- 7 Kasım 2014
- 6.910
- 10.600
Hiç birşey bana geri adım attıramaz, kendisi gelmeyene kadarYumurtlama günleri kavga etmek neeyyyyy 1 ay beklemek mi yoksa bebişinin babasıyla barışmak mı ?? Tarafını seç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç birşey bana geri adım attıramaz, kendisi gelmeyene kadarYumurtlama günleri kavga etmek neeyyyyy 1 ay beklemek mi yoksa bebişinin babasıyla barışmak mı ?? Tarafını seç
Aynen ya hayatim durmus sanki her seyimi buna gore ayarliyorm ayin kac gununu. Bitti ya catlamayi hissedince testimi yaparm olsa olmasa degrlendirirm. Kafama eserse yaparm tutsa bir iliskiyle de tutuo zaten. Adama kiziyorm o da stres oluyor gerek yok. Allah sabrla duayla nasip etsin insallhCanım birde eş olamama durumu insanı hep böyle yapıyor işte. Bende ilk öyleydim. Sonradan dedim ya sal kendini oldu da ne oldu sankim diyorm. ALLAH onu nasip ettiyse olacaktır. Geçen ay değerlendirmedim ilk üzülecektim derken saldım salla bunda da vardır hayır dedim. Yazdığının her satırı doğru. Akışına bırakmak en iyisi. Ben yarın hem gezmek olsun diye gidiyorum hemde kaynanamı görmedim uzun zamandır bayramda gidemedim ondan gidiyorum. Olursa ne ala olmazsa yapacak bir şey yok sağlık olsun diyorm.
Walla benm esim oyle dio senin suratini cekecegime gonlunu almak daha kolayima gelioSinirlenince ve gerilince aşırı suratsız oluyorum farkındayım
Eşim de hemen hadii smileee biraz gülğmseöeye ihtiyacın var diyor gerçekten çok asabi ve düşman gibi oluyorumWalla benm esim oyle dio senin suratini cekecegime gonlunu almak daha kolayima gelio
Bizim o kadar karışık ki aylardır can hastanesinde oyalandık eşimin dr hemen yarın ameliyat dedi benim dr hayır ameliyat olmasın doğal yolla olur dedi bizimde işimize o geldi galiba ameliyat olmadı eşim. Mayıs ayında oyalandığımızı fark ettik falan temmuz boyu ben izmirde yokum ağustos ta tekrar bütün testleri tahlilleri yaptırıp bi yol haritası çizicez . Eşim maxiper kullanıyor sadece oda 320 ₺ falan bittiğinde almayacak yenisini . Ayy uzun yazdım çenem düştüŞans işi işte. Engellere rağmen başaranlar da var. Piyango bize de vurabilir Tüp bebek benim hep aklımda ama belki ben de 37 yaşıma kadar falan denerim. Yumurta rezervlerin iyi durumda demişti doktor, bu bilgiye istinaden söylüyorum.
Şu an 2 aydır denediğim için henüz nasil yol alacağım ben de bilmiyorum. Siz hız için ne kullaniyorsunuz? Doktor 3 ay sonra gelin dedi mi?
