Senin çatlamış mıydı?Aaa demek ki çatlayana kadar önerdi sana, ben bugün doktoru aradım ama yoktu yarın yine arayacağım
Adet döngün kaç gün? Mesela benim 33-34 gün.
17-22. Günler arasında t çizgisi koyulaşıyor benimde her qyin 10 11 de olur igne oluyorum bakalim ne olacak
Bu gün baktı çatlamış salı perşembe de değerlendir dedi ama benim bir kaç yumurtam daha vardı onlarda çatlarsa diyede önermiş olabilirYumurta catladiktan sonrada ilişki öneriyorlar dimi anladığım kadarıyla . Ben erken yumurtluyorum bugün çatladı galiba öyle hissediyorumeşim yoktu bugün değerlendirsem de olma ihtimali var yani . ovu testi aldım ama beceremiyorum ben
Sanki yukardaki daha koyu gibiEki Görüntüle 2875072 Eki Görüntüle 2875073 İki test arasında koyuluk farkı var mı sizce?Aralarında 1.5 gün falan var. Bugün baya sol tarafım ağrıdı halaa da ağrıyor. 2 havuç yedim bugün çatlamış olsa bari bugün
Valla kuzu daha 2 hafta önce 58.9 dum, bugün bir tartıldım 61.1 olmuşum şok oldum. İştahım açıldı bu aralar nasıl vericem ofOff evden çıkmadiğim için nasil şişmanlamişim farkında değilim. Nasil kilo vericem simdiii
Ayy çok kötü yaa. Bugün dişari çıkmam gerekti. Göbeğimi nasil kapatacağım bilemedim. Tüm yazlıklarlar da vücudu saracak cinsten. 10 tane bluz değiştirdim. Bende hiç popo yok. Kollarım zayıf. Bacak ve göbeğe yığıyorum tüm kiloyuValla kuzu daha 2 hafta önce 58.9 dum, bugün bir tartıldım 61.1 olmuşum şok oldum. İştahım açıldı bu aralar nasıl vericem of
Benimde basen ve alt göbeğe gidiyor direk kilomAyy çok kötü yaa. Bugün dişari çıkmam gerekti. Göbeğimi nasil kapatacağım bilemedim. Tüm yazlıklarlar da vücudu saracak cinsten. 10 tane bluz değiştirdim. Bende hiç popo yok. Kollarım zayıf. Bacak ve göbeğe yığıyorum tüm kiloyu
Bazı şeyleri sormak gerçekten zor, ama eksik sorunca da yanlış anlaşılabiliyor insanAyni gunmus benimde bugun geldi
Valla senle ne kadar benziyoruz,sormaya cesaret edemediğim sorulargebeliği öğrendikten sonra önermiyorlar çünkü gebeliği öğrenmeden bırakamayiz dimi
Bu işte bir gariplik var. Diğer kizlarinkini görmesem hamissin derdim.
Evet ve çoğunu hatırlıyorum kafam şişmiş uyanıyorum. O yüzden yatmadan hararetli konuşmalara hiiç gerek yok.
Senin çatlamış mıydı?
Benim hamile göbeği gibiBenimde basen ve alt göbeğe gidiyor direk kilomiğrenç bişey
Bi tek benim zannediyodumYaaKimsenin başına gelmedi mi benim gecikmem olunca deneme sonrası hemen sökülürdüm demek ki öyle denk geliyormuş, gecikince eşime "hadi" diyordum ben
Günaydın hayır düşük değil geçen ay bi Arkadaşın 3 lerde çıktı gebeydi yani ben çok inanmıyorum progesteron testine benim 17 lerde çıktı da noldu hamile felan değilim yaniKızlar gunaydin
Adetin 22. Gunu progesteron 9.33 çıktı düşük değil mi?
Döngüm düzenidir 28 gunde 1 olurum bu arada.
Ama sanirim doktorun dediği gibi yumurtalarım az çalışıyor. Ne onerirsiniz,bu durumda olan var mi?
Sanırım Allah ol derse oluyor, bize de nasip etsin anne olmayi insallahGünaydın hayır düşük değil geçen ay bi Arkadaşın 3 lerde çıktı gebeydi yani ben çok inanmıyorum progesteron testine benim 17 lerde çıktı da noldu hamile felan değilim yani
Yumurta kalitesi için prowomen kullanablrsn araştır bak baya iyi geliyormuşSanırım Allah ol derse oluyor, bize de nasip etsin anne olmayi insallah
Benim fsh da yüksek(ilk tahlilde 7.5 iken iki ay klomen içince 10a yukseldi) acaba saglikli,kaliteli yumurtalama olmuyor mu diye düşündüm progesteron 9.33 cikinca hayirlis bakalim
Hayır tek değilsin, ben en iyisi ara vereyimBi tek benim zannediyodumbende oyleyim . Gerci ilk defa gecen ay ie yaramadi
Yok kuuzm ben sorduğun soruya gülmedim ki zatenHayır tek değilsin, ben en iyisi ara vereyimYusra-61 SevimliKedii bakın bakın nasıl güldünüz benim gibi değerlendirmeyi söktürücü olarak kullanan arkadaşlarımız var
LeyLA84db ben bile safça bişey sorduğuma ikna olmuştum her vücut farklı çalışıyor gerçekten