- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
Canım 28 günde bir adet oluyorum. 7 Haziran adet tarihim ve bugün 12. Günüm ben hep erken yumurtluyorumKaç günde bir adet oluyorsun peki? Genelde yumurtlama kaçıncı güne denk geliyor?
Benimde 22-25 arasıydı nisanda 33, mayısta 21, haziranda da 28de oldu. Kafaya çok takmamak lazım ama nasıl? Nisanda acaba hamile miyim dedim ve saati şaşmayan döngüm altüst olduCanım 28 günde bir adet oluyorum. 7 Haziran adet tarihim ve bugün 12. Günüm ben hep erken yumurtluyorummillet 14. Gün diyor ama o zamana benim çoktan iş bitiyor
Ya ben bu ay dediğim gibi önümüzdeki 10 gün boyunca gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum.. eğer yine olmazsa klomen kullanacam önümüzdeki ayBenimde 22-25 arasıydı nisanda 33, mayısta 21, haziranda da 28de oldu. Kafaya çok takmamak lazım ama nasıl? Nisanda acaba hamile miyim dedim ve saati şaşmayan döngüm altüst oldu
Bazılarının maşallahı var tabii ama artık böö geldi bize ilişkiden yumurtlama dönemi bitince bi rahatlık geliyo bizeBu aynı biz
Yumurta boyutuna baktırdım mı hiç canım? Yeteri kadar büyüyorsa klomen çok fazla büyütüp çatlamadan kiste çeviriyor. Yumurta boyutuna bir baktır bakalım, hatta bugünlerde git bakmazsa ağrım var vs de yumurta boyutunu söyler direkYa ben bu ay dediğim gibi önümüzdeki 10 gün boyunca gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum.. eğer yine olmazsa klomen kullanacam önümüzdeki ay
O kadar kızıyorum ki eşime yumurtlamada birliktelik oluyor çatlama günü birliktelik olmuyor bence çatlama önemli olan 2 aydır vakit kaybediyoruz sinir ediyor beniBazılarının maşallahı var tabii ama artık böö geldi bize ilişkiden yumurtlama dönemi bitince bi rahatlık geliyo bize
Canım bu ay 3 gün erken yumurtladım ben acaba 3 gün erken mi regl olucam yaniBazılarının maşallahı var tabii ama artık böö geldi bize ilişkiden yumurtlama dönemi bitince bi rahatlık geliyo bize
Bence hiç öyle düşünüp stres yapma spermeler 72 saate kadar yaşayabiliyo bide inan bana olacağı varsa tek ilişkide bile oluyoO kadar kızıyorum ki eşime yumurtlamada birliktelik oluyor çatlama günü birliktelik olmuyor bence çatlama önemli olan 2 aydır vakit kaybediyoruz sinir ediyor beni
BencedeBence hiç öyle düşünüp stres yapma spermeler 72 saate kadar yaşayabiliyo bide inan bana olacağı varsa tek ilişkide bile oluyo
Çatlama olmadan hamilelik olmaz ki bende yeni öğrendim benim yumuşlar çatlamadığı için kiste çeviriyor mesela hepO kadar kızıyorum ki eşime yumurtlamada birliktelik oluyor çatlama günü birliktelik olmuyor bence çatlama önemli olan 2 aydır vakit kaybediyoruz sinir ediyor beni
Bugun 14. günüm 11. gün test yaptım negatif çıktı yarın regl olmam lazım inşallah olmam yaBence hiç öyle düşünüp stres yapma spermeler 72 saate kadar yaşayabiliyo bide inan bana olacağı varsa tek ilişkide bile oluyo
Çok sevindimCanım bu mesajım umut olduğu vallahi bizleresizin de mi ileri hız 0?
İnşallah benide etiketlersinde bebek müjdeni verirsinBugun 14. günüm 11. gün test yaptım negatif çıktı yarın regl olmam lazım inşallah olmam ya(
Bende yeni yeni öğreniyorum ama sanırım yumurtlama gününe göre hesaplamak lazım erken olacaksın diye düşünüyorumCanım bu ay 3 gün erken yumurtladım ben acaba 3 gün erken mi regl olucam yani
Yoksa yine normal tarihime göre mi olucam
Yok hiç yakın zamanda gitmedim, zaten klomen kullansam mutlaka doktora kontrolünde kullanirim catlatma iğnesi falan da vurulması gerekiyor yaYumurta boyutuna baktırdım mı hiç canım? Yeteri kadar büyüyorsa klomen çok fazla büyütüp çatlamadan kiste çeviriyor. Yumurta boyutuna bir baktır bakalım, hatta bugünlerde git bakmazsa ağrım var vs de yumurta boyutunu söyler direk
Canım evet haklısın ama yine de büyüktür sen alttan al akıl edememiş olabilir zaten görümcenden özrünü dilemiş biraz fazla dinlenirsin geçer yorgunluğun ama kalpler kırılırsa hep akılda kalır zaten görümcen iletir annesine sen aranı bozmaKızlar size birşey sorucam, siz olsanız napardınız?
Benim kalabalık bir grup misafirim vardı, yaklaşık 20 kişi kadar.
