hayırlı olsun kuzum. sonu tatlı tatlı bebiş olsunArkadaslar merhaba
Bugunku randevumda uzun bir bekleyisten sonra dr la gorustum.
Bu ayki adetin ikinci gunu tedaviye basliyacagiz dedi.
ve ben bugun yarin adetimi bekliyordum ve saka gibi bu aksam adet oldum.
Kismetse carsamba sabahi ignelere basliycam.
kisa protokol uygulanacak sanirim.
Kac gun suruyor arkadaslar
Bann hep adetin 21. Gunu lucrinle uzun protokol uygulandi.
hoş geldin tatlım. inşallah sorun çıkmaz tez zamanda başlarsın tedaviyeArkadaşlar merhaba öncelikle bu sitedeki herkesin dilekleri ve duaları kabul olur inşallah, çok uzun zamandan beri bu siteyi takip ediyorum ama üye olmak bugüne kısmetmiş bende aynı kaderi paylaşanlardanım bir aşılama yapıldı ne yazık ki olumsuz sonuçlandı ve bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah. perşembe günü doktordan randevu aldım kontrollerde bir sorun çıkmaz umarım bir an önce bende başlayabilirim bu sürece .
çooook sağol canım benim. gerçekten tedavi başlayınca insan çook mutlu oluyormuşmerhaba canım, hoşgeldın. histeroskopı olmuşsun gecmış olsun canım.
doktorum keşke 2 tane embrıyo koydugumda bırısı tutacak bırısı tutmayacak dense de 2 tane koysam dedı, kesınlıkle ıkız gebelık ıstemıyor. riskı kaldıramayacagımı düşündü. yaşın genc bir tane koyacagım dedı. Biz de üstelemedık,siz nasıl uygun görürsenın dedık. O da haklı, önce anne sağlıgını düşünmek gerek.
dondurma işlemı de olmadı. 13 tane yumurta döllendı ama dondurulmuşta şansın bıraz daha düşük oldugunu elındekı yumurtaların da çözuldukten sonra da iyi kalıtede olmayabılme ıhtımalı oldugunu soyledı. şansınız azalabılır dedı. Allahtan paragöz davranıp donduralım demedı. Her işte bı hayır vardır.
cınsıyetını embrıyologun bıldıgını düşünüyorum ama o konuda da en ufak bırsey sormadım. Allah ne yazdıysa o olsun ıstıyorum.
cinsiyet secebılırsın ama ben de yasak dıye bılıyorum. Çok soru sordum gıbı şeyler deme canım, her zaman bıldıgım kadarını cevaplarım. burada bunun ıcın varız
feryal, orkide sizin adınıza sevındım, tedavılerın başlaması da ınsanı nasıl sevındırıyor degıl mı?
güzel güzel haberlerınızı duyalım ınş.
hoşgeldın kartela, tedavın hayırlı sonuclansın ınş
ılk sayfada bızım lıstemız var, orada bılgılerımız yazıyor. sen de yazarsan bılgılerını menac arkadaşım ekler.
Kızlar histereskopiden sonra doktorlar bir adet dönemi geçtikten sonra mı başlıyorlar tüp bebeğe..ben histereskopi oldum 3 hafta sonra adet olmuş olacağım ve başlayacağız ama...
bende geçen ay histereskopi oldum üzerinden bir adet geçirmemi bir sonrakinde başlıcamızı söyledi doktor. histerskopinin durumuna bağlı bu mesela bende perde olduğu için yapıldı biraz büyük kesik olmuş,kimisine nedensiz infertilite olduğunda da yapılabiliyo histereskopi belki o zaman çok beklemek gerekmiyodur,seninki de daha basit bir durumsa bekleme gereği duymamıştır doktorun.hayırlısı olsun şimdiden
23 nısan ulusal egemenlık ve cocuk bayramımız kutlu olsun arkadaslar..
ınsallah bebıslerımıze de kavusuruzda bundan sonrakı hayatımızda dahada anlam kazanır bayramımız...
Insallah canim.Ne guzel dilekler bunlar.Ne tatli olur bebisi cicili bicili giydirip o heyecani ve mutlulugu yasamak...Allahim isteyen dileyen herkese nasip etsin ...
Kızlar histereskopiden sonra doktorlar bir adet dönemi geçtikten sonra mı başlıyorlar tüp bebeğe..ben histereskopi oldum 3 hafta sonra adet olmuş olacağım ve başlayacağız ama...
Ogretmenim nasilsin nasi geciyo 23 nisan.Yarin dogum gunun dimi bide kontrolun vardi.Iyiki dogdun canim nice yaslara insallah doktordan guzel haberlerle gelirsin...
Iyiydi çocuklarla bayramlastik ve dondum. Kiz kardeşim geldi sabah Bulgaristan'dan bana bakacak eger transferim olursa. Tesekkur ederim güzel dileklerin için sevgili dunurum öptüm çok:))))
Sen nasilsin bakim
Iyiyim canim bugun temizlik yaptim arkadasla onun bebisleriyle dolastik biraz.Hayirlisi ile bide ben baslasam tedaviye ama daha zaman var..Bu hafta sonu adet olurum adetin 18.gunu baslicak hayirlisi bakalim.. .
Kızlar ilayda arkadaşımızın sonucu negatif başka topige yazmış( çok üzüldüm rabbim en kisa zamanda mucizesini gonderir umarım
Günler geçmiyor gibi görünse de geçiyor be gülüm inşallah başladığını da güzel haberler verdiğini de göreceğiz :)) yarın Büyük gün benim için inşallah güzel haberlerle gelirim :))
Arkadaslar merhaba
Bugunku randevumda uzun bir bekleyisten sonra dr la gorustum.
Bu ayki adetin ikinci gunu tedaviye basliyacagiz dedi.
ve ben bugun yarin adetimi bekliyordum ve saka gibi bu aksam adet oldum.
Kismetse carsamba sabahi ignelere basliycam.
kisa protokol uygulanacak sanirim.
Kac gun suruyor arkadaslar
Bann hep adetin 21. Gunu lucrinle uzun protokol uygulandi.
Arkadaşlar merhaba öncelikle bu sitedeki herkesin dilekleri ve duaları kabul olur inşallah, çok uzun zamandan beri bu siteyi takip ediyorum ama üye olmak bugüne kısmetmiş bende aynı kaderi paylaşanlardanım bir aşılama yapıldı ne yazık ki olumsuz sonuçlandı ve bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah. perşembe günü doktordan randevu aldım kontrollerde bir sorun çıkmaz umarım bir an önce bende başlayabilirim bu sürece .
Kızlar ilayda arkadaşımızın sonucu negatif başka topige yazmış( çok üzüldüm rabbim en kisa zamanda mucizesini gonderir umarım