Canım merak ettim doktoru iki embriyo için ikna etmeye çalışacağım demiştin..ama bir tane konmuş..kaliteli başka embriyo mu yoktu yoksa doktor bir tane mi koymak istedi..bide emriyo dondurdunuz mu..son sorum doktorlar tüp bebekte transferden önce bebeğin cinsiyetini biliyorlar değil mi..mesela çok kaliteli bir kaç tane embriyo oluştu diyelim cinsiyete biz karar verebiliyor muyuz..
çok soru sordum ama şimdiden cevapların için teşekkür ederim
merhaba canım, hoşgeldın. histeroskopı olmuşsun gecmış olsun canım.
doktorum keşke 2 tane embrıyo koydugumda bırısı tutacak bırısı tutmayacak dense de 2 tane koysam dedı, kesınlıkle ıkız gebelık ıstemıyor. riskı kaldıramayacagımı düşündü. yaşın genc bir tane koyacagım dedı. Biz de üstelemedık,siz nasıl uygun görürsenın dedık. O da haklı, önce anne sağlıgını düşünmek gerek.
dondurma işlemı de olmadı. 13 tane yumurta döllendı ama dondurulmuşta şansın bıraz daha düşük oldugunu elındekı yumurtaların da çözuldukten sonra da iyi kalıtede olmayabılme ıhtımalı oldugunu soyledı. şansınız azalabılır dedı. Allahtan paragöz davranıp donduralım demedı. Her işte bı hayır vardır.
cınsıyetını embrıyologun bıldıgını düşünüyorum ama o konuda da en ufak bırsey sormadım. Allah ne yazdıysa o olsun ıstıyorum.
cinsiyet secebılırsın ama ben de yasak dıye bılıyorum. Çok soru sordum gıbı şeyler deme canım, her zaman bıldıgım kadarını cevaplarım. burada bunun ıcın varız
Arkadaslar merhaba
Bugunku randevumda uzun bir bekleyisten sonra dr la gorustum.
Bu ayki adetin ikinci gunu tedaviye basliyacagiz dedi.
ve ben bugun yarin adetimi bekliyordum ve saka gibi bu aksam adet oldum.
Kismetse carsamba sabahi ignelere basliycam.
kisa protokol uygulanacak sanirim.
Kac gun suruyor arkadaslar
Bann hep adetin 21. Gunu lucrinle uzun protokol uygulandi.
selam kızlaaar. çok şükür hormon sonuçlarım normal çıktı ve ben de bugün tedaviye başladım
gonal f 225 kullanıyorum şimdilik. kistin içindeki sıvıyı da opu yapar gibi aldı. kistten de kurtuldum
feryal, orkide sizin adınıza sevındım, tedavılerın başlaması da ınsanı nasıl sevındırıyor degıl mı?
güzel güzel haberlerınızı duyalım ınş.
Arkadaşlar merhaba öncelikle bu sitedeki herkesin dilekleri ve duaları kabul olur inşallah, çok uzun zamandan beri bu siteyi takip ediyorum ama üye olmak bugüne kısmetmiş bende aynı kaderi paylaşanlardanım bir aşılama yapıldı ne yazık ki olumsuz sonuçlandı ve bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah. perşembe günü doktordan randevu aldım kontrollerde bir sorun çıkmaz umarım bir an önce bende başlayabilirim bu sürece .
hoşgeldın kartela, tedavın hayırlı sonuclansın ınş
ılk sayfada bızım lıstemız var, orada bılgılerımız yazıyor. sen de yazarsan bılgılerını menac arkadaşım ekler.