Bende kararsız kaldim da bugun randevum var bakalim napcamAaa üzüldüm arkadaşın için. Eşimde de bende de hiç bişey olmadı sadece aşının yeri biraz ağrıyo oda normal ama . Bu arada bizim bütün aile aşı oldu 2. Dozunu tamamlayanlarda var kimsede şükür bişi olmadı
Benim ailemdede olanlar var olup kurtulsam mi acaba sonra sikinti olurmu ya aksam randevum var karar degistirmezsem gidicem asiyaBenimde annem ve ablamlar eniştemler falan 2.dozlarını da oldular, çok şükür bir sıkıntı yok.
Çok kafanı karıştırırsan psikolojik olarak etkilenebilirsin kuzum . Kafanı netleştir iyiceBende kararsız kaldim da bugun randevum var bakalim napcam
Ne guzel farkina varmissin bundan sonra daha moralini yuksek tut . Ben hep biter bitmez yumurta takibi yapiyorumgerci ise yaramiyor bende ama olsunKızlar bu ay anladım ki şuana kadar yanlış günlerde değerlendirme yapıyormuşumbu ay kistim patlamasa hala haberim olmayacaktı doktora gittiğimde adetin 5. günü 14 mm yumurtan var dedi şaşırdım sonra 10. gün 22.2 mm dedi ben ise 13 14. gün çatlama sıvısını yumurtlama başladı sanıp sıvının geldiği gün ya da 1 sonra ki gün başlayıp 1 hafta değerlendiriyordum meğer çatlama olduktan sonra boşuna çabalıyormuşum bugün adetin 12. günü oldu neredeyse çalışmaları bitireceğim normalde yeni başlıyor oluyordum
Canım bu mesajım umut olduğu vallahi bizlereİleri hız 0 olunca direk rapor çıkmadı mı doktordan canım benim bi arkadaşım var şimdi 6 aylık hamile kız da sorun yoktu ama eşinde ileri hız 0 dı fakülte hastanesinde bakılmıştı yaşları da 30 un altında ama hemen rapor çıkardılar tüp bebek yaptılar beraber düşünmeye başlamıştık o şimdi tüp bebekle 6 aylık hamile Bnde öyle bakınıyorum
Bizimkiler sinovac oldular, yan etkisi olmadı ama biontech 2 gün etkiliyormuş biraz. Onu da yengem oldu, üşüme, terleme, ısıtma olmuşBenim ailemdede olanlar var olup kurtulsam mi acaba sonra sikinti olurmu ya aksam randevum var karar degistirmezsem gidicem asiya
Hiç ovu testi kullandınız mı?Kızlar bu ay anladım ki şuana kadar yanlış günlerde değerlendirme yapıyormuşumbu ay kistim patlamasa hala haberim olmayacaktı doktora gittiğimde adetin 5. günü 14 mm yumurtan var dedi şaşırdım sonra 10. gün 22.2 mm dedi ben ise 13 14. gün çatlama sıvısını yumurtlama başladı sanıp sıvının geldiği gün ya da 1 sonra ki gün başlayıp 1 hafta değerlendiriyordum meğer çatlama olduktan sonra boşuna çabalıyormuşum bugün adetin 12. günü oldu neredeyse çalışmaları bitireceğim normalde yeni başlıyor oluyordum
Aklında soru işareti varsa iyi yapmışsın önce doktorunla görüş öyle kararın netleşirKızlar iptal ettim ben asi randevumu asi dan korkmuyorum hamile kalırsam yada gebeliğe engel olursa diye cekiniyorum zaten zor zamanlar geçiriyorum bakalim pazartesi doktora gidicem danışırım korunma gerekiyormu gerekmiyormu diye ne dicekben sinovac olma taraftariyim olursam da onu olcam A R Y A Margee
Çok iyi cvptı tuttum bunuYa hani sperm yolculuğu 12 saat sürüyordu. 2 dakkada o kadar yol alıyorsa 12 saatte marsa ulaşır
Hiç kullanmadım bu ay hayatımda ilk defa yumurta boyutumu duydum, doktor ultrason çıktısı verdi sevesim geldiHiç ovu testi kullandınız mı?
