Canım senin kistlerden dolayı mı lh testin hep kırmızı çıkıyormuş . Gittin mi Dr aİnsallh ben de adetle atarm ya bir de onun icin dogm kontrol hapi veriyorlarmis kac ay
Saol canim cevabın için .rahim arkası ve yanında .Canım miyomla hamile kalan bi sürü insan var yeri önemli tüp çıkışlarında değilse gebeliğe engel değil Bnde de vardı C life kullandım geçti
Doktor yerlerinin riskinden bahsetmedi mi sanki yerleri risksiz gibi geldi banaSaol canim cevabın için .rahim arkası ve yanında .
Yumurtlama sonrası ilişki tutunmayı tehlikeye atar mı kızlar?
İlk muayenede cok kucuk kistlerin var onemsiz dedi sonra klomenden sonra boyle olunca bir de yumurtalklarm agridi birkac gun ben kistlerimi buyuttu die tahmin ediyorm. Refl olacam bugun yarn 3. Gun giderm hem hormon tesyi yapar hem de kiste baktirirm.Canım senin kistlerden dolayı mı lh testin hep kırmızı çıkıyormuş . Gittin mi Dr a
anladım canım tabi 8 haziran üstüden baya geçmiş. ama bekle bakalım daha adet olmadın anladığım kadarıyla. adet olmadığına göre de umut vardırGecti gecti de benm testler birkac defa siliklesti o yuzden kac catlama oldu ben anlamadm ama vucudumda hiseetgm ve testte denk glen 8 haziran onun ustunden de baya gecti degerlendiremdk zaten esim yoktu. Sonrasindakiler catlama kadr silsiklesmedi . Test yaptm cnm negatif o kadr zamanda cikardi illaki
Yok canm uygulamdan cozunurlugu dustu yoksa daha nettiKuzu sanki asıl yumurtlama 2-4 ve 6-7 Haziran gibi olmuş. Diğerleri de koyu ama C kadar değil. iPhone ile mi çektin ne bu kaliteee çok net göstermiş hepsini
Canm ben 31 mayista gittim 3 yumurtan guzel buyumus dedi ama biz pek degerlendiremedik esim catlamadan 2 gun once gitti 2 gun sonra geldiHangi tarihte doktora gitmiştin kuzu? Ya bu kadar koyulaşmaya göre birinden biri tutsun ya inşallah. Sanki umutlandım senin adına.
Bak Canım bende atayım testlerimi gör. Sende bekle bir haftan dolsun bence. Bu ay daha kaç kişi 1 hafta pik görcek bakalım. Şuan için olduk 3 kişiHangi tarihte doktora gitmiştin kuzu? Ya bu kadar koyulaşmaya göre birinden biri tutsun ya inşallah. Sanki umutlandım senin adına.
Cnm sen catlamissin kurtulmussn ben boyle kaldim butun ay koyu koyuBak Canım bende atayım testlerimi gör. Sende bekle bir haftan dolsun bence. Bu ay daha kaç kişi 1 hafta pik görcek bakalım. Şuan için olduk 3 kişisıradaki gelsin
Karmakarışık oldum şuanCnm sen catlamissin kurtulmussn ben boyle kaldim butun ay koyu koyune oldugunu anlamadm
Evet seninde 1 hafta sürmüş, elimde son 1 test kaldı onu da yarın yapcam bakalımBak Canım bende atayım testlerimi gör. Sende bekle bir haftan dolsun bence. Bu ay daha kaç kişi 1 hafta pik görcek bakalım. Şuan için olduk 3 kişisıradaki gelsin
Neden doktora gitmedin şu son günlerde? Belki çatlamaya falan ultrason ile bakıp daha net birşey söylerlerdiCanm ben 31 mayista gittim 3 yumurtan guzel buyumus dedi ama biz pek degerlendiremedik esim catlamadan 2 gun once gitti 2 gun sonra geldisonra bir daha gitti kiz benim bu iki ayim saka gibi gecti
inşallah pozitif olarak sonuçlanır da canım bu bir haftanın güzelliğini almış olurumCnm sen catlamissin kurtulmussn ben boyle kaldim butun ay koyu koyune oldugunu anlamadm
yarın akşamı değerlendircekseniz boşuna testini yapma bence. diğer güne yap canım. zaten çatlamadıysa çarşamba günkü testinde de belli olur. tabi yine de sen bilirsinEvet seninde 1 hafta sürmüş, elimde son 1 test kaldı onu da yarın yapcam bakalım
beynim yandı bu testleri yorumlucam diyeKarmakarışık oldum şuan
Bugünü değerlendirmeyi düşünüyorum ama bir yanımda bugün kalsın yarın yap diyor. Valla bu karmaşıklık insanı çok yoruyoryarın akşamı değerlendircekseniz boşuna testini yapma bence. diğer güne yap canım. zaten çatlamadıysa çarşamba günkü testinde de belli olur. tabi yine de sen bilirsin
gerçekten çok yorucu bu süreçler. bir de üzerine testlerdeki belirsizlikler eklenince daha da yorucu oluyorBugünü değerlendirmeyi düşünüyorum ama bir yanımda bugün kalsın yarın yap diyor. Valla bu karmaşıklık insanı çok yoruyor
Benim geçen ay gittiğim Dr da biraz ilgisizdi. Bu doktorum çok şükür iyi klomenden sonra 2 kez çağırdı yumurta takibine. Doktorların hepsi bir olmuyor malesef ya geçen ay ki doktor sıfır bilgi verdi. reçete verdi şöyle kullan dedi gönderdi halbuki ikiside aynı özel hastanede görev yapıyorDr lar pek yumurta takibi falan yapmak istemiyor galiba ben buggun gittim ben söyledim önümüzdeki ay başlayalım dedi ama pek sallar gibi geldi bana
Sen ne zamn yapacaksn gebelk testi yarin yapsan ya merak ettm kizKarmakarışık oldum şuan