- 26 Kasım 2012
- 1.635
- 46
- 32
Kızlarr adet oldum yarın ıstanbl yolcusuyum sonunda baslıyo tedavımm :):)
cnm hadi hayırlı olsun bol bebişli olsun bu arada evliliğk yıl dönümün sanırım sana şans uğur getirsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarr adet oldum yarın ıstanbl yolcusuyum sonunda baslıyo tedavımm :):)
amın ablacım allah razı olsun gelmısken sanada mısafır olayımmı :):)
Merhaba canim
Buralardayim.
yarin 15:30 da randevum var u.u de
Bakalim hayirlisi insallah iyi haberlerle donerim.
Birde arkadaslar aranizda gonal-f kullanan varmi
Gunluk kac doz vurundunuz.
kızlar ben bugün doktora gittim dok yumurtaların yavaş büyüyo dedi ama korkma sadece fazladan iğne kulancaz dedi 4 iğnden sonra gitmiştim bugün 4 iğne daha verdi cuma gel dedi muhtemelen pazarteside gelirsin op gününü belirleriz dedi yani haftaya yaparız opu dedi sizde kötümü yavaş büyümesi sitres yaptım
Bazen olabilir bak jasmin arkadasimizin da oyleymis hiç panik yapma rahat ollll gevse
ama o 225 ml vuruluyomuş dok bana hep 150 ml veriyo
sağol canım sana da
bı tanecık bebeı var kız, çoğul değil bugun daha rahat, batma azaldı. yavas hareket etmekten yoruldum. dikkat ede ede otur yat, kalk, yürü uff.
Canım merak ettim doktoru iki embriyo için ikna etmeye çalışacağım demiştin..ama bir tane konmuş..kaliteli başka embriyo mu yoktu yoksa doktor bir tane mi koymak istedi..bide emriyo dondurdunuz mu..son sorum doktorlar tüp bebekte transferden önce bebeğin cinsiyetini biliyorlar değil mi..mesela çok kaliteli bir kaç tane embriyo oluştu diyelim cinsiyete biz karar verebiliyor muyuz..
çok soru sordum ama şimdiden cevapların için teşekkür ederim
Canım merak ettim doktoru iki embriyo için ikna etmeye çalışacağım demiştin..ama bir tane konmuş..kaliteli başka embriyo mu yoktu yoksa doktor bir tane mi koymak istedi..bide emriyo dondurdunuz mu..son sorum doktorlar tüp bebekte transferden önce bebeğin cinsiyetini biliyorlar değil mi..mesela çok kaliteli bir kaç tane embriyo oluştu diyelim cinsiyete biz karar verebiliyor muyuz..
yok tatlım başından beri kararımız böyleydi ben bu ay ameliyat oldum ya histereskopi + rahim filmi cekndm o yüzden... biraz rahmi dinlendrcez dedi drum o yüzden cnm bi daki adetimle mayıs sonu baslıcaz yaniii
cnm hadi hayırlı olsun bol bebişli olsun bu arada evliliğk yıl dönümün sanırım sana şans uğur getirsin inşallah
Oooo olmaz mı başım gözüm üstüne her zaman beklerim :)))
merhaba canım, hoşgeldın. histeroskopı olmuşsun gecmış olsun canım.Canım merak ettim doktoru iki embriyo için ikna etmeye çalışacağım demiştin..ama bir tane konmuş..kaliteli başka embriyo mu yoktu yoksa doktor bir tane mi koymak istedi..bide emriyo dondurdunuz mu..son sorum doktorlar tüp bebekte transferden önce bebeğin cinsiyetini biliyorlar değil mi..mesela çok kaliteli bir kaç tane embriyo oluştu diyelim cinsiyete biz karar verebiliyor muyuz..
Arkadaslar merhaba
Bugunku randevumda uzun bir bekleyisten sonra dr la gorustum.
Bu ayki adetin ikinci gunu tedaviye basliyacagiz dedi.
ve ben bugun yarin adetimi bekliyordum ve saka gibi bu aksam adet oldum.
Kismetse carsamba sabahi ignelere basliycam.
kisa protokol uygulanacak sanirim.
Kac gun suruyor arkadaslar
Bann hep adetin 21. Gunu lucrinle uzun protokol uygulandi.
feryal, orkide sizin adınıza sevındım, tedavılerın başlaması da ınsanı nasıl sevındırıyor degıl mı?selam kızlaaar. çok şükür hormon sonuçlarım normal çıktı ve ben de bugün tedaviye başladım gonal f 225 kullanıyorum şimdilik. kistin içindeki sıvıyı da opu yapar gibi aldı. kistten de kurtuldum
Arkadaşlar merhaba öncelikle bu sitedeki herkesin dilekleri ve duaları kabul olur inşallah, çok uzun zamandan beri bu siteyi takip ediyorum ama üye olmak bugüne kısmetmiş bende aynı kaderi paylaşanlardanım bir aşılama yapıldı ne yazık ki olumsuz sonuçlandı ve bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah. perşembe günü doktordan randevu aldım kontrollerde bir sorun çıkmaz umarım bir an önce bende başlayabilirim bu sürece .
Arkadaslar merhaba
Bugunku randevumda uzun bir bekleyisten sonra dr la gorustum.
Bu ayki adetin ikinci gunu tedaviye basliyacagiz dedi.
ve ben bugun yarin adetimi bekliyordum ve saka gibi bu aksam adet oldum.
Kismetse carsamba sabahi ignelere basliycam.
kisa protokol uygulanacak sanirim.
Kac gun suruyor arkadaslar
Bann hep adetin 21. Gunu lucrinle uzun protokol uygulandi.
merhaba arkadaşlar günaydın...tedavisi başlayan arkadaşlar şimdiden hayırlı olsun bebişleriniz.ben adet oldum.bugün 2. günüm.ama tedaviye başlamadım. işyerindeki durumlardan dolayı 2-3 ay ertlelemek zorunda kaldım. içim kan ağlaya ağlaya erteledim yani..eşim de çok üzüldü.ama yapabilecek bişeyim yok. buna mecburdum.sizleri burdan takip edecem.bide kızlar bişi sormak istiyorum.uzun protokol ile yapılan tedaviler daha mı başarılı oluyor?madem erteledim diyorum haziranda uzun protokole başlasam temmuzdaki adetimle de tüp yaptırsam diyorum.doktora söelesem böyle bişi yapar mı?yoksa direk temmuz adetimle başlıyım mı?