- 28 Haziran 2016
- 3.393
- 2.519
Canm esim yoktu ya degerlendiremedk die ben de uzerine dusmedm acikcasi moralim cok bozulmustu cunkuNeden doktora gitmedin şu son günlerde? Belki çatlamaya falan ultrason ile bakıp daha net birşey söylerlerdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm esim yoktu ya degerlendiremedk die ben de uzerine dusmedm acikcasi moralim cok bozulmustu cunkuNeden doktora gitmedin şu son günlerde? Belki çatlamaya falan ultrason ile bakıp daha net birşey söylerlerdi
Yok bacim ben ilac bilmeyen insanim gecdn aylarda corek otu yapmistm o ayda biraz kizariyordu ama bu ay tavan yapti her kvu yaptgmda "agam bizle egelnir" dediminşallah pozitif olarak sonuçlanır da canım bu bir haftanın güzelliğini almış olurum eğer sende adet olursan sor bkalım doktoruna. büyük ihtimal klomene bağlıcak. ama her klomen kullanan da böyle sürekli pik görmüyor ki.
aa aklıma da bişey geldi sen progestan falan kullanıyo muydun bu ay. progestan kullanımı da ovulasyon testlerinde pik görünmesine sebep oluyor diye söylemişti ebru ceylan. şuan sana yazarken aklıma geldi birden
Sordum gitti buaralar iyi alıştıkBunu sormuş olamazsın
Yani aslında net soramadım yeni sperm tabi ki bişey yapmaz ama pat küt pat küt zarar gelir mi diyemedim adete yakın beraber olunca kanamam erken oluyordu hepBunu sormuş olamazsın
Canım rahimi sıkıştırma olabalir ondan zor hamile kalabilirsin dedi . Yani imkansız demedi zor dedi zaten hayatımda ne kolay olduki dedim içimdenDoktor yerlerinin riskinden bahsetmedi mi sanki yerleri risksiz gibi geldi bana
Bnce miyom için Ebru ablanın masajını yapablrsn C life veya o tarz miyom a karşı bişey kullanablrsn benim 9 mm di büyümeye devam ediyordu ama şükür kayboldu darısı başına canım hoş geçti yine bebek yok ama olsun sağlık açısından kafam rahat en azındanCanım rahimi sıkıştırma olabalir ondan zor hamile kalabilirsin dedi . Yani imkansız demedi zor dedi zaten hayatımda ne kolay olduki dedim içimden
Aaa demek ki çatlayana kadar önerdi sana, ben bugün doktoru aradım ama yoktu yarın yine arayacağımDoktora gittim sabah canım yumurtalarım çatlamış estrofemi bırakmamı söyledi. Salı perşembe değerlendirip regl geçilmesini bekleme aşamasına geçicem inşallah
Hep 20 lerdeydi en son 60 gördüm oda ilaçla demek düştü hemde baya düşmüş canim çıkar gene o zaten bakalim en önemlisi çarşamba günü çıkacakProlaktin düşük çıkmış canım senin ama dediğin gibi ilaçtandır ilacın bitti mi? hamilelikte önemi ne bilmiyorum açıkçası benim reglin 3. günü 15.10 çıkmış
Ay bakalim bemim ne çıkcak hemen hemen seninle aynı herşey inşallah üzmez beniAdet döngümde düzenli 28 27 bazen 29 gün bunun dışına pek çıkmam.lh testide yapıyorum yumurtlamayı catlamayi görüyorum hatta dün yumurtlamayı gördüm bugün çatladı.zaten anlıyorum da kendimi ben artık akıntım dan ateşimden falan.ama gel gelelim amh düşük cikdi vardır bir sebebi mutlaka göreceğiz bakalım neymiş.
Yumurta catladiktan sonrada ilişki öneriyorlar dimi anladığım kadarıyla . Ben erken yumurtluyorum bugün çatladı galiba öyle hissediyorum eşim yoktu bugün değerlendirsem de olma ihtimali var yani . ovu testi aldım ama beceremiyorum benDoktora gittim sabah canım yumurtalarım çatlamış estrofemi bırakmamı söyledi. Salı perşembe değerlendirip regl geçilmesini bekleme aşamasına geçicem inşallah
Ilaç bitti 2 gun oluyor canim 7 günlüktü baya baya düşmüş tsh de şükür dengelendiKuzum Tsh değerin gayet iyi, prolaktin çok düşmüş, ilacı bıraksan mı acaba? En son yüksekti senin
Kız alemsin akşam akşam çok güldürdün beniYani aslında net soramadım yeni sperm tabi ki bişey yapmaz ama pat küt pat küt zarar gelir mi diyemedim adete yakın beraber olunca kanamam erken oluyordu hep
İnşallah canim çok çok güzel çıksın sonuçlarınbakalim bemim ne çıkcak hemen hemen seninle aynı herşey inşallah üzmez beni
Ben bugün yaptım kuzum, buraya da attım. Çok değişik çapraz bi çizgi çıktı şaka gibiSen ne zamn yapacaksn gebelk testi yarin yapsan ya merak ettm kiz
Bende regl bitince 2 aydır ağrı çekiyorum bazen yumurtlama mi dediğim oluyor ama test yapınca olmadığını görmüştüm canim. O ilacı kullanmadığım için bilemicemKızlar bugün regl başlagıncından sonra 7. Gün en erken 28 günde bi regl olurum ama kasıklarımda inanılmaz sancı var acaba geçen ay ki femara nın etkisi devam ediyorda erken yumurtluyor olablrmym
He onu gordm idrar kuramasi gibi o sen duzgun bir test yapBen bugün yaptım kuzum, buraya da attım. Çok değişik çapraz bi çizgi çıktı şaka gibi
Zaten biz bu kadr hesap yaptgmz icin kaybediyorz.matematigimiz biizi kurtarmioBugünü değerlendirmeyi düşünüyorum ama bir yanımda bugün kalsın yarın yap diyor. Valla bu karmaşıklık insanı çok yoruyor
YaaKimsenin başına gelmedi mi benim gecikmem olunca deneme sonrası hemen sökülürdüm demek ki öyle denk geliyormuş, gecikince eşime "hadi" diyordum benKız alemsin akşam akşam çok güldürdün beni
İnşallah güzel haberler alırsınHep 20 lerdeydi en son 60 gördüm oda ilaçla demek düştü hemde baya düşmüş canim çıkar gene o zaten bakalim en önemlisi çarşamba günü çıkacak