Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Protein agirlikli beslenebilirsin, hergun yumurta peynir ye sut ic,yogurt ye lifli seyler tuket , baklagiller gibi. Hayit tohumu cok iyi diyorlar yani ben bi doktordan dinledim , onun cayini icebilirsin fsh icinde iyi geliyor. Bunlarda yumurta kalitesi iyi faydali.

Yumurta kalitesi için prowomen kullanablrsn araştır bak baya iyi geliyormuş

Kızlar cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin Saglikli beslenmeye daha da dikkat etmeye calisacagim, bide her gün en az 5bin adim hedefim

bunları tükettiğimde bol bol yürüyüş yapılması lazım yoksa prolaktini yükseltiyor bizzat kendim yaşıyorum ben

Bilmiyorum ki doktor yumurta takibi yapmıyor, kistim patladığı için baktığı sırada söyledi yumurta boyutunu
Anladım canım. Ya benim aklıma bişey takıldı bende pko var diye göbeğimde ve sırtımın alt kısmında falan bayağı kullanma var tek tük koyu renkli olmaya başladı. Dün doktora evde lazer yapmak için alet almayı düşünüyorum hamile kaldığımda kullanmam sıkıntı olur mu diye sordum. Kullanabilirsin sıkıntı olmaz dedi. Daha önce araştırdığımda kullanılmasın falan yazılmıştı o kadar inanmışım demekki doktorun kullanılmasında sakınca yok demesine hala inanamıyorum. Napsam başka doktorlara da mı sorsam ki ya kızlar bana bir akıl verin sizin bir bilginiz var mı bu konuda

Ben de sıkıntı olmaz diye duydum canım, orada verilen ışın sadece derinin alt katmanına kadar gidebilecek güçte. Gebe olduğunu fark edersen bırakırsın zaten. Ama şöyle bir durum var, gebelikten dolayı hormonal değişmeler sonucu doğumdan sonra lazer yapılan yer eski haline dönüyormuş. O yüzden bence doğumdan sonra başla

Evet doktorumda doğumdan sonra daha etkili olur dedi. Ama ben artık ağda acısından bıktım ve ağda sıklığım haftada bire düştü Almayı düşündüğüm cihazla en azından ağda pisliği acısı olmaz diye düşünüyorum. 900 bin atımı var gebeliktede kullanmayı düşünüyorum artık vallahi bıktım. Son zamanlarda jilet kullandım doktor kontrolüne giderken. Ağdaya gelecek kadar uzamıyordu çünkü. Doktorum gebelikte lazer kullanma deseydi cımbızla olan epilasyon aletlerinin almayı düşünüyordum

Bende de philips lumea var ama kullanmıyorum, İzmir'de bayağı şık büyük bir güzellik salonunda da arkadaşım hamiş kalınca güzellik merkezi lazer uygulamasını yapmayalım artık demişti ama kesinlikle net bilgim yok hatta hiç bilgim yok ben kendim hiç araştırmadım

Güzelik merkezine üniversite döneminde gittim ama staj falan varken devam edemedim 4 seans gittim o da düzensiz oldu. Orda da hamilelere ve emzirenlere yapmıyorlardı

Kızlar kist olduğunda kahverengi akıntı mı oluyo dün kasıklarım ağrıyodu regl im cumartesi günü bitti ama beyaz kahverengi karışık akıntım oluyo ilk defa başıma geldi böyle bişey doktora da perşembeye randevu bulabildim

Günaydın hayır düşük değil geçen ay bi Arkadaşın 3 lerde çıktı gebeydi yani ben çok inanmıyorum progesteron testine benim 17 lerde çıktı da noldu hamile felan değilim yani
Progesteronu çatlamadan sonra mı baktırmak gerekiyor. Ve üzerinden kaç gün geçtikten sonra baktırabilirim

cnm hemen kötü düşünme adetinden dir belkide yakın zamanda bitmiş bir kaç gün bekle benimde başlarda kahverengi geldi ama sonrasında kanamaya döndü sonra beyaz kahverengi karısık geldi ama senin adetten olabilir

İnşallah öyledir bi de başıma kist çıkmaz umarım valla bilinç altı tepki veriyo burada kim ne yaşıyorsa başıma geliyo sonra ki ay inanılır gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…