4+1 odalı, 230 metrekare büyük bir evin var, kv ve bekar 2 görümcem arkamdaki sokakta oturuyorlar, gelip hiç yardım etmediler temizliğe vs. Kayınvalidem 1 çeşit ikram yaptı, 1 çeşitte hazır almıştı. Öğlen biri aracılığıyla gönderdi onları, misafirler geldi yedi içti topladım. Kv tek başına saat 3.30 gibi geldi, alındım biraz hani hiç gelip yrdmcı olmadılar diye. 5 gibi misafirlerim kalktı, tabi ev baya baya dağıldı. Misafirler gider gitmez kv kalktı bende gideyim akşam kız kardeşimle açık hava bir yerde planımız var oraya gidecem dedi ve gitti O planı da o gün içinde yapmışlardı, yani benim misafir planımdan önce değil. Misafirimiz olduğu gün öğlen yapmışlar. Hiç demedi bu kıza yardım edeyim evi beraber toplayalım vs. Bende sinirlendim, eşime söyledim. Eşim beni haklı buldu, zaten ona da kızmıştı niye bu saate kadar gitmedin halâ diye.
Sizce tavrını koymalı mıyım? Üzüldüğümü, bozulduğumu kendisine belirtmeli miyim? Görümceme söyledim, hiç yardmcı olmadınız vs diye o da haklısın düşünemedim keşke sen direk beni çağırsaydın dedi alttan aldı, seni tatlı yemeye götürecem affet vs diye gönlümü almaya çalıştı ama en çok kv ye çok sinirlendim.
Annem yrdm etti hep o da 60 yaş üstü, gerçekten merhamet çok önemli birşey. Geldi ikramlarımı hazırladı, toplamama yardım etti.
Çok kırıldım, babamı kaybettikten sonra herşeyi biraz daha alttan almaya çalışıyorum daha sakin bi insan oldum gibi ama biri beni kırınca da sanki öfkem yükseliyor ve o kişiye patlamak istiyorum.Canım evet haklısın ama yine de büyüktür sen alttan al akıl edememiş olabilir zaten görümcenden özrünü dilemiş biraz fazla dinlenirsin geçer yorgunluğun ama kalpler kırılırsa hep akılda kalır zaten görümcen iletir annesine sen aranı bozma
Canım sen henüz kaybının acısını atlamadığın İçin kendinle savaş halindesin bnce az çok birbirimizi tanıdık burada ama anlık sanki sinirin evet sonuna kadar haklısın Bnde yanımda olup yardımcı olsunlar isterdim senin gibi ama işte herkes bizler gibi ince düşünceli değil malesef üzme kendini kafaya taktıkça soğursun kayınvalidenden en güzeli sineye çekmekÇok kırıldım, babamı kaybettikten sonra herşeyi biraz daha alttan almaya çalışıyorum daha sakin bi insan oldum gibi ama biri beni kırınca da sanki öfkem yükseliyor ve o kişiye patlamak istiyorum.
Ben de günaşırı devam ediyorum canım. HayırlısıYumurtlama zamanını belirlemek için çok rahat olur.. bende bu ay gün aşırı yapmaya karar verdim. Bugün âdetin 12 . Günü ve birazdan ovu testi yapacağım buna göre değerlendireceğim tarihler Haziran 17-19-21-23-25 şeklinde olacak
Canım aslında beklentiye göre değişir bu. Mesela sen onlara misafir geleceği zaman erkenden gidip yardım edip ikramlıklar hazırlayıp evini temizliyorsan, onların da sana gelmesini yardım etmesini bekleyebilirsin ama yine de yardım etmediler diye surat yapmam, çünkü benim evim benim misafirim.Kızlar size birşey sorucam, siz olsanız napardınız?
Benim kalabalık bir grup misafirim vardı, yaklaşık 20 kişi kadar.
4+1 odalı, 230 metrekare büyük bir evin var, kv ve bekar 2 görümcem arkamdaki sokakta oturuyorlar, gelip hiç yardım etmediler temizliğe vs. Kayınvalidem 1 çeşit ikram yaptı, 1 çeşitte hazır almıştı. Öğlen biri aracılığıyla gönderdi onları, misafirler geldi yedi içti topladım. Kv tek başına saat 3.30 gibi geldi, alındım biraz hani hiç gelip yrdmcı olmadılar diye. 5 gibi misafirlerim kalktı, tabi ev baya baya dağıldı. Misafirler gider gitmez kv kalktı bende gideyim akşam kız kardeşimle açık hava bir yerde planımız var oraya gidecem dedi ve gitti O planı da o gün içinde yapmışlardı, yani benim misafir planımdan önce değil. Misafirimiz olduğu gün öğlen yapmışlar. Hiç demedi bu kıza yardım edeyim evi beraber toplayalım vs. Bende sinirlendim, eşime söyledim. Eşim beni haklı buldu, zaten ona da kızmıştı niye bu saate kadar gitmedin halâ diye.
Sizce tavrını koymalı mıyım? Üzüldüğümü, bozulduğumu kendisine belirtmeli miyim? Görümceme söyledim, hiç yardmcı olmadınız vs diye o da haklısın düşünemedim keşke sen direk beni çağırsaydın dedi alttan aldı, seni tatlı yemeye götürecem affet vs diye gönlümü almaya çalıştı ama en çok kv ye çok sinirlendim.
Annem yrdm etti hep o da 60 yaş üstü, gerçekten merhamet çok önemli birşey. Geldi ikramlarımı hazırladı, toplamama yardım etti.