Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Canım Doğum günün kutlu olsunn..
eşinle olacak bebişlerinle ve sevdiklerinle geçireceğinn güzell günlerin olsunn.
bu çiçeklerde sana cnm
bebeksiz geçireceğin son doğum günün olsunn inş.:26::26::26:
MUTLUUUUU YILLARRRRRRRR

merhaba banada sabır etmek gerekiyor dedi perşembe kontrolüm var bakalım inşallah hayırlı habarlerle gelirim

günaydın anne adayları menac doğum günün kutlu olsun çok güzel bir günde doğmuşsun inşallah sene 23 nisan ı bebeginle kutlarsın kızlar bir şey soracam ben lucrin 150 ilk kullanıyorum çok yakıyo igne sizdede böyle oluyor muu

Dogum gunun kutlu olsun ogretmenım nıce mutlu bol bebişli senelere inşallahhh :)

Doğum günümü kutlayan iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarım ve diğer yol arkadaşlarım rabbim guzel gonlunuzu mutluluğa bogsun bu yil bebeklerimizin doğumgünunu kutlamayi nasip etsin :)))))

Canım hoş geldin doktor dönüşü hemen ekleyecegim

belırtı aramayın dıyeceksınız ama hıc mı olmaz ya ((

Doğum günümü kutlayan iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarım ve diğer yol arkadaşlarım rabbim guzel gonlunuzu mutluluğa bogsun bu yil bebeklerimizin doğumgünunu kutlamayi nasip etsin :)))))

mutlu, güzel yıllar canım

Arkadaşlarım hastanedeyım sonunda kan verdım sonuclarımı beklıyorum dualrınıza ıhtıyacınm var...

Arkadaşlarım hastanedeyım sonunda kan verdım sonuclarımı beklıyorum dualrınıza ıhtıyacınm var...

Güzel haberler vermeni bekliyoruzz:)) Nasıl heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum geçmek bilmez son saatler...
Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallahhhhhhh

Merhaba kizlar...MENACCC im dogum gunun kutlu olsun.Guzel haberlerle gel insallah...YENI KATILAN arkadaslar hosgeldiniz tedavileriniz hayirli olsun...MAKAY canim galiba uzun protokol tedavin benim de oyle olcak kismetse Rabbim hepimize bebislerimizi nasip etsin...UCANFASULYE az kaldi canim sonuca insallah guzel haberler verirsin...

Günaydın kızlar. Çok baş ağrım var. Dr gonal f yapar dedi. Gonal f kullanırken başı ağrıyan oldu mu

Menac canım doğum günün kutlu olsun. Ucanfasulyem evet sen de demişsin belirti arama. Ben 3 kez hamile kaldım ve adet geçtikten sonra belirti basladi

günaydın kızlar ya bu yumurtaların kaç cm olması gerekiyor. konuya lup diye girdim ama

tüp bebek tedasine başladım purogen 900 ml 200ml dozda 4 gün vuruldum. arkasından 300 ml verdi onuda 200 ml dozda vuruldum. sağ yumurtalar 13 sol yumurtalar 12 cm olmuş. yine 300 ml verdi dozu 150 ye düşürdük. bugün yine gidicem. he birde yumurtaların şekli bir olsun diye ayrıca iğne verdi. morfin kolik olucam yakında :18: kaç cm olması lazımki.

Güzel haberler vermeni bekliyoruzz:)) Nasıl heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum geçmek bilmez son saatler...
Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallahhhhhhh

amın canım cok tesekkur ederım heyecanla karısık tuhaf hısler ıcerısındeyım ne oldugunu ben bıle anlamıs degılım karnıma agrılar gırıyor sadece :) allah hemımızın gonlune gore versın ınsallahhhhhh

Menac canım doğum günün kutlu olsun. Ucanfasulyem evet sen de demişsin belirti arama. Ben 3 kez hamile kaldım ve adet geçtikten sonra belirti basladi

Kendim kasindim.ve biraz once tuvalete girdiğimde pecetede pembemsi bi lekelenme gordum.afedersiniz bi daha sildim yine var. O jel beyaz bi akintiyla geldi disari, arkasindan da pembe renk. Neye yoracagimi bilemedim ( yatıyorum.

Son düzenleme:
Kendim kasindim.ve biraz once tuvalete girdiğimde pecetede pembemsi bi lekelenme gordum.afedersiniz bi daha sildim yine var. O jel beyaz bi akintiyla geldi disari, arkasindan da pembe renk. Neye yoracagimi bilemedim ( yatıyorum.

cnm sıkma canını herzaman ıyıye yor yasamadım ama cok duydum ben o pembe akıntının yerlestıgıne ısaret oldugunu sen sadece dua et ve yat dınlen ıns senden hayırlı guzel haberler alıcaz

cnm sıkma canını herzaman ıyıye yor yasamadım ama cok duydum ben o pembe akıntının yerlestıgıne ısaret oldugunu sen sadece dua et ve yat dınlen ıns senden hayırlı guzel haberler alıcaz

Yerlesiyor diye dusunmek istiyorum ins.oyledir. senin de hormon degerin yuksek cikmis.uzulme.ben ne cektim o e2 den. Asilama doneminde igne yedim tam tedavinin sonuna geldik asilama olacakken e2 tavan yapmisti.o kadar igne yaptm hormon yedim ona mi yanayim.igne parasina mi yanayim.yoksa bi ayin heba olmasina mi. Ama sen en azindan igneye baslamadan öğrendin. Sanslisin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…