merhaba canım, hoşgeldın. histeroskopı olmuşsun gecmış olsun canım.
doktorum keşke 2 tane embrıyo koydugumda bırısı tutacak bırısı tutmayacak dense de 2 tane koysam dedı, kesınlıkle ıkız gebelık ıstemıyor. riskı kaldıramayacagımı düşündü. yaşın genc bir tane koyacagım dedı. Biz de üstelemedık,siz nasıl uygun görürsenın dedık. O da haklı, önce anne sağlıgını düşünmek gerek.
dondurma işlemı de olmadı. 13 tane yumurta döllendı ama dondurulmuşta şansın bıraz daha düşük oldugunu elındekı yumurtaların da çözuldukten sonra da iyi kalıtede olmayabılme ıhtımalı oldugunu soyledı. şansınız azalabılır dedı. Allahtan paragöz davranıp donduralım demedı. Her işte bı hayır vardır.
cınsıyetını embrıyologun bıldıgını düşünüyorum ama o konuda da en ufak bırsey sormadım. Allah ne yazdıysa o olsun ıstıyorum.
cinsiyet secebılırsın ama ben de yasak dıye bılıyorum. Çok soru sordum gıbı şeyler deme canım, her zaman bıldıgım kadarını cevaplarım. burada bunun ıcın varız
feryal, orkide sizin adınıza sevındım, tedavılerın başlaması da ınsanı nasıl sevındırıyor degıl mı?
güzel güzel haberlerınızı duyalım ınş.
hoşgeldın kartela, tedavın hayırlı sonuclansın ınş
ılk sayfada bızım lıstemız var, orada bılgılerımız yazıyor. sen de yazarsan bılgılerını menac arkadaşım ekler.