Yerlesiyor diye dusunmek istiyorum ins.oyledir. senin de hormon degerin yuksek cikmis.uzulme.ben ne cektim o e2 den. Asilama doneminde igne yedim tam tedavinin sonuna geldik asilama olacakken e2 tavan yapmisti.o kadar igne yaptm hormon yedim ona mi yanayim.igne parasina mi yanayim.yoksa bi ayin heba olmasina mi. Ama sen en azindan igneye baslamadan öğrendin. Sanslisin canım.
Yerlesiyor diye dusunmek istiyorum ins.oyledir. senin de hormon degerin yuksek cikmis.uzulme.ben ne cektim o e2 den. Asilama doneminde igne yedim tam tedavinin sonuna geldik asilama olacakken e2 tavan yapmisti.o kadar igne yaptm hormon yedim ona mi yanayim.igne parasina mi yanayim.yoksa bi ayin heba olmasina mi. Ama sen en azindan igneye baslamadan öğrendin. Sanslisin canım.
Günaydın kızlar. Çok baş ağrım var. Dr gonal f yapar dedi. Gonal f kullanırken başı ağrıyan oldu mu
malesef kızlar e2 hormonum yuksek cıktı cok moralım bozuk tesavım bır ay daha ertelendı dogum kontrl verdı nasıl gecıcek bu zaman cok canım sıkkın
Günaydın kızlar. Çok baş ağrım var. Dr gonal f yapar dedi. Gonal f kullanırken başı ağrıyan oldu mu
kendim kasindim.ve biraz once tuvalete girdiğimde pecetede pembemsi bi lekelenme gordum.afedersiniz bi daha sildim yine var. O jel beyaz bi akintiyla geldi disari, arkasindan da pembe renk. Neye yoracagimi bilemedim( yatıyorum.
canım bende ganal f ye başladım günlük 150 ml bakalım hakkımızda hayırlısı.senin kaçıncı günün?
kıslar bende bugün tüp bebek için ilk iğnemi vuruldum.bundan sonrası artık nasip kısmet. Varsa nasibimde rabbim ol derse olacak inşallah.ol demezse varsa var daha demektir.bu tedavilerimizin sonucunda rabbim hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
kıslar bende bugün tüp bebek için ilk iğnemi vuruldum.bundan sonrası artık nasip kısmet. varsa nasibimde rabbim ol derse olacak inşallah.ol demezse varsa var daha demektir.bu tedavilerimizin sonucunda rabbim hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Canım ne olur üzme kendini
geçen sene benim tedavim 3 ay peş peşe ertelendi..bende üzüldüm ama doktorum böyle devam edersek güzel sonuç
alamayız demişti doktorun yanında gözlerim dolmuştu hemendoğum kontrol hapı verdi bende o zaman demiştim nasıl geçicek 1 ay diye ama çabucak geçti bi bakmışım transfer zamanım gelmişti.. senin içinde bi bakmışsın zaman çabucak geçmiş cnm üzülme vardır bundada bi hayır belki diğer ay herşeyy .çokk daaha iyi olucak senin için..bu ay senin ayın değil demekkii.Hakkınızda hayırlısı olsun cnmm..
merhaba benim bu gün yedinci günüm olacak gonal f 150 menegon 2 toz bir su bir lucrin 150 inşallah bu kez hayırlı haberler hamileyim haberlerini verek nasip olur
Kızlarr bende inşallah bi kaç gün içinde size güzel haberler vericemm..rabbim nasip ederse..
süpriz olsunn ama
Doğum günümü kutlayan iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarım ve diğer yol arkadaşlarım rabbim guzel gonlunuzu mutluluğa bogsun bu yil bebeklerimizin doğumgünunu kutlamayi nasip etsin :)))))
Kızlarr bende inşallah bi kaç gün içinde size güzel haberler vericemm..rabbim nasip ederse..
süpriz olsunn ama