Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şans işi işte. Engellere rağmen başaranlar da var. Piyango bize de vurabilir Tüp bebek benim hep aklımda ama belki ben de 37 yaşıma kadar falan denerim. Yumurta rezervlerin iyi durumda demişti doktor, bu bilgiye istinaden söylüyorum.
Şu an 2 aydır denediğim için henüz nasil yol alacağım ben de bilmiyorum. Siz hız için ne kullaniyorsunuz? Doktor 3 ay sonra gelin dedi mi?

Eşimle kavga ettim, değerlendirmicem bugün.
Ne hali varsa görsün

Benim hep soldan gelişiyor galiba, sağ hiç ağrımıyor.
Ah ah bu eşler sabah bende bi tartistim sonra barıştık bebek stresi tadilat stresi cooook oldu bu aralar ayyyy benimde soldan agriyo doktora sormak istiyorum inşallah bi cevap bulabilirim sağ tarafta hic his yok sadece bi kac gündür sagda sızlama oluyo oda doktorun verdiği ilaçlar mi etki ediyor demedim değil

Bugün olmaz,bu sefer sen alttan al. Nolcak belki de yapman gereken değişiklik budurhadi görelim seni asilik yapma bugün.
Asla geri adım atan biri değilim eşime karşı, her zaman ki gibi kendisi geldi kuzu kuzu özür diledi.
Bu huyunu seviyorum, haklı da haksız da olsam hep o geliyor.

Neyse gönlümü aldı

Canım birde eş olamama durumu insanı hep böyle yapıyor işte. Bende ilk öyleydim. Sonradan dedim ya sal kendini oldu da ne oldu sankim diyorm. ALLAH onu nasip ettiyse olacaktır. Geçen ay değerlendirmedim ilk üzülecektim derken saldım salla bunda da vardır hayır dedim. Yazdığının her satırı doğru. Akışına bırakmak en iyisi. Ben yarın hem gezmek olsun diye gidiyorum hemde kaynanamı görmedim uzun zamandır bayramda gidemedim ondan gidiyorum. Olursa ne ala olmazsa yapacak bir şey yok sağlık olsun diyorm.

Aaaaaa bu ben işte haha ama çoğu kadın doğum doktoru hemen kalkma yat diye tavsiyelerde bulunuyor. Çok da hurafe değil yani,
Bende yatma olayına inanmıyorum kaç kadın yatıyor da hamilelik planlıyor kk hariç ayak üstü hamile kalanlarda var. Adamın anlattığı her satırı doğru vucut öyle basit birşey değil çok akıllı çoook.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…