falan gidecek misin canım? bu test durumunu sormak içinEvet kizlar benim kirmizilar tam zamaninda geldi.onca pikler koyular derken sacma sapan bir ayin daha sonuna geldim. Biraz tukendgmi hissediyorm. Bu ayki testler beni cok yordu. Biraz kendimi dinlemeyi dusunuyorm
Amin cnm hepimize insallh. Cocuk olmasindan ziyade surec yordu beni. Gecen aylar yumurtalama iki gun sonra catlama bitti butun ay kafam rahat bu ay zordu yaahayırlısı olsun canım benim. daha vakti var demek ki. allah en güzel şekilde ve en en kısa zamanda nasip etsin sana inşallah. sana ve tüm bebek isteyenlere..
Ben bi ara hayal mi gerçekmi oldu gördüğüm şey ayırt edemiyordum çok şükür o geçti ama ayni durumlar var bisey konuştuk ettik bide rüyada yada hayal olarak onu görüyorum her gece olmasadaKızlar size birşey sorucam. Ben geçen yazdan beri kendimde şunu gözlemledim, mesela akşam bir konu hakkında konuşuyoruz ve o beni üzen veya etkileyen birşeyse gece rüyamda mutlaka o konuyla alakalı birşeyler görüyorum. Uyku kalitem düşüyor, konuşulan konular birbiriyle saçma şekilde bağlantılı olarak rüyama giriyor. Bilinç altım mı etkileniyor bilmiyorum. Nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Sizlerde de oluyor mu?
Gel sarılalımBen bi ara hayal mi gerçekmi oldu gördüğüm şey ayırt edemiyordum çok şükür o geçti ama ayni durumlar var bisey konuştuk ettik bide rüyada yada hayal olarak onu görüyorum her gece olmasada