Türkiye gi gezdim yurt dışı kaldı hahahaSinovac olursan ve yurtdisina gidersen karantinaya aliniyosun biontech te yok haberin oldunmalum yurtdisina cikip duran bir tayfa olarak bu onemli
Aşı kısırlıkta yapıyor diyorlarİnşallah doğru değildir
Henüz tam belli olmadığı İçin sonuçları ben yaptırmayı düşünmüyorum açıkçasıAşı kısırlıkta yapıyor diyorlar
Yaa ben de aşı olacam diyordum ama böyle şeyler duyunca riske atmayayım dedim. Ama gebelikte covide yakalanırsak risk iki katına çıkıyormuş o da sıkıntı, of iki ucu...Aşı kısırlıkta yapıyor diyorlar
Benim görüştüğüm doktorlarda covid olmak daha tehlikeli hem gebelik öncesi covid olunursa yumurtalıklara spermlere zararı çok dediler . Zaten gebeyken covid olmak çok daha kötüYaa ben de aşı olacam diyordum ama böyle şeyler duyunca riske atmayayım dedim. Ama gebelikte covide yakalanırsak risk iki katına çıkıyormuş o da sıkıntı, of iki ucu...
Evet anlık öfkeleniyorum, konuşmaya gelince bıdı bıdı hiç susmazlar. İşe gelince kaçarlarCanım sen henüz kaybının acısını atlamadığın İçin kendinle savaş halindesin bnce az çok birbirimizi tanıdık burada ama anlık sanki sinirin evet sonuna kadar haklısın Bnde yanımda olup yardımcı olsunlar isterdim senin gibi ama işte herkes bizler gibi ince düşünceli değil malesef üzme kendini kafaya taktıkça soğursun kayınvalidenden en güzeli sineye çekmek
Kesinlikle canım en güzeliEvet anlık öfkeleniyorum, konuşmaya gelince bıdı bıdı hiç susmazlar. İşe gelince kaçarlar
Neyse ki eşim benim hakkımı hiç yemez, yedirtmez. Dün ben biraz söylenince eşim sinirlendi, tavır yaptım konuşmadım yarım saat içinde geldi özür diledi. Yumurtlama dönemindeyim moralimi hiç bozmıcam onlar için.
Çok iyi o zamanÇok sevindimYok canım benim eşimin iyi sonuçları ama henüz nasip olmadı bize de vaktini bekliyo
25-80 arası olması lazımmış canımHanımlar merhaba, adetin 2. Günü E2 değeri kaç olmalı
Benim 86 cikmsiti doktor iyi demiştiHanımlar merhaba, adetin 2. Günü E2 değeri kaç olmalı
Adetin 2. Günü yaptım 268 çıkmış e2 değerim25-80 arası olması lazımmış canım
Tşkler cevabınız için, 268 çokmu yüksek gerçi referans değer ler arasında diyo ama tabi anlayamadım daha dr a göstermedimBenim 86 cikmsiti doktor iyi demişti
Hepsi çok iyi ama e2 çok yüksekmiş ona doktor müdehale eder diye düşünüyorum sanırım o yumurtayı çatlatan hormondu yanlış bilmiyorsamAdetin 2. Günü yaptım 268 çıkmış e2 değerim
Fsh 3.1
Lh 7.27
Tsh 1.64
Prolaktin 23.25 değerlerim nasıl peki e2 kafama takıldı
Çok tşk ederim cevabınız içinHepsi çok iyi ama e2 çok yüksekmiş ona doktor müdehale eder diye düşünüyorum sanırım o yumurtayı çatlatan hormondu yanlış bilmiyorsam
Rica ederim amh baktırdın mı peki canım amhla bağlantılı e2Çok tşk ederim cevabınız için
Login • Instagram burda detaylı anlatılmış bi bak istersenAdetin 2. Günü yaptım 268 çıkmış e2 değerim
Fsh 3.1
Lh 7.27
Tsh 1.64
Prolaktin 23.25 değerlerim nasıl peki e2 kafama takıldı
Çok tşk ederimLogin • Instagram burda detaylı anlatılmış bi bak istersen
Onu istemediRica ederim amh baktırdın mı peki canım amhla bağlantılı e2
Allah Allah önemli olan o aslında yumurta rezervini bakması lazımOnu istemedi