Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Yerlesiyor diye dusunmek istiyorum ins.oyledir. senin de hormon degerin yuksek cikmis.uzulme.ben ne cektim o e2 den. Asilama doneminde igne yedim tam tedavinin sonuna geldik asilama olacakken e2 tavan yapmisti.o kadar igne yaptm hormon yedim ona mi yanayim.igne parasina mi yanayim.yoksa bi ayin heba olmasina mi. Ama sen en azindan igneye baslamadan öğrendin. Sanslisin canım.

hadı ya gercekten sanslıymıymısım demekkı ıste oda doktorun yanlısı nasıl ozmna kdr anlamaz anlamıyorum neyse artık nasıbımız boyleymıs

Yerlesiyor diye dusunmek istiyorum ins.oyledir. senin de hormon degerin yuksek cikmis.uzulme.ben ne cektim o e2 den. Asilama doneminde igne yedim tam tedavinin sonuna geldik asilama olacakken e2 tavan yapmisti.o kadar igne yaptm hormon yedim ona mi yanayim.igne parasina mi yanayim.yoksa bi ayin heba olmasina mi. Ama sen en azindan igneye baslamadan öğrendin. Sanslisin canım.

hic umursama ve tutunmaya isaret olarak dusun canim.. benim transferden hemen sonraki gunlerde yaklasik 3-4 gun az az geldi acik kahverengi akintim.. doktoru arayip sordum normal dedi.. kirmizi kan gelirse hemen haber verin dedi.. artik tutunmaya isaretti belkide diye dusunuyorum canim.. insallahta oyledir... tutunuvermislerdir yavrucuklarimiz :)))))

malesef kızlar e2 hormonum yuksek cıktı cok moralım bozuk tesavım bır ay daha ertelendı dogum kontrl verdı nasıl gecıcek bu zaman cok canım sıkkın

Canım ne olur üzme kendini
geçen sene benim tedavim 3 ay peş peşe ertelendi..bende üzüldüm ama doktorum böyle devam edersek güzel sonuç
alamayız demişti doktorun yanında gözlerim dolmuştu hemen:KK5: doğum kontrol hapı verdi bende o zaman demiştim nasıl geçicek 1 ay diye ama çabucak geçti bi bakmışım transfer zamanım gelmişti.. senin içinde bi bakmışsın zaman çabucak geçmiş cnm üzülme vardır bundada bi hayır belki diğer ay herşeyy .çokk daaha iyi olucak senin için..bu ay senin ayın değil demekkii.Hakkınızda hayırlısı olsun cnmm..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kıslar bende bugün tüp bebek için ilk iğnemi vuruldum.bundan sonrası artık nasip kısmet. varsa nasibimde rabbim ol derse olacak inşallah.ol demezse vakti var daha demektir.bu tedavilerimizin sonucunda rabbim hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.:emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
kendim kasindim.ve biraz once tuvalete girdiğimde pecetede pembemsi bi lekelenme gordum.afedersiniz bi daha sildim yine var. O jel beyaz bi akintiyla geldi disari, arkasindan da pembe renk. Neye yoracagimi bilemedim :KK43:( yatıyorum.

canım stres yapma düşünmemeye çalış tutunmuştur bebeklerin inşallah rabbim hayılrısı neyse onu nasip etsin

canım bende ganal f ye başladım günlük 150 ml bakalım hakkımızda hayırlısı.senin kaçıncı günün?

merhaba benim bu gün yedinci günüm olacak gonal f 150 menegon 2 toz bir su bir lucrin 150 inşallah bu kez hayırlı haberler hamileyim haberlerini verek nasip olur

kıslar bende bugün tüp bebek için ilk iğnemi vuruldum.bundan sonrası artık nasip kısmet. Varsa nasibimde rabbim ol derse olacak inşallah.ol demezse varsa var daha demektir.bu tedavilerimizin sonucunda rabbim hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.:emir_bebek::emir_bebek:

hayılı olsun tedavin inşallah son tüp bebek denemen olur

kıslar bende bugün tüp bebek için ilk iğnemi vuruldum.bundan sonrası artık nasip kısmet. varsa nasibimde rabbim ol derse olacak inşallah.ol demezse varsa var daha demektir.bu tedavilerimizin sonucunda rabbim hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.:emir_bebek::emir_bebek:

Hayırlı olsun cnmm.tedavin..:nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:
rabbim inşallah hayırlsıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.inşallah..hepimizee:26::26::26:

Kızlarr bende inşallah bi kaç gün içinde size güzel haberler vericemm..rabbim nasip ederse..:KK52::KK52::KK52:
süpriz olsunn ama :KK34::KK34::KK34:

Canım ne olur üzme kendini
geçen sene benim tedavim 3 ay peş peşe ertelendi..bende üzüldüm ama doktorum böyle devam edersek güzel sonuç
alamayız demişti doktorun yanında gözlerim dolmuştu hemen:KK5: doğum kontrol hapı verdi bende o zaman demiştim nasıl geçicek 1 ay diye ama çabucak geçti bi bakmışım transfer zamanım gelmişti.. senin içinde bi bakmışsın zaman çabucak geçmiş cnm üzülme vardır bundada bi hayır belki diğer ay herşeyy .çokk daaha iyi olucak senin için..bu ay senin ayın değil demekkii.Hakkınızda hayırlısı olsun cnmm..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canımm cok tesekkur ederım oyle guzel destek oluyosunuz oyle rahatlatıyosunuzkı ınsanın ıcını allha sızden bınkere razı olsun rabbım dualarınızı kabul etsın ıyı kı varsınız

merhaba benim bu gün yedinci günüm olacak gonal f 150 menegon 2 toz bir su bir lucrin 150 inşallah bu kez hayırlı haberler hamileyim haberlerini verek nasip olur

canım ben sadece gonalf birde aspirin ve folikasit verdi.senin daha çok ilacın:44:benim ilk tüpbebek denemem.senin kaçıncı?hakkında hayırlısı olur bebeğin seninle olur inşallah.

Doğum günümü kutlayan iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarım ve diğer yol arkadaşlarım rabbim guzel gonlunuzu mutluluğa bogsun bu yil bebeklerimizin doğumgünunu kutlamayi nasip etsin :)))))

menac'cım mutlu yıllar.. insallah bebisin olmadan gecirdigin son dogum gunundur bugun.. doktora gidecektin bugun hayirli haberlerini bekliyoruz..

slm kızlar bu gün yedinci iğnemi yaptım yarın son iğnem ben yedisinide 150 yaptım doz yükseltmedi hiç ve başka iğnede cuma kontrolüm var güzel dileklerinize açığım :KK16:

Canim uzme kendini sakin olmaya calis Insallah tutunma kanamasidir. .

canım karamsar olma ,moralde çok önemli.pembe renk olması yerleşme kanaması gibi bence çünki benim 1. aşılamamda kanamam olunca doktoru aradım doktor pembe renklimi ,kırmızı renkli mi diye sordu..içini ferah tut inşalllah yerleşyodur bebişin..

X