Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

hayırlı olsun kuzum. sonu tatlı tatlı bebiş olsun
hoş geldin tatlım. inşallah sorun çıkmaz tez zamanda başlarsın tedaviye
çooook sağol canım benim. gerçekten tedavi başlayınca insan çook mutlu oluyormuş inşallah tedavilerimizin sonları da güzel olur

Kızlar histereskopiden sonra doktorlar bir adet dönemi geçtikten sonra mı başlıyorlar tüp bebeğe..ben histereskopi oldum 3 hafta sonra adet olmuş olacağım ve başlayacağız ama...

bende geçen ay histereskopi oldum üzerinden bir adet geçirmemi bir sonrakinde başlıcamızı söyledi doktor. histerskopinin durumuna bağlı bu mesela bende perde olduğu için yapıldı biraz büyük kesik olmuş,kimisine nedensiz infertilite olduğunda da yapılabiliyo histereskopi belki o zaman çok beklemek gerekmiyodur,seninki de daha basit bir durumsa bekleme gereği duymamıştır doktorun.hayırlısı olsun şimdiden

evet canım benim ki küçük bir operasyondu sadece tutunmayı artırmak için..çok küçük bir parça almış doktor patolojiye bile göndermedi..sadece içerisi yıkanmış temizlenmiş oldu..mart ayında aşılamam vardı tutmadı..nisanda histeroskopi mayısdada tüp bebek diye kararlaştırmıştık..bende sabırsızlıkla adet olacağım günü beklerken acaba doktor vazgeçip bir ay daha bekletirmi diyede kurt düştü içime yani..hayırlısı artık..

23 Nisan bayraminiz kutlu olsun...Insallah bidaki 23 nisana bebislerimizle merhaba deriz...

23 nısan ulusal egemenlık ve cocuk bayramımız kutlu olsun arkadaslar..

ınsallah bebıslerımıze de kavusuruzda bundan sonrakı hayatımızda dahada anlam kazanır bayramımız...

Ogretmenim nasilsin nasi geciyo 23 nisan.Yarin dogum gunun dimi bide kontrolun vardi.Iyiki dogdun canim nice yaslara insallah doktordan guzel haberlerle gelirsin...

23 nısan ulusal egemenlık ve cocuk bayramımız kutlu olsun arkadaslar..

ınsallah bebıslerımıze de kavusuruzda bundan sonrakı hayatımızda dahada anlam kazanır bayramımız...

Insallah canim.Ne guzel dilekler bunlar.Ne tatli olur bebisi cicili bicili giydirip o heyecani ve mutlulugu yasamak...Allahim isteyen dileyen herkese nasip etsin ...

Insallah canim.Ne guzel dilekler bunlar.Ne tatli olur bebisi cicili bicili giydirip o heyecani ve mutlulugu yasamak...Allahim isteyen dileyen herkese nasip etsin ...

amiiinnnnnnnnn canım... rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsüüüüün inşallah....bizlerde yasayalım inşallah bebiş sevgisini...

Kızlar histereskopiden sonra doktorlar bir adet dönemi geçtikten sonra mı başlıyorlar tüp bebeğe..ben histereskopi oldum 3 hafta sonra adet olmuş olacağım ve başlayacağız ama...

canım bnm doktorum öle karar aldı bencede en doğrusu bu sağlık mezunuyum az cok anlıorum rahmin en az 1 ay dinlenmesi lazım

Ogretmenim nasilsin nasi geciyo 23 nisan.Yarin dogum gunun dimi bide kontrolun vardi.Iyiki dogdun canim nice yaslara insallah doktordan guzel haberlerle gelirsin...

Iyiydi çocuklarla bayramlastik ve dondum. Kiz kardeşim geldi sabah Bulgaristan'dan bana bakacak eger transferim olursa. Tesekkur ederim güzel dileklerin için sevgili dunurum öptüm çok:))))
Sen nasilsin bakim

Son düzenleme:
Iyiydi çocuklarla bayramlastik ve dondum. Kiz kardeşim geldi sabah Bulgaristan'dan bana bakacak eger transferim olursa. Tesekkur ederim güzel dileklerin için sevgili dunurum öptüm çok:))))
Sen nasilsin bakim

Iyiyim canim bugun temizlik yaptim arkadasla onun bebisleriyle dolastik biraz.Hayirlisi ile bide ben baslasam tedaviye ama daha zaman var..Bu hafta sonu adet olurum adetin 18.gunu baslicak hayirlisi bakalim.. .

Merhaba kizlar nasilsiniz...listemizde İLAYDA arkadasamizin bugun test gunu yaziyor bilgisi olan varmi sonuc ne merak ettim?

Iyiyim canim bugun temizlik yaptim arkadasla onun bebisleriyle dolastik biraz.Hayirlisi ile bide ben baslasam tedaviye ama daha zaman var..Bu hafta sonu adet olurum adetin 18.gunu baslicak hayirlisi bakalim.. .

Günler geçmiyor gibi görünse de geçiyor be gülüm inşallah başladığını da güzel haberler verdiğini de göreceğiz :)) yarın Büyük gün benim için inşallah güzel haberlerle gelirim :))

Kızlar ilayda arkadaşımızın sonucu negatif başka topige yazmış ( çok üzüldüm rabbim en kisa zamanda mucizesini gonderir umarım

Kızlar ilayda arkadaşımızın sonucu negatif başka topige yazmış ( çok üzüldüm rabbim en kisa zamanda mucizesini gonderir umarım

Canim yaa cok uzucu bi durum Allahim insallah arkadasimizin yuzunu en kisa zamanda guldursun....

Insallah canim cok istiyorum soyle bebegimin kokusunu icime cekmeyi.Rabbim hepimize nasip etsin.Inan arkadasim guzel dusun guzel olsun hersey yolunda gidecek insallah...burdan guzel haberler vercen bana tamammi..

merhaba menac listeye benide eklersen sevinirim
yaşım 31,
neden :sperm hareketsizliği,
1. deneme,
merkez:anatolia
tedaviye henüz başlanmadı yalnız perşembe günü doktor randevum var ve çok heyecanlıyım inş. hepiniz güzel sonuçlar alırsınız içinde bende :)ilk muayenede sanırım ultrason ve kan tetkikleri ister bu ay adetimle başlarım diye ümit ediyorum.

hoşgeldın kartela, tedavın hayırlı sonuclansın ınş
ılk sayfada bızım lıstemız var, orada bılgılerımız yazıyor. sen de yazarsan bılgılerını menac arkadaşım ekler.[/QUOTE]

çok teşekkür ederim UcanFasulye inş. bu arada bilgilerimi yazdım yönlendirdiğin içinde ayrıca teşekkürler:)

hoş geldin tatlım. inşallah sorun çıkmaz tez zamanda başlarsın tedaviye

teşekkür ederim orkide .inşallah sorun çıkmaz bende güzel şeyler paylaşabilirim.

Hayırlı olsun kızlar tedavileriniz ..sonu bebişli olsun inşallahhhh

Ahhhh cnm ya bende üzüldüm dün umutun sayfasına baktım ama göremedim,merakta ediyodumm..
Rabbim inşallah ummadığı anda gönderir mucizesini.:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…