Eğitim danışmanıyım atar yapıp işten ayrılmıştım gönlüme göre bi yer bulamadım sonrada . Hep öyle çalışırken bende diyodum evde otursam diyeMesleğin ne ? Bazen çalışmamak ne güzel diyorum ama ben tam tatminsiz insanım. İşim olur işsizlik hayal ederim. İşim olmasa kesin işim yok diye depreyona girerim
Negatif gördükçe bırakmam kolay olcak isyan edersin bir günAynen ya yani doğru da :) ama bunda çok tuhaf bir şey görmüyorum. Daha yeni deniyoruz. Olmaz desek de bir ümit oluyor işte naapcan yakında ben de birakirim bu kötü alişkanliği :)
Aaa üzüldüm arkadaşın için. Eşimde de bende de hiç bişey olmadı sadece aşının yeri biraz ağrıyo oda normal ama . Bu arada bizim bütün aile aşı oldu 2. Dozunu tamamlayanlarda var kimsede şükür bişi olmadıGünaydın kızlar nasılsınız??? Margee Aşı sonras i varmi sıkıntı dün bi arkadaşım olmuş sonra keşke aşı olmasaydım diye story atmis titreme kusma vs. şikayeti olmuş
Benimde annem ve ablamlar eniştemler falan 2.dozlarını da oldular, çok şükür bir sıkıntı yok.Aaa üzüldüm arkadaşın için. Eşimde de bende de hiç bişey olmadı sadece aşının yeri biraz ağrıyo oda normal ama . Bu arada bizim bütün aile aşı oldu 2. Dozunu tamamlayanlarda var kimsede şükür bişi olmadı
1 saatte yatılmaz ki hele amuda kalkmak ne eziyet etmişiz kendimizeAaaaaa bu ben işte haha ama çoğu kadın doğum doktoru hemen kalkma yat diye tavsiyelerde bulunuyor. Çok da hurafe değil yani,
Anam asilamada bile doktor 10 dakika yatirdi yatirmadi , normalinde 1 saat olur insan1 saatte yatılmaz ki hele amuda kalkmak ne eziyet etmişiz kendimize
İşin açığı ben bu aya kadar 10 15 dk yatıp kalkıyordum.Herkes yazıyor bacaklarımı diktim, amuda kalktım kendimi suçlu hissettim benim yüzümden olmuyor heralde dedim ve bu ay hep en az yarım saat hareketsiz yattım demek ki boşuna kendimi suçlamışım tabi hemen kalkmam yine ama bacaklarımı tavana dikmrdim diye de kendimi suçlamam en azından :)Anam asilamada bile doktor 10 dakika yatirdi yatirmadi , normalinde 1 saat olur insan
Bende bugün 10.30 da asilamami yaptırdım bekleywlim bakalimAnam asilamada bile doktor 10 dakika yatirdi yatirmadi , normalinde 1 saat olur insan
Ayy hadi hayirlisi olsunBende bugün 10.30 da asilamami yaptırdım bekleywlim bakalim
Normali bu bence kuzum annemin hiç bacaklarını dikip yattığını sanmam.Babaannemle yaşamışlar ilk birkaç ay hemen koşup abdest almaya gidermiş ve annem ilk aylarda bana hamile kalmış bağ bahçe işleri hep anneme bakarmış evlendikten sonra adet olmayınca büyükler demiş ki evlenince düzenin şaşar normal demişler ve hamile olduğunu 4. ayda öğrenmiş.Şükür sapasağlamım ama annem onca ağır iş yaparken ben hızlı yürüsem kendimi yavaşlatıyorum ya tutunmazsa diye bence de hemen tüplere ulaşıyordur yoksa bizim ailenin kadınları hep bağ bahçe işleri ile uğraşırlardı hepsininde 3 4 çocuğu var ve hepsi güsul abdestine takık durumda 1 dk durmadan banyoya giderler ve hepsi geniş aile... Ben sabaha kadar bekliyorum yıllardır aile üyeleri hala 2 kişi daha 3 olamadıkYa hani sperm yolculuğu 12 saat sürüyordu. 2 dakkada o kadar yol alıyorsa 12 saatte marsa ulaşır
Benimde doktorum sıkıntı yok biz öneriyoruz dedi.Hamile olamazsam peki, tutunmaya engel olmaz mı? dedim bu şekilde bildirilen bişey yok olabilirsiniz aşınızı dediKizlar kafam karisti benim doktorum bi sure asi olma dedi ama simdi baska biyerde okudum . Gebelik infeksiyon doktoruymus. Bence olun hamileyken covid olmak daha riskli diyor . Yani planliyorsaniz da hamileyseniz de ya da emziriyorsaniz mutlaka vurulun . 2. Asidan sonra da 3 ay beklemeye gerek yok diyor Bi kafa gitti bende. Bu asilamam tutmazsa vurulabilirim ama 2. Doz benim allak bullak ediyor