- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben bugün doktora gittim dok yumurtaların yavaş büyüyo dedi ama korkma sadece fazladan iğne kulancaz dedi 4 iğnden sonra gitmiştim bugün 4 iğne daha verdi cuma gel dedi muhtemelen pazarteside gelirsin op gününü belirleriz dedi yani haftaya yaparız opu dedi sizde kötümü yavaş büyümesi sitres yaptım
merhaba menac listeye benide eklersen sevinirim
yaşım 31,
neden :sperm hareketsizliği,
1. deneme,
merkez:anatolia
tedaviye henüz başlanmadı yalnız perşembe günü doktor randevum var ve çok heyecanlıyım inş. hepiniz güzel sonuçlar alırsınız içinde bende :)ilk muayenede sanırım ultrason ve kan tetkikleri ister bu ay adetimle başlarım diye ümit ediyorum.
Doğum günümü kutlayan iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarım ve diğer yol arkadaşlarım rabbim guzel gonlunuzu mutluluğa bogsun bu yil bebeklerimizin doğumgünunu kutlamayi nasip etsin :)))))
Arkadaşlarım hastanedeyım sonunda kan verdım sonuclarımı beklıyorum dualrınıza ıhtıyacınm var...
Canım hoş geldin doktor dönüşü hemen ekleyecegim
Güzel haberler vermeni bekliyoruzz:)) Nasıl heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum geçmek bilmez son saatler...
Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallahhhhhhh
Arkadaşlarım hastanedeyım sonunda kan verdım sonuclarımı beklıyorum dualrınıza ıhtıyacınm var...
Merhaba kizlar...MENACCC im dogum gunun kutlu olsun.Guzel haberlerle gel insallah...YENI KATILAN arkadaslar hosgeldiniz tedavileriniz hayirli olsun...MAKAY canim galiba uzun protokol tedavin benim de oyle olcak kismetse Rabbim hepimize bebislerimizi nasip etsin...UCANFASULYE az kaldi canim sonuca insallah guzel haberler verirsin...
Menac canım doğum günün kutlu olsun. Ucanfasulyem evet sen de demişsin belirti arama. Ben 3 kez hamile kaldım ve adet geçtikten sonra belirti basladi
Hayırlı haberler verirsin inşallah cnmm..bekliyoruz bizde heycanlaa..:26::26:
Kendim kasindim.ve biraz once tuvalete girdiğimde pecetede pembemsi bi lekelenme gordum.afedersiniz bi daha sildim yine var. O jel beyaz bi akintiyla geldi disari, arkasindan da pembe renk. Neye yoracagimi bilemedim ( yatıyorum.
cnm sıkma canını herzaman ıyıye yor yasamadım ama cok duydum ben o pembe akıntının yerlestıgıne ısaret oldugunu sen sadece dua et ve yat dınlen ıns senden hayırlı guzel haberler alıcaz