Sinovac olursan ve yurtdisina gidersen karantinaya aliniyosun biontech te yok haberin oldunKızlar iptal ettim ben asi randevumu asi dan korkmuyorum hamile kalırsam yada gebeliğe engel olursa diye cekiniyorum zaten zor zamanlar geçiriyorum bakalim pazartesi doktora gidicem danışırım korunma gerekiyormu gerekmiyormu diye ne dicekben sinovac olma taraftariyim olursam da onu olcam A R Y A Margee
Haklısın bugün YouTubedan bikaç prof dinledim stresim sıfırlandı.Diyor ki "Genelde çevrenizdekilere nasıl hamile kaldın sorusuna verilen cevap kendi kendine oldu şeklindedir, hamilelik vücudun doğal fizyolojik bir sürecidir zorla yapılan bişey değildir.Haftada ortalama 2 3 kere düzenli ilişkisi olan bireylerde doğal olarak gerçekleşir ancak 1 yıldan sonra tamamen düzenli ilişki olduğu halde olmuyorsa araştırmaya gerek duyulmalıdır" demiş. "Kadınlarda doğal bir süreçken erkeklerde durum biraz farklıdır, bana gelen hastalarıma eşlerinize yumurtlama gününüzü asla söylemeyin diye tembihliyorum çünkü erkeklerde stres ve o güne şartlanma nedeniyle kaliteli sperm etkileniyor ileri hız düşüyor, sertleşme ve ereksiyon problemleri bile çıkabiliyor" demiş.Yani kadınlarda yumurta doğuştan beri kaç adet olduğu belli ve stres ya da huzur sayısını artırmıyor ya da azaltmıyor en fazla kalite artıyor ya da bir ay çatlama olmasa diğer ay genelde oluyor ama erkekler bizim gibi konuşup kimseye danışamıyor bence de yumurtlama günlerini söylemek onları daha baskı altında tutuyorNe guzel farkina varmissin bundan sonra daha moralini yuksek tut . Ben hep biter bitmez yumurta takibi yapiyorumgerci ise yaramiyor bende ama olsunkacirma sansin yok iste.
Yumurtlama zamanını belirlemek için çok rahat olur.. bende bu ay gün aşırı yapmaya karar verdim. Bugün âdetin 12 . Günü ve birazdan ovu testi yapacağım buna göre değerlendireceğim tarihler Haziran 17-19-21-23-25 şeklinde olacakHiç kullanmadım bu ay hayatımda ilk defa yumurta boyutumu duydum, doktor ultrason çıktısı verdi sevesim geldiBirde bebek olsa ne olacak kimbilir
Ewet bu doğru ama yumurtlama günleri günaşırı ya da 1 gün arayla sık ilişki oluyo kendi adıma söyliyim eşime yumurtlama dönemim demesem hayatta o kadar ilişki olmazHaklısın bugün YouTubedan bikaç prof dinledim stresim sıfırlandı.Diyor ki "Genelde çevrenizdekilere nasıl hamile kaldın sorusuna verilen cevap kendi kendine oldu şeklindedir, hamilelik vücudun doğal fizyolojik bir sürecidir zorla yapılan bişey değildir.Haftada ortalama 2 3 kere düzenli ilişkisi olan bireylerde doğal olarak gerçekleşir ancak 1 yıldan sonra tamamen düzenli ilişki olduğu halde olmuyorsa araştırmaya gerek duyulmalıdır" demiş. "Kadınlarda doğal bir süreçken erkeklerde durum biraz farklıdır, bana gelen hastalarıma eşlerinize yumurtlama gününüzü asla söylemeyin diye tembihliyorum çünkü erkeklerde stres ve o güne şartlanma nedeniyle kaliteli sperm etkileniyor ileri hız düşüyor, sertleşme ve ereksiyon problemleri bile çıkabiliyor" demiş.Yani kadınlarda yumurta doğuştan beri kaç adet olduğu belli ve stres ya da huzur sayısını artırmıyor ya da azaltmıyor en fazla kalite artıyor ya da bir ay çatlama olmasa diğer ay genelde oluyor ama erkekler bizim gibi konuşup kimseye danışamıyor bence de yumurtlama günlerini söylemek onları daha baskı altında tutuyor
Bu aynı bizEwet bu doğru ama yumurtlama günleri günaşırı ya da 1 gün arayla sık ilişki oluyo kendi adıma söyliyim eşime yumurtlama dönemim demesem hayatta o kadar ilişki olmaz
Kaç günde bir adet oluyorsun peki? Genelde yumurtlama kaçıncı güne denk geliyor?Yumurtlama zamanını belirlemek için çok rahat olur.. bende bu ay gün aşırı yapmaya karar verdim. Bugün âdetin 12 . Günü ve birazdan ovu testi yapacağım buna göre değerlendireceğim tarihler Haziran 17-19-21-23-25 şeklinde olacak