Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta catladiktan sonrada ilişki öneriyorlar dimi anladığım kadarıyla . Ben erken yumurtluyorum bugün çatladı galiba öyle hissediyorum 😁eşim yoktu bugün değerlendirsem de olma ihtimali var yani . ovu testi aldım ama beceremiyorum ben 😁
Bu gün baktı çatlamış salı perşembe de değerlendir dedi ama benim bir kaç yumurtam daha vardı onlarda çatlarsa diyede önermiş olabilir🤣 ovulasyon testi bende ekstra stres yaptı ya iki ay kullandım bıraktım en iyisi doktora bırakmak yumurta takibini böyle garanti oluyo 🤣🤣

55523C0B-E1B6-4AA6-AC6E-45E71E2F5DE2.jpeg
C5DC18CE-8FC9-43DF-83F7-A621817AAD37.jpeg
İki test arasında koyuluk farkı var mı sizce?Aralarında 1.5 gün falan var. Bugün baya sol tarafım ağrıdı halaa da ağrıyor. 2 havuç yedim bugün çatlamış olsa bari bugün

Valla kuzu daha 2 hafta önce 58.9 dum, bugün bir tartıldım 61.1 olmuşum şok oldum. İştahım açıldı bu aralar nasıl vericem of 🙄
Ayy çok kötü yaa. Bugün dişari çıkmam gerekti. Göbeğimi nasil kapatacağım bilemedim. Tüm yazlıklarlar da vücudu saracak cinsten. 10 tane bluz değiştirdim. Bende hiç popo yok. Kollarım zayıf. Bacak ve göbeğe yığıyorum tüm kiloyu 😩

Ayy çok kötü yaa. Bugün dişari çıkmam gerekti. Göbeğimi nasil kapatacağım bilemedim. Tüm yazlıklarlar da vücudu saracak cinsten. 10 tane bluz değiştirdim. Bende hiç popo yok. Kollarım zayıf. Bacak ve göbeğe yığıyorum tüm kiloyu 😩
Benimde basen ve alt göbeğe gidiyor direk kilom 🙄 iğrenç bişey

Ayni gunmus benimde bugun geldi

Valla senle ne kadar benziyoruz,sormaya cesaret edemediğim sorular😁 gebeliği öğrendikten sonra önermiyorlar çünkü gebeliği öğrenmeden bırakamayiz dimi🥴

Bu işte bir gariplik var. Diğer kizlarinkini görmesem hamissin derdim.

Evet ve çoğunu hatırlıyorum kafam şişmiş uyanıyorum. O yüzden yatmadan hararetli konuşmalara hiiç gerek yok.
Bazı şeyleri sormak gerçekten zor, ama eksik sorunca da yanlış anlaşılabiliyor insan☺️ 32 yaşındayım şuana kadar çocuk düşünmediğim için hiç bu konulara girmedim, yumurta çatlamadan gebelik olmayacağını daha nisanda öğrendim, her korunmasız ilişkide gebelik olur sanıyordum😄Ben çocukluk arkadaşımla bile cinsellik hakkında konuşamayan biriyim evli olsa ve bu konuyu konuşma sebebimiz bebek planı olsaydı evet konuşabilirim.Bu yüzden sizlerle 18 yıllık kardeşim dediğim insanla olduğundan bile daha rahat konuşuyorum ama yine de soruyu direkt soramadığım çok zaman oluyor🙈

Benimde basen ve alt göbeğe gidiyor direk kilom 🙄 iğrenç bişey
Benim hamile göbeği gibi 😅 bir ara gene sismanlamistim. Uzun zamandir görmediğim kuzenim facebooktan fotoğrafımı görüp ablama charlottes hamile mi diye sormuş. Yok ben sadece şişmanim diye açıklama yapmak zorunda kalmiştim 😅

Kızlar gunaydin 🌺
Adetin 22. Gunu progesteron 9.33 çıktı düşük değil mi?
Döngüm düzenidir 28 gunde 1 olurum bu arada.
Ama sanirim doktorun dediği gibi yumurtalarım az çalışıyor. Ne onerirsiniz,bu durumda olan var mi?

Kızlar gunaydin 🌺
Adetin 22. Gunu progesteron 9.33 çıktı düşük değil mi?
Döngüm düzenidir 28 gunde 1 olurum bu arada.
Ama sanirim doktorun dediği gibi yumurtalarım az çalışıyor. Ne onerirsiniz,bu durumda olan var mi?
Günaydın hayır düşük değil geçen ay bi Arkadaşın 3 lerde çıktı gebeydi yani ben çok inanmıyorum progesteron testine benim 17 lerde çıktı da noldu hamile felan değilim yani

Günaydın hayır düşük değil geçen ay bi Arkadaşın 3 lerde çıktı gebeydi yani ben çok inanmıyorum progesteron testine benim 17 lerde çıktı da noldu hamile felan değilim yani
Sanırım Allah ol derse oluyor, bize de nasip etsin anne olmayi insallah🤍
Benim fsh da yüksek(ilk tahlilde 7.5 iken iki ay klomen içince 10a yukseldi) acaba saglikli,kaliteli yumurtalama olmuyor mu diye düşündüm progesteron 9.33 cikinca hayirlis bakalim 🌸

Sanırım Allah ol derse oluyor, bize de nasip etsin anne olmayi insallah🤍
Benim fsh da yüksek(ilk tahlilde 7.5 iken iki ay klomen içince 10a yukseldi) acaba saglikli,kaliteli yumurtalama olmuyor mu diye düşündüm progesteron 9.33 cikinca hayirlis bakalim 🌸
Yumurta kalitesi için prowomen kullanablrsn araştır bak baya iyi geliyormuş

Bi tek benim zannediyodum😂😂😂 bende oyleyim . Gerci ilk defa gecen ay ie yaramadi😛
Hayır tek değilsin, ben en iyisi ara vereyim🤭 Yusra-61 Yusra-61 SevimliKedii SevimliKedii bakın bakın nasıl güldünüz benim gibi değerlendirmeyi söktürücü olarak kullanan arkadaşlarımız var 🙈😄😂🤣😝
LeyLA84db LeyLA84db ben bile safça bişey sorduğuma ikna olmuştum her vücut farklı çalışıyor gerçekten ☺️

Hayır tek değilsin, ben en iyisi ara vereyim🤭 Yusra-61 Yusra-61 SevimliKedii SevimliKedii bakın bakın nasıl güldünüz benim gibi değerlendirmeyi söktürücü olarak kullanan arkadaşlarımız var 🙈😄😂🤣😝
LeyLA84db LeyLA84db ben bile safça bişey sorduğuma ikna olmuştum her vücut farklı çalışıyor gerçekten ☺️
Yok kuuzm ben sorduğun soruya gülmedim ki zaten 🥰🤣yapdigin detaylı açıklamaya gülmüştüm 🤣akşam akşam okuyunca istemsizce komigime gitti 🤣yoksa sorduğunda bişey yokdu 😘

X